2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 31 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12840057 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 31 Mart 2015, 19:27:32
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Endüstriyel futbola ayak uydurmak diye bir şey söz konusu malesef.

Bu yolda Celtic, Ajax, Feyenoord, Malmo gibi takımlar telef oldu. Para yok.

Para yoksa oyuncu tutamazsın. Alamazsın. Tek şansın Porto'nun yaptığını yapmak.

Bizim ligimiz yayın hakkı, store ve stad geliri olarak B Kategoride. Olan oldu bu 8 yılda ama artık bir şeyler planlanmalı.

Yoksa paramızla rezil olacağız ileride de. Kulüpte ekol yok strateji yok tamamen gelen yönetimin başkanı kendi kafasındaki stratejiyi uyguluyor.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Endüstriyel futbola ayak uydurmak diye bir şey söz konusu malesef.

Bu yolda Celtic, Ajax, Feyenoord, Malmo gibi takımlar telef oldu. Para yok.

Para yoksa oyuncu tutamazsın. Alamazsın. Tek şansın Porto'nun yaptığını yapmak.

Bizim ligimiz yayın hakkı, store ve stad geliri olarak B Kategoride. Olan oldu bu 8 yılda ama artık bir şeyler planlanmalı.

Yoksa paramızla rezil olacağız ileride de. Kulüpte ekol yok strateji yok tamamen gelen yönetimin başkanı kendi kafasındaki stratejiyi uyguluyor.
:claps: :claps:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı ozan062

Sebastian Prödl
gelirse rezillik olur neden dersek
kariyerindeki mac sayısına bakıyorum yasıtlarından 60 maç yani iki sezon daha az oynamıs
bende diyorumki tam bizlik :ok:
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı horizon75

Arkadaslar werder bremen de 170 mac oynamis adamdan bas ediyorsunuz. BJK turkiye yedeklere odenen fiyata as adam alacaktir eger alirsa! sunu unutmayinki bundesliga da kimse birine 170 mac oynatmaz veya forma vermez!   
Gün Doğdu Hep Uyandık Stadlara Dayandık Beşiktaş‘In Uğruna Bayraklarla Donandık, Semtimiz Erkek Semti Aşık Eder Herkesi, Üzerimde Eksilmesin Bayrağımın Gölgesi! İşte Biz Kötü Günde Hep Omuz Omuzayız, Övünmek Gibi Olmasın Biz Kara Kartal’lıyız!

Çevrimdışı TØLGA

Arkadaslar werder bremen de 170 mac oynamis adamdan bas ediyorsunuz. BJK turkiye yedeklere odenen fiyata as adam alacaktir eger alirsa! sunu unutmayinki bundesliga da kimse birine 170 mac oynatmaz veya forma vermez!   
valla oyuncuyu tanımıyorum ve burda yorum yapan çoğu kişinin'de tanımadığını biliyorum bir kaç kişi dışında
bakarsınız bir atiba gibidir malum ilk geldiginde onuda bilmiyorduk  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı TØLGA

Bunuda buraya bırakıyım
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Tolga

valla oyuncuyu tanımıyorum ve burda yorum yapan çoğu kişinin'de tanımadığını biliyorum bir kaç kişi dışında
bakarsınız bir atiba gibidir malum ilk geldiginde onuda bilmiyorduk  :biggrinking:
Prödl elimizdeki Ersan'dan Necip'ten falan iyi oyuncu da mesele o değil.

Yönetimin kafasında 1 tane stoper almak varsa bu Prödl olmamalı.

Eğer Prödl'ü alıp bir tane de çok daha kaliteli bir stoper alınacaksa bonservissiz bir Prödl'e kimse itiraz etmez.

Yani ben Ersan'ı-Necip'i orada izleyeceğime ya da yedek kulübesinde onları göreceğime Prödl'ü tercih ederim ama dediğim gibi Prödl'ü alıp başka stoper almayacaklarsa Prödl yeterli olmayacaktır o kadarını söyleyeyim.Kısacası savunmayı toparlayacak bir oyuncu olmaz sadece tamamlayıcı bir oyuncu konumunda olabilir en fazla. :)

:icool: :icool:
[ Son Düzenleme: 01 Nisan 2015, 03:44:44 Tolgaozkhrmn ]
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı BlackEagle1989

bence prodl izledigim kadariyla bizim ersan tipinde futbolcu ama ersandan biraz daha iyi top kontrolu olan ve yere saglam basan bir oyuncu..  Benim aklim kalede bence cech'in yerine Ochoa dusunsek daha iyi olmaz mi malagada suan yedek kaleci pozisyonunda potansiyeli yuksek bir kaleci, sizce ?

