2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 32 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12885011 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı ahmetx

Transfer rotası avrupa > rusya - ukrayna  > Türkiye > körfez arapları
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

Petr Cech - Balanta - Maxi P. - De Jong - Khouma Babacar

bunlar kalite yükseltir.  İçinden seçin beğenin alın.
bunları alacağımıza inanan var mı? Size tatlı rüyalar  :D
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Kemal

bunları alacağımıza inanan var mı? Size tatlı rüyalar  :D

benim yok , belki yeni stat gazıyla ve Chelseayle ilişkilerden P.Cech %20 ihtimal olabilir.

Çevrimdışı yigitcan1903

Danny çok şey katar takıma
Bu kalitede oyuncular lazım Olcay'ı Veli'yi Ersan'ı falan yedeğe düşürecek
Sosa gördüğümüz gibi bütün sezonu tek başına götüremiyor orta sahada
Yalnız sağlam bir imza parası isteyecektir Danny
Menajer Mendes
O yüzden transfer ihtimalini oldukça düşük görüyorum

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 14 Nisan 2015, 11:55:56
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Danny Sosa Töre Ba Tolgay Veli 6'lısı bizi tatmin eder hücum olarak.

Bir de Mavuba ya da De Jong tarzı bir adam gelirse Veli'nin yerine o zaman çok ciddi hücum tehditi olur takımın.

Bundan sonrası 1 bek 1 stoper 1 kaleciye bakacak. Ama Romero gibi bir kaleciye değil..
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı GÖRKEM

Gelecek sezonun Onbiri:   100. yilda oldugu gibi 3-6-1 Sistemi                               

Günay

Vlaar        Pedro      Britos

Opare                                 Mavuba                               Motta

Danny      Sosa       Tolgay   

Adebayor

Önemli olan Sistem. Kanatlar bazilarina zayif gelebilir ama Sistem oturursa hic sorun olmaz. yalniz Töre Sisteme uymadigi icin genelde yedek soyunur bu tabloda.

Çevrimdışı ahmetx

Konuşulan isimlerden sadece Danny alınabilir ...

Çevrimdışı yigitcan1903

Günay

Opare                                 Mavuba                               Motta

Adebayor

Önemli olan Sistem. Kanatlar bazilarina zayif gelebilir ama Sistem oturursa hic sorun olmaz. yalniz Töre Sisteme uymadigi icin genelde yedek soyunur bu tabloda.
Zayıf ne kelime
Mottayla Oparede delik açarlar
4-6 gol oranları düşer bizim maçlarda

Çevrimdışı yigitcan1903

Konuşulan isimlerden sadece Danny alınabilir ...
Okeysen alıyoruz abi ozaman  :evillol:
Yanımda şimdi kendisi vereyim mi telefona

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 14 Nisan 2015, 12:10:34
  • Beşiktaş / Bodrum

Günay

Adebayor

Yahu yapma Ne Adebayor'u artık. Demba'yı beğenmeyip Adebayor'u mu koyuyorsun forvete.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 14 Nisan 2015, 12:12:24
  • Beşiktaş / Bodrum

Günay

Adebayor

+ Olarak biz Luce'nin sistemiyle bir yıldızı öldürdük.

Okan Koç öldü. Töre kadar potansiyeli vardı o zaman.

Lucescu da der en çok haksızlık ettiğim oyuncuydu diye. Çok yazık oldu adamı aldık deli gibi sevinmiştim o zaman.

Sonra 5 maça çıktı çıkmadı, devşiremedi bitirdik kariyerini. Töre'yi satan gerekir bunu oynamak için o da değmez her türlü yalan olur.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ozan062

Yalnız işte beni korkutan durum da bu aslında.

Bize gelen her adam 3-4 ay sonra yatmaya başlıyor.

en buyuk ornek sudur
geldiğinde müthis fizikli adam devre arasına kadar formunu koruyor sonrasında
baslıyor dibe cokus, tek fiziklede kalmıyor
herseyiyle salıyor kendini, ornekmi demba ornekmi sosa
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı ahmetx

Okeysen alıyoruz abi ozaman  :evillol:
Yanımda şimdi kendisi vereyim mi telefona
ancak o alınabilir demek istedim. :)

Çevrimdışı GÖRKEM

Zayıf ne kelime
Mottayla Oparede delik açarlar
4-6 gol oranları düşer bizim maçlarda

katilmiyorum. zaten onlar hic bir zaman yanliz birakilmayacak. cok yardimlasarak, alan daraltarak, ve akilli pres yaparak kompakt bir Sistem oturturulursa bir Oyunucun zaafini digerleri devamli aynen 100. Yilda oldugu gibi telafi eder. bunun gerceklesmesi icin tabiki cok iyi bir Teknik Direktöre ihtiyac var. mesela Leverkusen su an bunu cok iyi bir sekilde yapiyor.

Mottayla Opare standard bek degil de 3lü savunmanin önünde ofansif bek oynamaya cok müsait.

Çevrimdışı ozan062

@ozan062
Benimde bu konuyla ilgili sinirim hat safhada G.Bale'in gelişimini görüpte bizim futbolcularımız neden o kadar olmasada en azından alt yapımızdan çıkan bir adam fizik bakımından ve teknik bakımdan geliştiremiyor kendini.
Alemden aleme gezmek yerine neden kendilerine bakmıyorlar. Daha 40 dakikada vucudundaki ter deliklerinden bile nefes almak zorunda kalıyorlar. Bunu anlayamıyorum.

bizimkiler istanbul havasına kapılıyorlar diyelim her turden insan var herturlu ihtiyacını giderebiliyorsun
iyide para veriliyor maalesefki gelişme ihtiyacı duymuyor adam:((

Çevrimdışı GÖRKEM

+ Olarak biz Luce'nin sistemiyle bir yıldızı öldürdük.

Okan Koç öldü. Töre kadar potansiyeli vardı o zaman.

Lucescu da der en çok haksızlık ettiğim oyuncuydu diye. Çok yazık oldu adamı aldık deli gibi sevinmiştim o zaman.

Sonra 5 maça çıktı çıkmadı, devşiremedi bitirdik kariyerini. Töre'yi satan gerekir bunu oynamak için o da değmez her türlü yalan olur.

@Çağrı

bir yandan haklisin tabi ama büyük resmi görmemiz lazim.

Takimin menfaatleri her oyuncudan daha önemli. Biz basari istiyorsak bunu böyle bir Takim oyunu ile elde ederiz. Töre tek basina bizi ucuramaz.

Töre'nin iyi oyuncu ama biraz fazla abartildigini düsünüyorum ayriyeten.

bu Sistemi su an Bayer Leverkusen cok cok iyi oynuyor. Rakiplerine yardimlasarak, pozisyon degistirerek nefes aldirmiyorlar adeta.

üstelik presi cok akilli yapiyorlar. bazi sitelerde detayli sekilde aciklik getiriyorlar buna. Almanlar "dinlenerek pres" diyorlar buna.

Roger Schmidt cok cok iyi bir teknik Direktör. biraz Lucescu'nun oyun anlayisini hatirlatiyor.

Çevrimdışı ozan062

katilmiyorum. zaten onlar hic bir zaman yanliz birakilmayacak. cok yardimlasarak, alan daraltarak, ve akilli pres yaparak kompakt bir Sistem oturturulursa bir Oyunucun zaafini digerleri devamli aynen 100. Yilda oldugu gibi telafi eder. bunun gerceklesmesi icin tabiki cok iyi bir Teknik Direktöre ihtiyac var. mesela Leverkusen su an bunu cok iyi bir sekilde yapiyor.

Mottayla Opare standard bek degil de 3lü savunmanin önünde ofansif bek oynamaya cok müsait.

hocam bende bunu anlamıyorum
herkes gorevini yapsın 11deki cok az kişi yardımcı  rolune ustlensin ki
bizde gol veya savunmamızı dogru duzgun yapalım
mevcutta acıklar beklere yardım etmekten ilerde cogalamıyoruz
gol atamıyoruz asist yok orta yok kontratak yok topu sisirme yok
cnk adamlar habire yamuk olan yerlerle ugrasmaktan gercek gorevini yapamıyorlar
işte bunlarda parasızlıktan değil tamamen yanlıs tercihlerden kaynaklı
alsan oraya bi sportif direktor hoca değişssede mantık değişmicek o zaman dogru planlama olur işte

Çevrimdışı TØLGA

tünaydın herkese şimdi gördüm
Yağız Çelikyüz ‏@yagiz1903  1 sa.
Yeni stada yıldız sözü veren sponsoru da netleşince yazacağım.
anca böyle birşey olursa büyük birini getirebiliriz zaten gerçi Finansal fair play'e uyuyomu bu bilmiyorum
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ozan062

bu arada ismi lazım olmayan bir arkadasımız twitterda(zor duruma dusmesin)
yazmıs 30 milyon butce ayrılacak cl olmazsa, olur isede 50milyona cıkacakmıs bütce
dediğine gorede bir sponsor firmasıyla kaynak saglanacak tamamen kendi fikrimdir bekodur o
ve dolayısıyla bi değişim yasanacak gibi
tabi simdi bu butce aynı zamanda oyuncu satarak olacak, o sekilde oluncada tabi fairplay muhabbeti
gecersiz kalıyor bizi durduramıyacak

bubutceden kastı maaslar ve bonservismidir? yuksek ihtimalle bu sekildedir olmasa muthis olur ama nerdee:(((
simdi kucuk bir hesaplama yaparsak 3 tane saglam adam alınır 3 tanede serbest adam alınır rahatlıkla
ama bizimkiler ne yapıcak işte en onemli nokta bu:)))

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı TØLGA

bu arada ismi lazım olmayan bir arkadasımız twitterda(zor duruma dusmesin)
yazmıs 30 milyon butce ayrılacak cl olmazsa, olur isede 50milyona cıkacakmıs bütce
dediğine gorede bir sponsor firmasıyla kaynak saglanacak tamamen kendi fikrimdir bekodur o
ve dolayısıyla bi değişim yasanacak gibi
tabi simdi bu butce aynı zamanda oyuncu satarak olacak, o sekilde oluncada tabi fairplay muhabbeti
gecersiz kalıyor bizi durduramıyacak

bubutceden kastı maaslar ve bonservismidir? yuksek ihtimalle bu sekildedir olmasa muthis olur ama nerdee:(((
simdi kucuk bir hesaplama yaparsak 3 tane saglam adam alınır 3 tanede serbest adam alınır rahatlıkla
ama bizimkiler ne yapıcak işte en onemli nokta bu:)))
3 tane kaliteli adam alsınlar öpüp'de başımıza koyalım  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı TØLGA

Önder özen kasımpaşa'nın yeni teknik direkötür oldu diyorlar kendisi için hayırlısı olsun yardımcılığınıda aurelio yapacakmış  :ok:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı GÖRKEM

hocam bende bunu anlamıyorum
herkes gorevini yapsın 11deki cok az kişi yardımcı  rolune ustlensin ki
bizde gol veya savunmamızı dogru duzgun yapalım
mevcutta acıklar beklere yardım etmekten ilerde cogalamıyoruz
gol atamıyoruz asist yok orta yok kontratak yok topu sisirme yok
cnk adamlar habire yamuk olan yerlerle ugrasmaktan gercek gorevini yapamıyorlar
işte bunlarda parasızlıktan değil tamamen yanlıs tercihlerden kaynaklı
alsan oraya bi sportif direktor hoca değişssede mantık değişmicek o zaman dogru planlama olur işte

Teknik Direktörün Bilic olursa tabiki zorluk yasarsin. onu anlatmaya calistim. düsünsene adamin kendi oyuncusu diyor ki "calistigim en zayif teknik direktördü"

bu dedikleri bizim gördüklerimizle örtüsüyor. o yüzden cok iyi bir Teknik Adam lazim diyorum zaten.

Çevrimdışı ozan062

Teknik Direktörün Bilic olursa tabiki zorluk yasarsin. onu anlatmaya calistim. düsünsene adamin kendi oyuncusu diyor ki "calistigim en zayif teknik direktördü"

bu dedikleri bizim gördüklerimizle örtüsüyor. o yüzden cok iyi bir Teknik Adam lazim diyorum zaten.

tabi canım alternatifsiz tek tip planla gidiyordu bilic
zaten o konuda birsey diyemem:)) fiyasko

Çevrimdışı TØLGA

şaka maka tam'da kasımpaşayla oynucaz bu hafta başına önder özen geldi  :bandit:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK