2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 30 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12846841 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Tolga

seneye kadro
-------------Ochoa-----------
maxi P.----Otamendi--- prodl---Ismaily

--------Veli---(mbia) (lawal) (de jong)------ bunlardan en az birisi

Tore--------Sosa-------Danny

------Demba Ba------                   extra forvet muriel veya di santo 

fazla mi uctum dersiniz?
:o_o: :duman: :bye:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı L`aigLeNoiR

ekleyelim prödl ilede harbi imzalanmıs 3 yıllık...
beni duyumcu yapmayın aman sakın :kop:
sadece gruptan gelen bir haberi paylastım:)
bu arada cok begeniyorlar prodl yi vallahi kafalar karıstı
ama ben sakatlık konusunda hayli dusunceliyim endiseliyim
ekipler değişebilirmis sene sonunda revizyona gidilecek fakat sorun su
yine devam ederse ben sunu anlarım tabi hocada gitmişse
antrenman değil doktor değil saha değil
peki ne esas o zaman ayvayı yeriz...

Ekiplerden önce zeminle başlamalı bence hocam. Daha sonra ekipler yenilenebilir.
Bilic gidecekse şayet neden yerine gelicek adama danışılmadan transfer derdinde bunlar.
kAos

Çevrimdışı L`aigLeNoiR

Ayrıca  Zouma ile yeniden görüşücekleri dedikodularınada bir kaç yerde denk geldim.

Ne düşünüyorsunuz acaba ?

http://www.karakartal.com/futbol/besiktasin-chelsea-planiSXHBQ68739SXQ
kAos

Çevrimdışı Serkan P.

Hocam indirime girmiş zaten kartalyuvasından alsana 30 lira şuan sadece
Alicamda beden olur mu acaba tisort bedeni ile aynisi olur mu diye korkuyorum. O yuzden magazada ki fiyatini ogrenmem lazim.

Çevrimdışı Fatih

Porto 11 sene de 600 milyon eurodan fazla para kazanmis transferlerde...

Neden biz de bir Porto olmayalım? Neden biz de transferden para koymayalım? Şaka lan şaka, bişey olmaz bizden
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı ahmetx

Neden biz de bir Porto olmayalım? Neden biz de transferden para koymayalım? Şaka lan şaka, bişey olmaz bizden
herşeyden önce biz taraftarlar olarak bu olaya karşı çıkarız,filanı satanı biz de satarız deriz. :lol:
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 02 Nisan 2015, 11:01:51
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş

Son kısmı okuyana kadar dedim çekti çekti kafayı gelip burada bize mi sarıyor  :lol:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Fatih

Yok be isten gucten dolayi pek fazla vaktim yok bi kac aydir... Uzun yazip mesaj dolsun dedim...

Bu arada is ariyorum Cagricik...Diyetisyen yardimcisi olarak ister misin beni  :ssss: Teknik olarak hic bi bilgim yok ama cok guzel gaz veririm gelen hastalara  :o_o:

Çevrimdışı yigitcan1903

Yok be isten gucten dolayi pek fazla vaktim yok bi kac aydir... Uzun yazip mesaj dolsun dedim...

Bu arada is ariyorum Cagricik...Diyetisyen yardimcisi olarak ister misin beni  :ssss: Teknik olarak hic bi bilgim yok ama cok guzel gaz veririm gelen hastalara  :o_o:
Hayırdır ayrıldın mı işten

Çevrimdışı Kemal

seneye kadro
-------------Ochoa-----------
maxi P.----Otamendi--- prodl---Ismaily

--------Veli---(mbia) (lawal) (de jong)------ bunlardan en az birisi

Tore--------Sosa-------Danny

------Demba Ba------                   extra forvet muriel veya di santo 

fazla mi uctum dersiniz?

olabilecek yanları var mesela ;

İsmaily 'den y yi çıkarırsak İsmail Köybaşı sol bek için olabilir. :icool:

Çevrimdışı Serkan P.

Cagri Abi diyetisyenmi? O zaman beden olayinda yardimci olur herhalde :( Normal tisortlerde xl giyiyorum hentbol formasi hosuma gitti xxl mi olur boyum 1.75 uzun gelmez degil mi? Hentbol formalari kisa oluyor ama.. @Çağrı

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 02 Nisan 2015, 11:21:59
  • Beşiktaş / Bodrum

:kop: :kop:

Hayırdır noldu özgür basın?
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 02 Nisan 2015, 11:23:05
  • Beşiktaş / Bodrum
Cagri Abi diyetisyenmi? O zaman beden olayinda yardimci olur herhalde :( Normal tisortlerde xl giyiyorum hentbol formasi hosuma gitti xxl mi olur boyum 1.75 uzun gelmez degil mi? Hentbol formalari kisa oluyor ama.. @Çağrı

Dostum ondan anlamam ben dar kesim mi onu bile bilmiyorum formalar ama genelde normal kesin oluyor kartalyuvasında ben genelde internetten alıyorum
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Fatih

Hayırdır ayrıldın mı işten
Daha ayrilmadim da ayrilicam kuvvetle muhtemel..

@Serkan P. güldürdün  :lol: :lol: :lol:

Çevrimdışı yigitcan1903

Daha ayrilmadim da ayrilicam kuvvetle muhtemel..

@Serkan P. güldürdün  :lol: :lol: :lol:
Hayırlı olsun ama bu aralar çıkmasan daha iyi bence
Seçim geçsin en azından

Çevrimdışı Fatih

Hayırdır noldu özgür basın?
Abi 3-4 tane farkli is yapiyorum sirket icinde elime gecen para ayni, surekli yorgunluk, surekli mesai...Simdi farkli bir is kitlemeye calisiyorlar istemedigimi soyledim bisey olmaz diye cevap verdiler..Ayrilicam is bakiyorum simdi.Guzel bi is bulursam dindar bi gazete oldugu icin cikarken 10. yil marsi, yasa Mustafa Kemal Pasa yasa, Harbiye Marsi esliginde cikis yapicam sirketten. Dusundum en fazla bu kadar intikam alabilirim  :lol: :lol:

Çevrimdışı Fatih

Hayırlı olsun ama bu aralar çıkmasan daha iyi bence
Seçim geçsin en azından
Dogru soyluyorsun, is bulmadan cikmam zaten abi.. O zaman tam mokoko olur benim icin...

Çevrimdışı Serkan P.

Dostum ondan anlamam ben dar kesim mi onu bile bilmiyorum formalar ama genelde normal kesin oluyor kartalyuvasında ben genelde internetten alıyorum
Olur heralde ya

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 02 Nisan 2015, 11:32:03
  • Beşiktaş / Bodrum
Abi 3-4 tane farkli is yapiyorum sirket icinde elime gecen para ayni, surekli yorgunluk, surekli mesai...Simdi farkli bir is kitlemeye calisiyorlar istemedigimi soyledim bisey olmaz diye cevap verdiler..Ayrilicam is bakiyorum simdi.Guzel bi is bulursam dindar bi gazete oldugu icin cikarken 10. yil marsi, yasa Mustafa Kemal Pasa yasa, Harbiye Marsi esliginde cikis yapicam sirketten. Dusundum en fazla bu kadar intikam alabilirim  :lol: :lol:

Hahahah  :kop: :kop:

Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı TØLGA

yav abi sen diyetisyenmisin neden söylemiyorsun bir ara özelden yazayım ben sana  :evillol: :evillol:  @Çağrı
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 02 Nisan 2015, 11:33:53
  • Beşiktaş / Bodrum
yav abi sen diyetisyenmisin neden söylemiyorsun bir ara özelden yazayım ben sana  :evillol: :evillol:  @Çağrı

Çok teşekkür ederim @Fatih bu kıyağını hiç unutmayacağım  :steamed:  :kop:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı TØLGA

Çok teşekkür ederim @Fatih bu kıyağını hiç unutmayacağım  :steamed:  :kop:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Fatih

Offfffffffffffffff herkesi kitledim sana @Çağrı  :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

:kop: :kop: seni yabancı gördükleri için iş kitliyor olabilirler. İş hayatında kollama çok zaten, kendinden olanları bu şekil kolluyorlar(kollarının altına alıyorlar), kendinden olmayanları şu şekil kolluyorlar(kol gibi iteliyorlar işleri).

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 02 Nisan 2015, 11:40:58
  • Beşiktaş / Bodrum
Offfffffffffffffff herkesi kitledim sana @Çağrı  :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Buna tavşan kitlemesi derler bizim orada   :evillol:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli