2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12904449 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Lisandro

Öncelikle kapanan takımlara karşı gol atamadığımız göz önüne alınsın ona göre transfer yapılsın sosa bu takıma artı bi katkı sağlamaz o mevkiye daha iyi sözleşmesi bitecek olan Eduardo Vargas , Miguel Gourcuf bu oyuncular kazandırılmalı sağ bek olarak linnes maxi pererira ,yerli olarak Emre kılınç , Samsunsporlu canberk , Stoper olarak Agger .

Çevrimdışı ozan062

Bir adam buldum. Andres Chavez.

baya begendim
adam her turlu golu atmıs aynı umit karan
yani yere dusup kalmıyor orada
herturlu seklede giriyor begendim cok
ligde baya iş yapar
[ Son Düzenleme: 18 Nisan 2015, 15:38:46 ozan062 ]
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 18 Nisan 2015, 15:39:22
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Öncelikle kapanan takımlara karşı gol atamadığımız göz önüne alınsın ona göre transfer yapılsın sosa bu takıma artı bi katkı sağlamaz o mevkiye daha iyi sözleşmesi bitecek olan Eduardo Vargas , Miguel Gourcuf bu oyuncular kazandırılmalı sağ bek olarak linnes maxi pererira ,yerli olarak Emre kılınç , Samsunsporlu canberk , Stoper olarak Agger .

Öncelikle  :hosgeldin

Sosa formda olduğu zaman bay katkı veriyordu ben form tutarsa tekrar yapabileceğini düşünüyorum iyi işler.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı TØLGA

yok artık :D twitterda gördüm ve koptum

Bilgiyi Yönettimdeki Bir Abimden Doğrulattım Zenitli Dany'i Almışız Hayırlı Olsun Atiba'nın Yerine Aldık Diyor

:kop: :kop: :kop:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

yok artık :D twitterda gördüm ve koptum

Bilgiyi Yönettimdeki Bir Abimden Doğrulattım Zenitli Dany'i Almışız Hayırlı Olsun Atiba'nın Yerine Aldık Diyor

:kop: :kop: :kop:
@Tolga
1- Danny'yi yanlış yazmış,
2- Atiba nerde Danny nerde oynuyor haberi yok :kop:

Edit: Cevap yazdım twiti sildi :kop: :kop:
[ Son Düzenleme: 18 Nisan 2015, 17:01:26 Yusuf Tekeli ]
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimiçi Necmi

Demba satılsın Gignac alınsın.Foruma video koyma kodu yerleştirilsin.

Kod |Seç|
<object width="425" height="350"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/{param}"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/{param}" type="application/x-shockwave-flash" width="425" height="350"></embed></object>
:alala: yükleyen nasıl yüklüyor direk yapıştır linki you tube videolarında https deki s yi kaldır olay biter video yüklenir her yerdeki videolara izin veremeyiz işin ucu telif haklarına gelir dayanır iyi olmaz @Gate15

Çevrimiçi Necmi

:hosgeldin linnes mi  :alala: gelmek istemeyen birini nasıl alacaksın bu kadar naz aşık usandırır o iş olmaz olmamalıda kimki iki yıldır naza çekiyor linnes artık kulübün kapısına gelse alınmaz emin ol o oyuncuyla gece sözleşme imzalanıp sabah yırtıldı ve yırtanda Beşiktaş bu saatten sonra bedava olsa almazlar birde hiç bir dış tecrübesi olmayan bir oyuncuyu nasıl garanti başarılı olacakmış gibi yazıyoruz belki gelecekti ama aşı tutmayacaktı adam kaprisli büyük sıkıntı yaşatır bize

Çevrimdışı Attila

Arkadaslar kapatin bu transfer basligini, zira transfere ihtiyacimiz falan yokmus ve aslinda Avrupa Sampiyonu olabilecek kapasitede bir takimmisiz. Unlu futbol filozofu Ziya Dogan hocamizin soylediklerine gore Atkinson (Atiba'yi kastediyor) ve Dembamba (Demba Ba sanirim) gibi yildizlarimiz varmis ve onemli olan sadece orta sahamizin guclu kalmasiymis.

Dinleyin, hem ufkunuz acilsin ve hem de transfere ihtiyacimiz olmadigini anlayin. Malum siteden link vermeyecektim ama baska yerde bulamadim bu soylesiyi.

http://haber1903.com/n-6360-onder-ozen-guzel-konusuyor-uygulayacagini-gorecegiz.html
Senol Gunes

ysariusta

• Ziyaretçi

Sizin engin bilginizle yaptığınız kinayeye istinaden kapatalım gitsin. Önder Özen olarak Kasımpaşa da başarılar.
Ziya Doğan'ın futbol bilgisini beğenmezsin anlarım ama yabancı oyuncu isimlerini yanlış söyledi diye dalga geçemezsin. Saygıyı hak eden bir Beşiktaş oyuncusudur. Biraz saygı, lütfen
Arkadaslar kapatin bu transfer basligini, zira transfere ihtiyacimiz falan yokmus ve aslinda Avrupa Sampiyonu olabilecek kapasitede bir takimmisiz. Unlu futbol filozofu Ziya Dogan hocamizin soylediklerine gore Atkinson (Atiba'yi kastediyor) ve Dembamba (Demba Ba sanirim) gibi yildizlarimiz varmis ve onemli olan sadece orta sahamizin guclu kalmasiymis.

Dinleyin, hem ufkunuz acilsin ve hem de transfere ihtiyacimiz olmadigini anlayin. Malum siteden link vermeyecektim ama baska yerde bulamadim bu soylesiyi.

http://haber1903.com/n-6360-onder-ozen-guzel-konusuyor-uygulayacagini-gorecegiz.html
[ Son Düzenleme: 18 Nisan 2015, 19:07:52 Yunus ]

Çevrimdışı Attila

Sizin engin bilginizle yaptığınız kinayeye istinaden kapatalım gitsin. Önder Özen olarak Kasımpaşa da başarılar.
Ziya Doğan'ın futbol bilgisini beğenmezsin anlarım ama yabancı oyuncu isimlerini yanlış söyledi diye dalga geçemezsin. Saygıyı hak eden bir Beşiktaş oyuncusudur. Biraz saygı, lütfen
Engin bilgi benim degil, Ziya hocanin. Ziya hocanin futbol bilgisini degil, tavirlarini begenmiyorum. Gidip Bilic'i harcamasini, "bu kadro Avrupa sampiyonu olacak kadro" deyip, Bilic'i taraftarin onune atmasini, Onder Ozen icin de "ekranda cok konusuyor ama sahada ne yapacak gorecegiz" deyip, daha ilk mactan sanki adam birsey yapabilecekmis gibi onu da Kasimpasa taraftarlarinin onune atip, kendisine piyasa yapmaya calismasini, ancak bunlari yaparken de, futbolcularimizin isimlerini bile bilmeyisiyle dalga geciyorum.

24 saatini futbol piyasisinda gecirip, ekmegini bu isten kazanan, baskalari icin atip tutarken, kendi defosunu gormeyen bir adamla bal gibi de dalga gecerim. Sana soracak falan da degilim. Ayrica biraz saygi falan diye milleti gaza getirme cabasi icine girmissin de, Ziya hocanin kendisi saygisiz. Bilmem anlatabildim mi?
Senol Gunes

ysariusta

• Ziyaretçi

Engin bilgi benim degil, Ziya hocanin. Ziya hocanin futbol bilgisini degil, tavirlarini begenmiyorum. Gidip Bilic'i harcamasini, "bu kadro Avrupa sampiyonu olacak kadro" deyip, Bilic'i taraftarin onune atmasini, Onder Ozen icin de "ekranda cok konusuyor ama sahada ne yapacak gorecegiz" deyip, daha ilk mactan sanki adam birsey yapabilecekmis gibi onu da Kasimpasa taraftarlarinin onune atip, kendisine piyasa yapmaya calismasini, ancak bunlari yaparken de, futbolcularimizin isimlerini bile bilmeyisiyle dalga geciyorum.

24 saatini futbol piyasisinda gecirip, ekmegini bu isten kazanan, baskalari icin atip tutarken, kendi defosunu gormeyen bir adamla bal gibi de dalga gecerim. Sana soracak falan da degilim. Ayrica biraz saygi falan diye milleti gaza getirme cabasi icine girmissin de, Ziya hocanin kendisi saygisiz. Bilmem anlatabildim mi?
O onu bağlar. Ancak burada hitaplarımıza dikkat etmemiz gerekiyor. Herhangi bir nedenle değil insani olarak gereken budur. Kaldı ki Ziya Doğan sen beğenmesende bir futbol kariyeri var. Öngörüleri böyle olabilir. Fikirlere saygı. İnsana saygı. Ziya Doğan'ın fikirleri eleştireceksen eğer buyur yaz. Alay etmek neden?

Çevrimdışı Attila

O onu bağlar. Ancak burada hitaplarımıza dikkat etmemiz gerekiyor. Herhangi bir nedenle değil insani olarak gereken budur. Kaldı ki Ziya Doğan sen beğenmesende bir futbol kariyeri var. Öngörüleri böyle olabilir. Fikirlere saygı. İnsana saygı. Ziya Doğan'ın fikirleri eleştireceksen eğer buyur yaz. Alay etmek neden?
Oyle bir sey yok onu falan baglamaz. Olay kamuoyunda geciyor, kendi aralarinda degil. Adam herkesin gozunun icine bakarak, Bilic'e ve Onder Ozen'e saygisizlik yapiyor. Bilic veya Onder Ozen, Ziya Dogan icin boyle bir saygisizlik yapsaydi, ayni turden bir iletiyi onlar icin de atardim. Adam baskalarinin fikirlerine ve baska insanlara saygisizlik yapiyor, sen gelmis bana fikir ve insanlara saygi duy, elestirme alay etme diyorsun. Neyse daha fazla uzatmak istemiyorum mac varken.
Senol Gunes

Çevrimdışı Kadir G.

Khouma Babacar dün gol atmış. Kaçırdığımız adamlardan 11 yapsak Şampiyonlar Ligi'nde minimum çeyrek final yapardık :D
Bu arada yeni sezon için 30 milyon euro gibi bir transfer bütçesi ayrılmış sanırım..

Bütçeyle ilgili duyumunuz ne hocam?

Çevrimdışı JoseDemba

S.E : Baskan Londrada pazarlik yapiyor Chelsea ile
Ölene Kadar SİYAH BEYAZ!

Çevrimiçi Samet Ç

S.E : Baskan Londrada pazarlik yapiyor Chelsea ile
Locası varmış başkanın Chelsea'nin stadında bugünde oradaydı doğru olabilir. Chelseaden kimi alabilme ihtimalimiz var ki bir tek Cech geliyor aklıma

Çevrimdışı JoseDemba

3 Tane Yildiz alacak diyor ayrica
Ölene Kadar SİYAH BEYAZ!

Çevrimdışı Tolga

Obi Mikel olabilir :kop:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Deniz

Obi Mikel olabilir :kop:
Valla olabilir tabi biz alamayız vodafone hediye ederse anca  :icool:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Tolga

Valla olabilir tabi biz alamayız vodafone hediye ederse anca  :icool:
Adam bugün gene baya iyi oynamış :icool:

Çevrimdışı Deniz

Adam bugün gene baya iyi oynamış :icool:
Normal şartlar altında anca formasını alırız ama işte bir hediye falan olursa diye dedim  :evillol:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Tolga

Normal şartlar altında anca formasını alırız ama işte bir hediye falan olursa diye dedim  :evillol:
İlla Chelsea'den biri alınacaksa kaleye Cech alınsın yeterli benim için :D

Çevrimdışı Deniz

İlla Chelsea'den biri alınacaksa kaleye Cech alınsın yeterli benim için :D
Günay böyle devam ederse almazlar sanmıyorum.Ama günay kaleyi alacaksa tolga gönderilmeli ve onun maaş farkı ile iyi bir oyuncu alınabilir  :icool:

Çevrimdışı Tolga

Günay böyle devam ederse almazlar sanmıyorum.Ama günay kaleyi alacaksa tolga gönderilmeli ve onun maaş farkı ile iyi bir oyuncu alınabilir  :icool:
Günay iyi güzel de bizim için şuan yeterli seviyede mi olmadığı ortada ama dediğin gibi Günay kalan haftalarda çok bariz hatalar yapmazsa kaleci transferi yapılmayabilir de hiç şaşırmam yani :tabe:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 19 Nisan 2015, 01:43:53
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Valla biliyordum bu muhabbetin çıkacağını bu yakında Günay var kaleciye gerek yoka kadar sürüklenecek bakın görün  :kop:

Günay henüz Süper ligde bile bir takımın kalesini koruyamaz dillendirmeyib başkanın ekmeğine yağ sürmeyin  :evillol:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Valla biliyordum bu muhabbetin çıkacağını bu yakında Günay var kaleciye gerek yoka kadar sürüklenecek bakın görün  :kop:

Günay henüz Süper ligde bile bir takımın kalesini koruyamaz dillendirmeyib başkanın ekmeğine yağ sürmeyin  :evillol:
İşte ben de onu demek istiyorum Günay şu aşamada yeterli bir kaleci değil bize gerçek bir kaleci lazım :icool: