2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12853673 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı yigitcan1903

Abi 3-4 tane farkli is yapiyorum sirket icinde elime gecen para ayni, surekli yorgunluk, surekli mesai...Simdi farkli bir is kitlemeye calisiyorlar istemedigimi soyledim bisey olmaz diye cevap verdiler..Ayrilicam is bakiyorum simdi.Guzel bi is bulursam dindar bi gazete oldugu icin cikarken 10. yil marsi, yasa Mustafa Kemal Pasa yasa, Harbiye Marsi esliginde cikis yapicam sirketten. Dusundum en fazla bu kadar intikam alabilirim  :lol: :lol:
İzmir Marşıyla olursa uyumlu olur  :D

Çevrimdışı ozan062

Porto 11 sene de 600 milyon eurodan fazla para kazanmis transferlerde...

Neden biz de bir Porto olmayalım? Neden biz de transferden para koymayalım? Şaka lan şaka, bişey olmaz bizden

o paranın en az %30u aracılara gitmiştir...biz yapsak aynı tsnin son donem yapatıgı gibi yarısı bşile elimize dusmez:)
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı TØLGA

o paranın en az %30u aracılara gitmiştir...biz yapsak aynı tsnin son donem yapatıgı gibi yarısı bşile elimize dusmez:)
jorge mendes özellikle  :ok:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı GÖRKEM

sezon sonu sözlesmesi biten oyuncularla böyle bir kadro kurabilirmiyiz:

Neto/Beto

Joao Pereira        Vlaar/Samba     Pedro       Motta/Opare         

Toulalan               
                    Mavuba     Tolgay
Töre                                           Juan Vargas

Ba

Yedekler: Cenk, Ersan, Motta/Opare, Necip, Olcay,  Sosa, Tosun

Bunlar bizim yapamayacagimiz Transfer degil. hepsi bize uygun kaliteli ve tecrübeli ama ayni zamanda cok doymus veya yüksek degerli baska kulüplerin cok para verecegi oyuncular degil. Bonservis bedeli zaten yok.

Tek soru bunlarin yillik parasini ödeyebilirmiyiz?

Çevrimdışı TØLGA

Hüseyin Eroğlu ‏@Trequartista9_  2 dk.2 dakika önce Bischofsheim, Hessen
Avusturya basınının haberine göre; Prödl'ün menajeri Beşiktaşa olan transferi başarıyla sonuçlandırmış
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 02 Nisan 2015, 12:32:57
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Hüseyin Eroğlu ‏@Trequartista9_  2 dk.2 dakika önce Bischofsheim, Hessen
Avusturya basınının haberine göre; Prödl'ün menajeri Beşiktaşa olan transferi başarıyla sonuçlandırmış

Prödl kesinleşti gibi hayırlı olsun.

Umarım Pedro satılması muhtemel olduğu için onun yerine alınmıştır. Şimdi öbür stoperi bekliyoruz.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı TØLGA

Prödl kesinleşti gibi hayırlı olsun.

Umarım Pedro satılması muhtemel olduğu için onun yerine alınmıştır. Şimdi öbür stoperi bekliyoruz.
yaaa adamı tam tanımıyorum o yüzden yorum yapmak için erken asıl stoper transferi net stoper geleçek mi? önemli olan o benim için
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 02 Nisan 2015, 12:35:18
  • Beşiktaş / Bodrum
yaaa adamı tam tanımıyorum o yüzden yorum yapmak için erken asıl stoper transferi net stoper geleçek mi? önemli olan o benim için

Kötü transfer değil bu adam. Ama 1. stoper olarak alındıysa o fiyasko olacak işte.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı TØLGA

Kötü transfer değil bu adam. Ama 1. stoper olarak alındıysa o fiyasko olacak işte.
daniel agger aslında olabilir bu takıma yaaa  :iblush:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Türkay

De Jong 3 takım (fb ts biz) için de yazılıyor. İnşallah biz alırız, o olmazsa Mavuba da olur.  :bandit:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 02 Nisan 2015, 13:00:24
  • Beşiktaş / Bodrum
De Jong 3 takım (fb ts biz) için de yazılıyor. İnşallah biz alırız, o olmazsa Mavuba da olur.  :bandit:

Hayır gelmez artık fiyat çok yükselir boşuna masada durup fiyatı arttırıp uzamak lazım unutun onu :)
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı GÖRKEM

bir de kolayini deneyelim. en azindan bunun gibi bir Kadro kuramazsak isimiz cok zor.                             

Neto/Beto

Sener/Opare   Prödl      Pedro      Motta/Opare         

Necip                     
                   Mavuba     Tolgay
Töre                                              Olcay   

Ba

Yedekler: Cenk, Ersan, Sener/Motta/Opare, Veli, Kerim,  Sosa, Tosun

Necip'e bu sezon hic asil mevkisi olan ön libero'da görmedik.  Necip tecrübe kazandi ve bunu ön libero olarak gösterebilecek kapasiteye sahip oldugunu düsünüyorum. bence o mevkide bize faydali olabilecek bir oyuncu. yeter ki o düzende oynayip alissin.

Çevrimdışı ozan062

bizim orta sahada boy ortalamamız galiba baya dusuk
onun için biz mavubalarla jonglarla ugrasacagımza aklı basında olan bir avrupalıyla anlasalım uzun boylu
ayaklarıda uzun ve kesinlikle senede 30 min maç oynamıs birisi gelmeli
sakatlık ve kart geçmişide onemli
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 02 Nisan 2015, 13:13:30
  • Beşiktaş / Bodrum
bir de kolayini deneyelim. en azindan bunun gibi bir Kadro kuramazsak isimiz cok zor.                             

Neto/Beto

Sener/Opare   Prödl      Pedro      Motta/Opare         

Necip                     
                   Mavuba     Tolgay
Töre                                              Olcay   

Ba

Yedekler: Cenk, Ersan, Sener/Motta/Opare, Veli, Kerim,  Sosa, Tosun

Necip'e bu sezon hic asil mevkisi olan ön libero'da görmedik.  Necip tecrübe kazandi ve bunu ön libero olarak gösterebilecek kapasiteye sahip oldugunu düsünüyorum. bence o mevkide bize faydali olabilecek bir oyuncu. yeter ki o düzende oynayip alissin.

Yalnız şu kadroyla seneye bu sene olacağımız yerden çok daha kötü yerde oluruz biz.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 02 Nisan 2015, 13:15:06
  • Beşiktaş / Bodrum
bizim orta sahada boy ortalamamız galiba baya dusuk
onun için biz mavubalarla jonglarla ugrasacagımza aklı basında olan bir avrupalıyla anlasalım uzun boylu
ayaklarıda uzun ve kesinlikle senede 30 min maç oynamıs birisi gelmeli
sakatlık ve kart geçmişide onemli

Düşük Dediğin Atiba 1,87 Sosa ve Veli 1,80  :D

Ligdeki en uzun ortasaha üçlüsü bizde olabilir :D
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı atalay

Prödl nedir ya!En az 20 maçını izlemişimdir.(Tüm kariyeri) / (Bundeliga'nın sıkı takipçisiyim)

Ağır,hızlanma problemi olan,manevra özelliği olmayan,pozisyon almada sıkıntıları olan,tek hamleli vasat bir stoper.En önemli özelliği uzun boyunun da avantajı ile hava topları.bknz:Atınç
Tamam,eldekinlerden iyidir de;burada asıl sorun elindekiler nasıl olur da Prödl'dan kötü olur.
Böyle Jakoben olup,bilir kişi gibi konuşmak istemem lakin;Prödl'ı isteyen net futboldan anlamıyor.  :ok:
Ayrıca bu adam sakat,sakat!Orada 3 sakatlanan burada 5 sakatlanıyor.(Bknz:Demba,Sosa)

Çevrimdışı GÖRKEM

Yalnız şu kadroyla seneye bu sene olacağımız yerden çok daha kötü yerde oluruz biz.

neden? fazla degisen bir sey yok zaten.

Tolga nin yerine Beto veya Neto. Ersan'in yerine Prödl. Serdar'in yerine Sener. Atiba ve Veli nin yerine Mavuba ve Necip.

dedigim gibi Necipi ön Libeo olarak görmek istiyorum bir en azindan. bence en azindan Veli'den daha faydali olur orda. daha derli toplu bir orta sahamiz olur.

bunun nesi simdikinden kötü olur?

Çevrimdışı GÖRKEM

neden? fazla degisen bir sey yok zaten.

Tolga nin yerine Beto veya Neto. Ersan'in yerine Prödl. Serdar'in yerine Sener. Atiba ve Veli nin yerine Mavuba ve Necip.

dedigim gibi Necipi ön Libeo olarak görmek istiyorum bir en azindan. bence en azindan Veli'den daha faydali olur orda. daha derli toplu bir orta sahamiz olur.

bunun nesi simdikinden kötü olur?

zaten o kadroyi ben en kötü ihtimal olarak yazdim.

alacagimiz stoper daha kaliteli olmali. Vlaar veya Samba gibi. sag bek olarak Joao Pereira olabilir daha önce de yazdigim gibi.

Çevrimdışı Tolga

:claps: :claps:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı alperenn58

Prödl nedir ya!En az 20 maçını izlemişimdir.(Tüm kariyeri) / (Bundeliga'nın sıkı takipçisiyim)

Ağır,hızlanma problemi olan,manevra özelliği olmayan,pozisyon almada sıkıntıları olan,tek hamleli vasat bir stoper.En önemli özelliği uzun boyunun da avantajı ile hava topları.bknz:Atınç
Tamam,eldekinlerden iyidir de;burada asıl sorun elindekiler nasıl olur da Prödl'dan kötü olur.
Böyle Jakoben olup,bilir kişi gibi konuşmak istemem lakin;Prödl'ı isteyen net futboldan anlamıyor.  :ok:
Ayrıca bu adam sakat,sakat!Orada 3 sakatlanan burada 5 sakatlanıyor.(Bknz:Demba,Sosa)
bunun videosu filan biseyi yokmu baksak bi

Çevrimdışı siyah-1903

sonuna kadar katılıyorum, bu adamı almasınlar.. böyle yetersiz₁ transferlerden sıkıldık artık...
werder'den defans mı alınır, ayrıca adam gerçekten SAKAT.. yahu sürekli sakatlanan adam almak zorunda mıyız?
"Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır"

Çevrimdışı Tolga

bunun videosu filan biseyi yokmu baksak bi
Bir tek bu var

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı atalay

Bak kardeşim illa kas sakatlıkları(yırtık)yaşayan hemde bedava oyuncu arıyorsanız 10 tane Prödl eder.

Carlos Zambrano

+

Çevrimdışı GÖRKEM

Essien ne durumda? izleyemedim kac zamandir. eski halinden bir eser varmi? sözlesmesi bitiyormus milanda.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 02 Nisan 2015, 14:04:12
  • Beşiktaş / Bodrum
Bak kardeşim illa kas sakatlıkları(yırtık)yaşayan hemde bedava oyuncu arıyorsanız 10 tane Prödl eder.

Carlos Zambrano

+

Peşindeki takımlara da bakarsan neden ilgilenilmediğini anlarsın :)
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli