2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12874230 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı TØLGA

bizimkler bu emir spahiç'i alsalar burayı düşünemiyorum valla beşiktaşlıların çoğu istiyor ama twitter nabzı öyle  :biggrinking:
gazetelerdeki başlıkta Biliçten büyük ''Emir'' geldi.  Olur  :D
[ Son Düzenleme: 13 Nisan 2015, 00:15:35 Tolga ]
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Serkan P.

O degilde Luce gelirse Pascal Ilhan teknik ekibe girse mukemmel olur..

Çevrimdışı TØLGA

Yağız çelikyüz @yagiz1903
Bu yaz transfer açısından hızlı geçecek gibi görünüyor bakalım

bizimde beklentimiz o inşallah  :bandit:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 13 Nisan 2015, 02:25:11
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
O degilde Luce gelirse Pascal Ilhan teknik ekibe girse mukemmel olur..

Böyle duygusal yaklaşmayın durumlara hiç iyi olmaz çünkü nitelik yok adamlarda sadece nicelik var şuan :)
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı TØLGA

Böyle duygusal yaklaşmayın durumlara hiç iyi olmaz çünkü nitelik yok adamlarda sadece nicelik var şuan :)
zago'yu getirsin yanında yeterli benim için
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

İstediğim adamları yazayım belki biri gelir arasından.

Kale : Romero

Stoper: Kaboul

Sağ Bek: Maxi

Sol Bek: Holebas veya A. Baba

Ön Libero: De Jong veya Mavuba

Sol Açık Andre Ayew

Forvet : Demba satılsın gelen paraya daha üst düzey bir tane santrafor alınsın.
Kardeşim kaboul nedir ya :) Bu adam üst düzey falan değil gözünüzü seviyim :)

@Tolga verdiğin linke tıkladım 10 sene önceki mesajı görmüşüm Allah seni napmaya emi :kop: :kop:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı TØLGA

Kardeşim kaboul nedir ya :) Bu adam üst düzey falan değil gözünüzü seviyim :)

@Tolga verdiğin linke tıkladım 10 sene önceki mesajı görmüşüm Allah seni napmaya emi :kop: :kop:
o senle alakalı en son o sayfa'da kalmışın demekki  :evillol: :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Ben Zagonun çıkışlarına bayılırdım Spartacus gibiydi be  :icool:
Zago sağdan ortalıyo, ceza sahasına tayfur giriyo gol atıyo..  100.yıl belgeselini izledim tayfur baya gol atmış ha :D
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

o senle alakalı en son o sayfa'da kalmışın demekki  :evillol: :evillol:
Harbiden ha şimdi farkettim :D Adama cevap veriyom bide :D :D

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 13 Nisan 2015, 03:04:48
  • Beşiktaş / Bodrum
Zago sağdan ortalıyo, ceza sahasına tayfur giriyo gol atıyo..  100.yıl belgeselini izledim tayfur baya gol atmış ha :D

:biggrinking:

Asıl Kral Giunti'dir ortasahada  :bandit:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 13 Nisan 2015, 03:07:46
  • Beşiktaş / Bodrum
O zaman bu nostalji ile iyi geceler  :evillol:

Havaya sıçratmıştı Pancu ki Papila faciasından sonra çok kötü futbol oynadığımız zamanlardan.

Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı TØLGA

Havaya sıçratmıştı Pancu ki Papila faciasından sonra çok kötü futbol oynadığımız zamanlardan.

çok zor gol ama heee  sol çaprazdan kalecinin soluna helal olsun valla
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı TØLGA

Harbiden ha şimdi farkettim :D Adama cevap veriyom bide :D :D
ava giderken avlanırsın böyle  :icool:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

ava giderken avlanırsın böyle  :icool:
Estağfurullah ne avı :D

Çevrimdışı L`aigLeNoiR

Monchengladbach'da forma giyen herrmann gibi adamlara ihtiyacımız var. Ofansif olarak töre yalnız kalıyor olcay yetersiz. 3 pozisyondada oynayabileyen kafası hep ileri ve en önemlisi bencil olmayan bir adam. Ben bu tarz adamların Beşiktaş'a daha çok katkısı olacağını düşünüyorum. Heleki son Dortmud maçında Raffael 'e verdiği gol pasında orta sahanın gerisinden topu tek başına götürdü kendi vurmak yerine pas vermesi bu adamı burda yazmama sebep oldu.

Bu adamı M.gladbach yetiştirdi bedavaya buldu şimdi bonservis bedeli 9.50 Milyon Euro. Biz neden böyle adamlar bulamıyoruz. Ben bir türlü bunu anlayamıyorum. İş yapmayacak adamlara dünyanın paralarını veriyoruz.

http://www.transfermarkt.com.tr/patrick-herrmann/profil/spieler/32711
kAos

Çevrimdışı yigitcan1903

Salı günü Fenerbahçe Ülker-Maccabi maçına gidicem. Öbür Salı da Efes-Real Madrid var. Umarım iki takım da F4 yapar. Biz de yeni salon ve sponsorla buralara oynarız inşallah :)
Maccabiyle Madridin F4 yapacağına inancım tam

O kadar hızlı geçebilir ki o hızda son günlerde alakasız adamlar da alabiliriz yine
[ Son Düzenleme: 13 Nisan 2015, 10:23:06 yigitcan1903 ]

Çevrimdışı Serkan P.

Ronaldo da efsaneydi ya adam ne maclar aldi.. Boyle bir stoper bulabilir miyiz acaba? Adam Fener macini almisti hatta japon bayragi olayi o zaman cikmisti..

Çevrimdışı ozan062

hızlıdan kastı çabuk bitecek yani??
senelerdir erdal torunogulları bunu der zaten
hep cabuk bitiricez der
sezonun ikinci haftasına 3 isim daha katarlar bu insanlar
ha sanarsın büyük yıldızı son ana kadar pazarlıkla alıyoruz hayır tam tersi....
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı ozan062

Monchengladbach'da forma giyen herrmann gibi adamlara ihtiyacımız var. Ofansif olarak töre yalnız kalıyor olcay yetersiz. 3 pozisyondada oynayabileyen kafası hep ileri ve en önemlisi bencil olmayan bir adam. Ben bu tarz adamların Beşiktaş'a daha çok katkısı olacağını düşünüyorum. Heleki son Dortmud maçında Raffael 'e verdiği gol pasında orta sahanın gerisinden topu tek başına götürdü kendi vurmak yerine pas vermesi bu adamı burda yazmama sebep oldu.

Bu adamı M.gladbach yetiştirdi bedavaya buldu şimdi bonservis bedeli 9.50 Milyon Euro. Biz neden böyle adamlar bulamıyoruz. Ben bir türlü bunu anlayamıyorum. İş yapmayacak adamlara dünyanın paralarını veriyoruz.

http://www.transfermarkt.com.tr/patrick-herrmann/profil/spieler/32711

benim bu konudada endiselerim var
biz alsakta bu adam gelişimini tamamlayacagı yada
performansını verebiliceği rolleri ve sansı alabilecekmi??
yani o potansiyelini gosterebilirmi bizim takımda???
zaten bana sorarsanız sorulması gereken soru bu
oguzhanda gorduk torede gorduk mental sıfır gelişme
baska adama birsey katmadık hepsi geriye gitti
yani sadece fiziksel ve oyun aklı değil mental olarakta cok tuhaf bir halimiz var
onun için karakteri olusmus oyun aklı var olan olmus oyuncu almak zorundayız biz
genclerle ugrasmak bize gore değill
senol hocada gelse aynı sey cnk bizde baya adam var hangibirini parlatsın:))
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimiçi Samet Ç

Hayaller Ruffier. Cech gerçekler Romero.

Çevrimdışı yigitcan1903

Hayaller Ruffier. Cech gerçekler Romero.
Valla Romero bile olmaz diyorum ben

Çevrimdışı Deniz

Yemin ediyorum tek ümidim kalan maçlarda günay'ın muazzam performans gösterip kaleyi alması.Ne cenk ne de tolgadan kaleci falan olmaz ama kaleci de almazlar..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı GÖRKEM

Kaleyi bu kadar dert etmeyelim. siritmayacak ucuz Kaleciyi gerekirse Türkiyede bile buluruz. Kalecilik görevini fazla büyütmeyelim gözümüzde.

bizi Yillardir basarisizliga mahkum eden Kaleciler degil. Kaleciyi devamli cok zor durumda birakmayacak Takim kuramazsak zaten bir yere varamayiz.

kalan Maclarda Günay oynasin. bakarsin o bile isimizi görebilecek Kaleci olur.
[ Son Düzenleme: 13 Nisan 2015, 13:28:44 GÖRKEM ]

Çevrimiçi Samet Ç

Valla Romero bile olmaz diyorum ben
Eldekilerden iyi ama yetmez.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Kaleyi bu kadar dert etmeyelim. siritmayacak ucuz Kaleciyi gerekirse Türkiyede bile buluruz. Kalecilik görevini fazla büyütmeyelim gözümüzde.

bizi Yillardir basarisizliga mahkum eden Kaleciler degil. Kaleciyi devamli cok zor durumda birakmayacak Takim kuramazsak zaten bir yere varamayiz.

kalan Maclarda Günay oynasin. bakarsin o bile isimizi görebilecek Kaleci olur.
Abi yalnız şöyle bişey de var. Bazen kaleciler de takımı sıkıntıya sokuyolar :)

Normal bir korner atışında açılır boşa çıkar, gol yeriz mesela. Dinamo Kiev, Atletico Madrid maçlarımızı hatırlayın. Cenk'in yediği saçma sapan golleri.

Veya Tolga'nın degajı ancak orta sahaya kadar atıp dönüşte de hata yapıp gol yemesini hatırlayın.

Başarılı, taş gibi bir takım yaratılacaksa bize hücum başlatan, en az miktarda hata yapıcak kaleci şart.