2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12874644 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı ozan062

Ya arkadaş Melo sezonu kapattı dediler adam haftaya sahaya çıkıyormuş bu nasıl iş ben anlamıyorum ki.

Fizyoterapist olarak anlamıyorum yani böyle bir şey olamaz.

Bizim kesinlikle oyuncularımızda sorun var artık eminim sakatlıkların ve uzun süre dönemeyenlerin tek açıklaması bu.

yok yok mumkun neden dersen ameliyattan bir süre geçmiş  bu pitbull baslamıs yurumeye doktor hayli sasırmıs nasıl olur gibilerinden tamam o zaman demişler sen cabuk toparlarsın
yani yuksek ihitmal saglam donecek bizimkiler gibi değil:((
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı ozan062

İsmi sürekli siyah beyazlılarla anılan Newcastle United golcüsü Papis Cisse için, FIFA Menajeri ve oyuncuya yakınlığıyla bilinen Muzzi Özcan, önemli açıklamalarda bulundu.

"KOŞA KOŞA GELİR"

Papis Cisse'nin satılık listesine konulduğunu ifade eden Özcan, "Papis iyi bir sezon geçirse de kulüple bazı sorunlar yaşıyor. Kulübün oyuncuyu gözden çıkardığını söyleyebilirim. Bonservis için 3-4 milyon Euro belirleneceğini düşünüyorum. Papis'in Demba Ba ile arası çok iyi. Sık sık konuşuyorlar. Papis'in teklif gelmesi durumunda Beşiktaş'a koşa koşa geleceğini düşünüyorum. Ancak şu bir gerçek ki şuan Türkiye'den herhangi bir teklif yok" dedi.

diye bi haber var

yahu sezon basında istedik ama adam 3le 4 arası maas istedi ondan yalan oldu
simdi gelse 2.5a yine bizimkiler vermez
ondan yalan
bakın habire vites dusuruyorum
dikkat ediniz yoksa kalpler erken pert olacak  :iscrewy:

liste paylasmıssınız alın size alabileceğimiz kişiler listesi
hayli gercekci
gercekcilikten bayılacam simdi :iblush: :bawling:
[ Son Düzenleme: 13 Nisan 2015, 22:34:17 ozan062 ]

Çevrimdışı GÖRKEM

Adebayor süper Transfer olur ama yedirmezler bize. Kendi de gelmek istemeyebilir.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Sinan Engin Danny hayırlı olsun diyor :bandit:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Tolga

Yine başlamış sallamaya hiç de usanmıyor arkadaş :kop: :kop:

Bu arada gelmesini çok isterim o ayrı :D

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimiçi Samet Ç

Sallıyor yogi. Bir de golcü açıklayacaklarmış O da Papis Cisse'dir izleyin şimdi.

Çevrimdışı Tolga

Sallıyor yogi. Bir de golcü açıklayacaklarmış O da Papis Cisse'dir izleyin şimdi.
O değil de ben programı internetten izliyorum en başından beri ama öyle birşey demedi hala :icool:

Çevrimiçi Samet Ç

O değil de ben programı internetten izliyorum en başından beri ama öyle birşey demedi hala :icool:
Söyledi sen kaçırmışındır.  Ben Sinan'a Pasalic'e ön libero ve Almanya'da Freiburg'da oynuyor dedikten sonra inanmıyorum. :D

Çevrimdışı Tolga

Söyledi sen kaçırmışındır.  Ben Sinan'a Pasalic'e ön libero ve Almanya'da Freiburg'da oynuyor dedikten sonra inanmıyorum. :D
Hangi ara demiş yav tuhaf :kop:

Çevrimdışı JoseDemba

Hangi ara demiş yav tuhaf :kop:
Bildigimiz Zenitli Danny mi gelecek diyor?
Ölene Kadar SİYAH BEYAZ!

Çevrimdışı Tolga

Öyle demiş de ben kaçırmışım :D

Çevrimiçi Samet Ç

Öyle demek istedi ama bizim uzaylı Danny'de olabilir.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Ertem Şener twitterdan link paylaşıyo periscope diye bi programla telefondan yayın öncesi canlı yayın yapıyo orda söyledi :evillol:
@Tolgaozkhrmn
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Tolga

Ertem Şener twitterdan link paylaşıyo periscope diye bi programla telefondan yayın öncesi canlı yayın yapıyo orda söyledi :evillol:
@Tolgaozkhrmn
Hmm tamam o zaman ben de yayın başladı niye hiç Danny'nin ismi geçmiyor diyordum :kop:

Çevrimiçi Samet Ç

Danyy'de free olacak aslında iyi olur ama alamayız herhalde.

http://www.transfermarkt.com.tr/danny/profil/spieler/14119

Sol- Sağ kanattada oynayabiliyor.

274 maçta 68 gol 78 asist yapmış.
[ Son Düzenleme: 13 Nisan 2015, 23:38:26 Samo1903 ]

Çevrimdışı Tolga

Danyy'de free olacak aslında iyi olur ama alamayız herhalde.

http://www.transfermarkt.com.tr/danny/profil/spieler/14119

Sol- Sağ kanattada oynayabiliyor.

274 maçta 68 gol 78 asist yapmış.
Danny'i geçen gün ben de söylemiştim alsak nasıl olur diye :)

Çevrimdışı JoseDemba

Olcayin Yerine cok iyi olur be Danny Sosa Töre
Ölene Kadar SİYAH BEYAZ!

Çevrimiçi Samet Ç

FutbolArena Özel - Zirvede Galatasaray takibini sürdüren siyah beyazlılar, gelecek sezon için de kadrosunu güçlendirmek için kolları sıvadı.

DANNY İLE SÖZ KESİLDİ!
Beşiktaş'ın Rusya'nın Zenit takımında forma giyen Portekizli Danny ile el sıkıştığı öğrenildi. Sezon sonu sözleşmesi bitecek olmasına rağmen kulübüyle sözleşme yenilemeyen Danny ile görüşülüp söz alındığı belirtildi. Danny, ara transfer döneminde de Beşiktaş'ın gündemine gelmiş ancak transferi sonuçlandırılamamıştı.

30 MİLYON EURO'YA GELMİŞTİ!
Zenit'in 30 milyon Euro'ya Dinamo Moskova'dan transfer ettiği tecrübeli oyuncu bu sezon görev aldığı 22 maçta 3 gol atarken 6 da asist yaptı. Yıldız oyuncu Portekiz Milli Takımı'nda da forma giyiyor.

HABER: ERTAN SÜZGÜN

Bu Ertan'ın Ts hakkında verdiği istihbaratlar hep doğru çıktı bu zamana kadar kendisi Beşiktaş muhabiri olmasına rağmen hiçbir zaman Beşiktaş ile ilgili transfer haberi verdiğini görmedim. İlk defa bunu görüyorum.

Çevrimdışı ozan062

bu adamlada gecen sene anlasılmıstı
bu adamıda biz 10 numara yaparız sosayı yaptıgımız gibi onun için gereksiz hamle

Çevrimdışı JoseDemba

Prensipte anlasilmis Sinan Engin simdi dedi
Ölene Kadar SİYAH BEYAZ!

Çevrimdışı Deniz

Prensipte anlasilmis Sinan Engin simdi dedi
Sallamasyon o inanmayın
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Sallamasyon o inanmayın
Söyleyene bakınca ciddiye almıyo insan demi :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Deniz

Söyleyene bakınca ciddiye almıyo insan demi :evillol: :evillol:
Valla alamıyor :D
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Serkan P.

Golcuyu acikladilar mi?

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Golcuyu acikladilar mi?
Uzaylı konuşuyolar şuan meşguller :D