2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12870585 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı GÖRKEM

Abi yalnız şöyle bişey de var. Bazen kaleciler de takımı sıkıntıya sokuyolar :)

Normal bir korner atışında açılır boşa çıkar, gol yeriz mesela. Dinamo Kiev, Atletico Madrid maçlarımızı hatırlayın. Cenk'in yediği saçma sapan golleri.

Veya Tolga'nın degajı ancak orta sahaya kadar atıp dönüşte de hata yapıp gol yemesini hatırlayın.

Başarılı, taş gibi bir takım yaratılacaksa bize hücum başlatan, en az miktarda hata yapıcak kaleci şart.

siritmayacak derken onu kastettim zaten. tabiki bastan hatasiz oynamasini beklemeyeceksin. her Kaleci hata yapiyor ancak kazandigi tecrübeyle isimizi görecek sayisiz Kaleci var Türkiyede.

bunlardan biri Günay olabilir.

Çevrimdışı Tolga

Kaleyi bu kadar dert etmeyelim. siritmayacak ucuz Kaleciyi gerekirse Türkiyede bile buluruz. Kalecilik görevini fazla büyütmeyelim gözümüzde.

bizi Yillardir basarisizliga mahkum eden Kaleciler degil. Kaleciyi devamli cok zor durumda birakmayacak Takim kuramazsak zaten bir yere varamayiz.

kalan Maclarda Günay oynasin. bakarsin o bile isimizi görebilecek Kaleci olur.
Muslera diyorum sadece :)

Gs'ye geldiğinden beri tek başına kazandırdığı puanların haddi hesabı yok.

İyi bir kalecimiz olmadan işimiz seneye de zor.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

siritmayacak derken onu kastettim zaten. tabiki bastan hatasiz oynamasini beklemeyeceksin. her Kaleci hata yapiyor ancak kazandigi tecrübeyle isimizi görecek sayisiz Kaleci var Türkiyede.

bunlardan biri Günay olabilir.
Abi bazen takım da kötü olduğunda kaleci o kadar önemli oluyoki.. Maçı kurtaran, sana puanı aldıran kişi oluyo bazen.

Rakibimiz olan gsye bakalım hep ondan örnek veriyorum ama adam üst düzey kaleci. Harbi harbi işini en iyi yapanlardan.

Muslera olmasa gs şuan belki lider olamayabilirdi :) O rezil hallerinde belki çok maç kazandırmıştır gsye. Atıyorum mesela gs 1-0 önde, muslera %100lük pozisyonu çıkarıyo takımın puan kaybetmesini önlüyo.

Büyük takımın kalecisi çok çok iyi olmalı bence, öyle önemli bir pozisyona vasatın biraz üzeri kaleci bile olmaz..
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı GÖRKEM

@Tolgaozkhrmn @Yusuf Tekeli

yanlis anlasildim galiba. tabiki olaganüstü kurtarislar yapip takimini kurtaran kaleciler var ancak sürekli böyle kurtarislara muhtac olursan uzun vadede zaten basarili olamazsin. üstelik bizim öyle Kaleci alacak Paramiz yok.

bizim daha önemli olan eksiklerimiz var. önce onlari halledip Kaleye daha sonra bakmak daha mantikli olur.

Çevrimdışı Serkan P.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

@Tolgaozkhrmn @Yusuf Tekeli

yanlis anlasildim galiba. tabiki olaganüstü kurtarislar yapip takimini kurtaran kaleciler var ancak sürekli böyle kurtarislara muhtac olursan uzun vadede zaten basarili olamazsin. üstelik bizim öyle Kaleci alacak Paramiz yok.

bizim daha önemli olan eksiklerimiz var. önce onlari halledip Kaleye daha sonra bakmak daha mantikli olur.
Bu sene şampiyonlar ligine gitmek çok çok önemli abi o yüzden..

Statla beraber, şampiyonlar ligi gelirleriyle beraber Güzel transferler olucaktır ah bi şampiyon olsak :bandit:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı GÖRKEM

Bu sene şampiyonlar ligine gitmek çok çok önemli abi o yüzden..

Statla beraber, şampiyonlar ligi gelirleriyle beraber Güzel transferler olucaktır ah bi şampiyon olsak :bandit:

uzun vadeli düsünürsek bu yönetimin anlayisiyla Sampiyonlar Ligine gidemememiz bizim icin daha saglikli olabilir.

basarili olduk diye iyi iş yaptıklarını sanırlar ve ayni yoldan devam ederler. o durumda ilerlemek yerine gerilemeye baslariz.

sampiyon olacak kadar saglam Temel atamadik. önce bunu yapmamiz lazim. yalniz bu yönetimle olmayacak gibi görünüyor.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

uzun vadeli düsünürsek bu yönetimin anlayisiyla Sampiyonlar Ligine gidemememiz bizim icin daha saglikli olabilir.

basarili olduk diye iyi iş yaptıklarını sanırlar ve ayni yoldan devam ederler. o durumda ilerlemek yerine gerilemeye baslariz.

sampiyon olacak kadar saglam Temel atamadik. önce bunu yapmamiz lazim. yalniz bu yönetimle olmayacak gibi görünüyor.
Abi bu sene için en kârlı şey şampiyon olup şampiyonlar ligine direk gitmemiz ve teknik direktör değişikliği olur bence.

Yeni transferler, yeni hoca, yeni stat, artı şampiyonlar ligi geliriyle güzel şeyler olabilir seneye :)

Çevrimdışı GÖRKEM

Abi bu sene için en kârlı şey şampiyon olup şampiyonlar ligine direk gitmemiz ve teknik direktör değişikliği olur bence.

Yeni transferler, yeni hoca, yeni stat, artı şampiyonlar ligi geliriyle güzel şeyler olabilir seneye :)

bence bu sene de bu anlayisla ac kalmak bizim Camia olarak bazi gercekleri görmemizi saglar.

Sampiyonlar Ligi ne katilmak iyi para getirir ama o para yine günü kurtarmak icin harcanir. bu bizi zihniyet acisindan geriye atar. katilamazsak ders cikarilir.

Çevrimdışı TØLGA

FIFA menajeri Marco Salvatore, Beşiktaş'ın Sergio Romero ile anlaşma aşamasında olduğunu açıkladı .
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Tolga

FIFA menajeri Marco Salvatore, Beşiktaş'ın Sergio Romero ile anlaşma aşamasında olduğunu açıkladı .

Birçok isim geçiyor ama maliyeti daha az olduğu için büyük ihtimalle Romero yeni kalecimiz olacak.

Çevrimdışı GÖRKEM

al iste. dogruysa klasik günü kurtarma hamlesi.  :iscrewy:

Çevrimdışı TØLGA

al iste. dogruysa klasik günü kurtarma hamlesi.  :iscrewy:
para yok para herkese bonservis yatıramayız bazı değişikliklere gitmek istiyorsak free adam peşinde koşmamız lazım
ister beğenin ister beğenmeyin benim şahsen pek beğendiğim bir kaleci değil ancak  cv'ye bakıyorum hiçte fena değil  .twitterda

Tomris ‏@cihantomris  paylaşmış
İtalya, Fransa, Hollanda liglerinde oynamış,55 kere milli,Dünya kupası finali görmüş 28 yaşındaki adamın CV'sini Sabancı görse işe alır diyor :D
bizde sıkıntı şurda klüb'de para olduğunu sanıyoruz ama yok işte free adamların peşinde koşup 3 tane bölgeyede bonservisiyle iyi adam almamız lazım bunlarda bana göre
 stoper sağbek duruma göre ortasaha
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı TØLGA

free olarak birde neto var yanılmıyorsam sözleşmesini uzatmadıysa başka biri gelirse süpriz yumurta olur.
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı TØLGA

adam penaltı tutuyor sırf şunun için bile gelsin derim  :evillol: :evillol:
bahsettiğim penaltı 3:21 den sonra snejder hatta galiba  :bandit:
www.youtube.com/watch?v=cl6ZiwbNtAc&feature=youtu.be&t=200
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ozan062

Tomris @cihantomris  ·  13 dk. 13 dakika önce
Özet geçeyim; Finansal fair play dalgası yüzünden seneye Uefa bize fazla para harcatmayacak.++
O nedenle ya satıp gelen para harcanacak ya da free kovalayacağız.Buna göre yorumlamak lazım.Romero süper değil ama free olarak güzel evet.

yani arkadaslar biz buldugumuzu yiyelim... onun için beklentiler her zaman necip varilere olsun
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Tolga

Romero elimizdeki kalecilerin hepsinden daha iyi tabi gönül daha iyisini istiyor(Cech) ama Romero belki Muslera kadar tek başına maç almaz ama elimizdeki kalecilerden daha fazla maç alabilecek yetenekte bir kaleci bence. :)

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Romero elimizdeki kalecilerin hepsinden daha iyi tabi gönül daha iyisini istiyor(Cech) ama Romero belki Muslera kadar tek başına maç almaz ama elimizdeki kalecilerden daha fazla maç alabilecek yetenekte bir kaleci bence. :)
Ben dedim size :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Tolga

Ben dedim size :evillol: :evillol:

Biz bayadır konuşuyoruz Romero'yu @Yusuf Tekeli sen yenisin galiba :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Biz bayadır konuşuyoruz Romero'yu @Yusuf Tekeli sen yenisin galiba :kop: :kop: :kop:
Valla o zaman bahsettiğimde Çağrı abi scoutlar gelin bilgi verin bakıyım gibisinden bişeyler söylemişti :D

Çevrimdışı Tolga

Valla o zaman bahsettiğimde Çağrı abi scoutlar gelin bilgi verin bakıyım gibisinden bişeyler söylemişti :D
Hatırlamıyorum onu ama bayadır bizim gündemimizde yani :biggrinking:

@Çağrı orada yine espiriyi patlatmış o zaman :kop: :kop:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Hatırlamıyorum onu ama bayadır bizim gündemimizde yani :biggrinking:

@Çağrı orada yine espiriyi patlatmış o zaman :kop: :kop:
Tamam tamam sensinnn :bandit: :evillol:

Çevrimdışı TØLGA

emir spahiç'mi prödl' mı?? 3 bilinmeyenli denklem soruyorum size sebepleriyle birlikte birini tercih etseniz hangisi olurdu?
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Tolga

Çevrimdışı Yusuf Tekeli