Çevrimdışı atalay

Transferde mesele isim değil;model.Prödl,ihtiyacın olan bir stoper modeli değil.Kaldı ki Beşiktaş'ın futbol aklı eğer her kim ise stoper konusunda kadro planlaması nedir?14 yabancı hakkı var iken oraya nasıl bir dörtlü(4)düşünülüyor.Franco'nun yanına mı yoksa Ersan'ın yanına mı bir partner aranıyor?Bekler ve stoperlerin önüne nasıl orta sahalar tercih edilecek.Milosevic gibi kapalı bir kutu var acaba sezon öncesi kampta denenip yollanacak mı;yoksa gelecek sezonun kare aslarından mı?
2,5 yıldır tanıdığımız yönetim "az ama öz ya da sadece az"mantığı ile transfer yapacak ise Prödl,Ersan,Pedro,Milosevic ile yola çıkmak demek=Ötenazi.
Sana geriden oyun kuran,ayağı temiz,markaj becerisi yüksek,geride liderlik edebilecek,yüksek topta iyi,derin savunma yapabilecek,pozisyon bilgisi,oyun görüşü yüksek,tatlı-sert ve tabiri caizse kaşar bir stoper lazım.A klas olmasına gerek yok;Demba,Sosa,Töre klasmanında olsun yeter.Prödl,Kaboul filan bu seviyede değil.Üstelik bu isimler çok sık sakatlanan ve güven aralığı düşük oyuncular.Ayrıca Bundesliga da oynayan her oyuncuda mükemmel filan değil.Elinde yeni kontratı düşünülürse sol stoper Ersan var;güven aralığı gerek sakatlıklar hususunda gerek ise performansı ile düşük.Franco ise bu ligde fark yaratmaz;yıllardır tipik Güney Amerika futbolu oynuyor;sarkık savunma anlayışı ile.Beşiktaş'ın ne yapıp edip Kale,Stoper,Orta Saha(8 numara) ve Sol bek pozisyonlarına nokta atışı transferler yapması lazım.En azından az olsun temiz olsun.Ha bunun yanına Demba Ba'yı,Stoperleri,Kanatları,Bekleri hatta orta sahaları yedekler ise "yemede yanında yat" :halay:

İsterseniz size 20 kişilik bir liste bile çıkarırım da bir anlamı yok ki;kim bu kadro mühendisliğini yapıyor ise onun eline bakıyoruz.Bu işler böyle arkadaş sen oyuncuya teklif yapmadan zorlamadan,menajerler çalışmadan kimse sana gelmez.Adamlar Pektemek,Ersan,Cenk ile sözleşme imzaladılar;biz burada nefes tüketiyoruz.Görürsünüz Cech'ler,Maxi'ler,Mavuba'ların adı geçer kimler gelir.Ben scout ekibinin de sorgulanması gerektiğini düşünüyorum 3 yıldır tek başarısı Pedro;o da...
Demba,Sosa,Töre,Tosun,Opare,Motta,Tolgay,Tolga bunlar iyi/kötü scout değil;böyle scout mı olur :lol:
12 milyonluk Bruma gibi. :kop:

Çevrimdışı TØLGA

Prödl elimizdeki Ersan'dan Necip'ten falan iyi oyuncu da mesele o değil.

Yönetimin kafasında 1 tane stoper almak varsa bu Prödl olmamalı.

Eğer Prödl'ü alıp bir tane de çok daha kaliteli bir stoper alınacaksa bonservissiz bir Prödl'e kimse itiraz etmez.

Yani ben Ersan'ı-Necip'i orada izleyeceğime ya da yedek kulübesinde onları göreceğime Prödl'ü tercih ederim ama dediğim gibi Prödl'ü alıp başka stoper almayacaklarsa Prödl yeterli olmayacaktır o kadarını söyleyeyim.Kısacası savunmayı toparlayacak bir oyuncu olmaz sadece tamamlayıcı bir oyuncu konumunda olabilir en fazla. :)

:icool: :icool:
ben miloseviçin kiraya verileceğini düşünyorum böyle bir durum olursa ayrıça pedronun da gideçegini varsayarsak 1. kalite bir stoper şart bu adam dışında öyle geleçekse
benim için sakıncası yok
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı yigitcan1903

29 maçın 11'inde sakatmış bu sezon

Çevrimdışı TØLGA

29 maçın 11'inde sakatmış bu sezon
evet transfermarkt'de gördm bende tam bize uygun adam işte  :kop: :kop:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı GÖRKEM

Veli'ye yillik 1.5 Milyon veriyorsan o Takim icinde saglikli bir Denge kurman imkansiz. O paraya Kadronda Veli den kat be kat iyi veya faydali oyuncu bulundurabilirsin.

bunlar Mustafa, Necip ve Ersan icin de gecerli. sen bunlara 1.5 Milyon veriyorsan alacagin üst düzey Oyuncular tabiki cok para ister. senin oyuncu basi ortalama ödeyebilecegin Para zaten asagi yukari 1.5 Milyon €. Kulübün gelecegi icin belirleyici olan bu fiyat seviyesindeki oyuncularin Kalitesi ve Kisisel degerleri. sen bu fiyata yeterli kalitede uygun oyuncu bulamiyorsan Camia'yi basarisizliga mahkum edersin.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 01 Nisan 2015, 11:59:16
  • Beşiktaş / Bodrum
Veli'ye yillik 1.5 Milyon veriyorsan o Takim icinde saglikli bir Denge kurman imkansiz. O paraya Kadronda Veli den kat be kat iyi veya faydali oyuncu bulundurabilirsin.

bunlar Mustafa, Necip ve Ersan icin de gecerli. sen bunlara 1.5 Milyon veriyorsan alacagin üst düzey Oyuncular tabiki cok para ister. senin oyuncu basi ortalama ödeyebilecegin Para zaten asagi yukari 1.5 Milyon €. Kulübün gelecegi icin belirleyici olan bu fiyat seviyesindeki oyuncularin Kalitesi ve Kisisel degerleri. sen bu fiyata yeterli kalitede uygun oyuncu bulamiyorsan Camia'yi basarisizliga mahkum edersin.

Veli yıllık  1,5 milyon euroyu haketti tepeden tırnağa 3 yıldır.

Son konuşulacak adamdır belki de aldığı para ile. Kaldı ki zaten yerli dengemiz bu. Yerlilere 1.3-1.6 barajı veriliyor. Hem tutup hem 700 veremezsin takımda huzur kalmaz.

Üstelik nerdeyse aynı teklifi Lazio'dan da aldı vergiden dolayı ve sevdiği için burada kaldı.

Sosa da benzer paya geldi. Burada aldığın üst düzey oyuncular için de kota 2.5 civarı Ba gibi üstüne çıkmazlar sanmıyorum.

Özetle Pektemek hariç verilen paralar son derce uygun şimdiye dek. Herkes atlıyor 12 tane de yerli olmak zorunda kadroda yabancı sınırsız değil.
[ Son Düzenleme: 01 Nisan 2015, 12:01:17 Çağrı ]
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı yigitcan1903

Yalnız o verilen paraları 5+3 altında değerlendirmek lazım
Yaz boz tahtası gibi kural değişiyor
14 yabancı belli olduktan sonra yapılan tek hata Pektemekle anlaşılmasıdır o yüzden
G.saray Buraklara Selçuklara 3 milyon vermezdi yine şartlar şimdiki gibi olsaydı

Çevrimdışı Deniz

Sakat adam almasinlar abi adam bizden once 10 macta sakatlaniyorsa bizle 20 macta sakatlanir.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı GÖRKEM

Veli yıllık  1,5 milyon euroyu haketti tepeden tırnağa 3 yıldır.

Son konuşulacak adamdır belki de aldığı para ile. Kaldı ki zaten yerli dengemiz bu. Yerlilere 1.3-1.6 barajı veriliyor. Hem tutup hem 700 veremezsin takımda huzur kalmaz.

Üstelik nerdeyse aynı teklifi Lazio'dan da aldı vergiden dolayı ve sevdiği için burada kaldı.

Sosa da benzer paya geldi. Burada aldığın üst düzey oyuncular için de kota 2.5 civarı Ba gibi üstüne çıkmazlar sanmıyorum.

Özetle Pektemek hariç verilen paralar son derce uygun şimdiye dek. Herkes atlıyor 12 tane de yerli olmak zorunda kadroda yabancı sınırsız değil.

Veli nin Takima nasil zararli oldugunun farkinda degiliz diye düsünüyorum. bu yerli dengesini daha iyi bir sekilde kurmak zorundayiz. Veli, Ersan, Necip, Mustafa, Olcay, Serdar gibilerinden daha faydali olabilecek bir sürü Türk oyuncu var. onlara verelim 1.5 Milyonu. böylelikle asagi yukari ayni fiyata Kadronun tamamini bir üst seviyeye tasiyabiliriz.

inan ki uzun vadeli basari ancak böyle gelir. biz simdi taraftarlarimizin belli bir kisminin istedigi gibi bir sürü vasat veya onunda altinda Oyunculu bir Kadroya 4 tane üst seviyede Oyuncu eklersek bir kere dengeler bozulmaya baslar.

ayrica bu gelecek oyuncularin kafasinda olanlari kestirmekte kolay olmayabiliyor. bunun kacta örnegi var. ne malum yapacagimiz "iyi" Transferlerin bize katki saglayacagi?

ve son olarakta bizim bazi Mevkide iyi olmamiz baska Mevkide olan zaaflarimizi yok etmez. ancak belli bir cerceve icersinde telafi eder ama asla yok etmez.

Dengeli bir Kadro kurmak basarinin sirri dir. bunu üst düzey oyuncularla yapamayacagimza göre en azindan yeterli Kalitede ve Kisiligi olan oyuncular ile yapmaliyiz.

inanin bana bunlari yapmaya baslarsak Fenerbahce ve Galatasarayla her sene sampiyonluk mücadelesi veririz ve artik Ücüncü büyük konumuna düsmeyiz.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 01 Nisan 2015, 12:43:38
  • Beşiktaş / Bodrum
Veli, Ersan, Necip, Mustafa, Olcay, Serdar gibilerinden daha faydali olabilecek bir sürü Türk oyuncu var. onlara verelim 1.5 Milyonu.

6 tane yerli oyuncu var burada.

1.5 milyona alıp oynatabileceğimiz ve daha çok verim verecek bir 6 tane daha yerli oyuncu sayabilir misin?
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı talha

Yani anlamıyorum Kaboul Kaboul diye ortalığı inletiyorsunuz ama Prodl ismi geçince tepki veriyorsunuz. Yavaşlıksa yavaşlık aynı sakatlıksa sakatlıkta aynı. Kaboul'un Prodl'dan ne bir eksik ne de bir fazlası var. Ama birinin ismi geçince oley diğerinin ismi geçince booh. Valla kafam çok karıştı. :icool:
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 01 Nisan 2015, 12:52:09
  • Beşiktaş / Bodrum
Yani anlamıyorum Kaboul Kaboul diye ortalığı inletiyorsunuz ama Prodl ismi geçince tepki veriyorsunuz. Yavaşlıksa yavaşlık aynı sakatlıksa sakatlıkta aynı. Kaboul'un Prodl'dan ne bir eksik ne de bir fazlası var. Ama birinin ismi geçince oley diğerinin ismi geçince booh. Valla kafam çok karıştı. :icool:

Çarpılırsın :)
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı talha

Çarpılırsın :)

Çarpılmam aynı tipte iki oyuncu. Kaboul'un bir gram artısını göremedim ben. Anlamıyorum bu adamı bu kadar iyi yapan ne var. Adam kaçırma desen yavaşlık desen hepsi var. Kusura bakmayın ama Kaboul gelirse yılın fiyaskosu olur. Adam Sezon başından beri oynamıyor neredeyse.

Çevrimdışı ahmetx

prodl iyidir iyi,zaten bu parasızlıkta sakatlığı olmadığında bundesligada ilk 11 de banko oynayan 27 yaşında bonservissiz milli futbolcu bulmuşsunuz da bunuyorsunuz.Kimi getirecektik Boatengi mi?
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

Biz kaleciye odaklanalım en önemlisi o
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı talha

Prodl yeterli midir? Lİg için fazlasıyla yeterli bir isim. Ama AL ve ŞL için yeterli değil. Bana kalsa daha farklı isimleri isterim. Mesela Arsenal'a transfer olan Paulista var. Bizim aradığımız topçu odur. Profil ona benzemelidir. Hızlı, birebirde etkili ve inanılmaz bir top çıkarma yeteneği var. Arayacaksan buna uygun arayalım. Kabuol Prodl falan hikaye.

Çevrimdışı ahmetx

paramız belli,borcumuz belli 120 milyon € luk stadyum yapıyoruz top class oyuncu hakkımız varsa şayet büyük ihtimal yoktur, kaleye ve atibanın yerine kullanalım derim