2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12830340 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı GÖRKEM

Savunma üzerine yoğunlaşıyorsunuz ancak bu takımda ciddi derecede hücum sıkıntısı var,bu öyle bek alarak falan da tamamen halledilecek bir sorun değil..Özellikle Bilic kalacaksa(inşallah gider) mutlaka  2 tane bireysel yeteneği üst seviyede hücuma yönelik oyuncu alınmalı..

bende bunu demek istiyorum. savunma sikintimiz var ama hücum sikintisi daha da büyük.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 28 Mart 2015, 21:25:05
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
bende bunu demek istiyorum. savunma sikintimiz var ama hücum sikintisi daha da büyük.

Yazmıyor değiliz ki Ayew ve De Jong ısrarımız bundan :)

Bakalım ne kadarı giderilecek bunların.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı src35

yalnız hücum maç kazandırır, savunma şampiyonluk.

bizim yoktan gol yiyen bir savunmamız var, bırak olanı çıkarmayı..

Çevrimdışı Tolga

Bakın hücum sorunumuz var kabul ama bu sezon öyle ya da böyle bu hücum hattıyla lig de 25 haftada 17 maç kazandık.

Fakat bu savunmayla saçma sapan puanlar kaybettik özellikle de derbiler de.

Seneye arka tarafta radikal değişikliğe gidilmezse bu sezon savunmada yaşadığımız bireysel hataları yeniden yaşarız.

Savunmaya yapılacak takviyeler bize lig de şampiyonluğun gelmesini Avrupa'da ise birkaç tur daha fazla gitmemizi sağlayacaktır.

Tabi @Çağrı nın da dediği gibi De Jong ve Ayew gibi oyuncuları boşuna dillendirmiyoruz mutlaka ön tarafa da takviye şart ama öncelik mutlaka savunma olmadı. :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı GÖRKEM

Bunlari almak cok zor.

Çevrimiçi blackeagle35

Bütçeyi düşününce 2 tane bek alınacağına,ikisinde de oynayacak bir bek alınıp kanatlara bir oyuncu alınsa daha iyi olacak..Savunmaya alınsın bütçe kalırsa hücuma geçilir diyorsunuz..Ancak bu hücum hattı yetersiz..1 stoper,1 bek,1 orta saha,1 kanat bu işin optimumu olur,bütçe kısıtı doğrultusunda..

Çevrimdışı GÖRKEM

yalnız hücum maç kazandırır, savunma şampiyonluk.

bizim yoktan gol yiyen bir savunmamız var, bırak olanı çıkarmayı..

olay bu kadar basit degil. hücum yapamadiktan sonra iyi savunma yapsanda sampiyon olamazsin. önemli olan takimdaki dengeyi saglamak.

Çevrimdışı ZEKI

@ZEKI Abi  :kop: :kop:
Bana linens demeyin aklima geldikce sinirlerim zipliyor.. :akuma: :akuma:

Çevrimdışı GÖRKEM

Bakın hücum sorunumuz var kabul ama bu sezon öyle ya da böyle bu hücum hattıyla lig de 25 haftada 17 maç kazandık.

Fakat bu savunmayla saçma sapan puanlar kaybettik özellikle de derbiler de.

Seneye arka tarafta radikal değişikliğe gidilmezse bu sezon savunmada yaşadığımız bireysel hataları yeniden yaşarız.

Savunmaya yapılacak takviyeler bize lig de şampiyonluğun gelmesini Avrupa'da ise birkaç tur daha fazla gitmemizi sağlayacaktır.

Tabi @Çağrı nın da dediği gibi De Jong ve Ayew gibi oyuncuları boşuna dillendirmiyoruz mutlaka ön tarafa da takviye şart ama öncelik mutlaka savunma olmadı. :)

hic katilmiyorum. Derbilerde savunma hatasindan puan kaybettik diyorsun ama senen dedigin o derbilerde biz 1 tane gol bile atamadik.

Çevrimdışı Tolga

hic katilmiyorum. Derbilerde savunma hatasindan puan kaybettik diyorsun ama senen dedigin o derbilerde biz 1 tane gol bile atamadik.
Tamam işte atamadık ve katılıyorum hücumsal sıkıntılarımız fazla ama en azından yemeseydik en kötü 0-0 larla bitirebilirdik.

3 derbi 3 puan demek ve o 3 puanı almış olsaydık bugün Fb havlu atmış Gs'nin de 4 puan önünde olmuş olurduk.

Çevrimdışı src35

olay bu kadar basit degil. hücum yapamadiktan sonra iyi savunma yapsanda sampiyon olamazsin. önemli olan takimdaki dengeyi saglamak.
zaten dengesizlik savunma yönünde takımda. bir ersanın var evlerden ırak, sol bekinde saatli bomba. kalecilerinde olmadık 1 top cıkarıp basit iki tane gol yiyen tipte..

olayın nasıl basitleştirildigini anlatayım. sen gol yeme, o forma zaten galip gelir.

yada gol atamadıgı maç sayısı kaç Beşiktaş'ın? yeterki sen 0'ı cebine koy..

Çevrimiçi blackeagle35

Tamam işte atamadık ve katılıyorum hücumsal sıkıntılarımız fazla ama en azından yemeseydik en kötü 0-0 larla bitirebilirdik.

3 derbi 3 puan demek ve o 3 puanı almış olsaydık bugün Fb havlu atmış Gs'nin de 4 puan önünde olmuş olurduk.
İyi de bunun aksi de çok rahat kanıtlanır.. Hepsinde birer gol atsaydık yine en az 3 puan alırdık..Sonuçta iki maç koptuktan sonra 2 oldu..Son maçta atsaydık bir tane 3 puanı alırdık zaten..Ayrıca futbol böyle net çizgilerle ikiye ayrılmaz..Bizim her iki alanda da sorunumuz var ve iki bölgeye de transfer yapmalıyız..4 tane savunmacı alacağına 2 tane alırsın 2 de öne alırsın daha dengeli olur..

Çevrimdışı Tolga

İyi de bunun aksi de çok rahat kanıtlanır.. Hepsinde birer gol atsaydık yine en az 3 puan alırdık..Sonuçta iki maç koptuktan sonra 2 oldu..Son maçta atsaydık bir tane 3 puanı alırdık zaten..Ayrıca futbol böyle net çizgilerle ikiye ayrılmaz..Bizim her iki alanda da sorunumuz var ve iki bölgeye de transfer yapmalıyız..4 tane savunmacı alacağına 2 tane alırsın 2 de öne alırsın daha dengeli olur..
Tamam ben de diyorum ki gol atmada problem yaşıyorsak gol yemeyelim ki puan alma şansımız artsın.

Gol atmış olsaydık bile derbilerde bu savunmayla puan alabilir miydik bence çok zor olurdu.

Çevrimdışı Serkan P.

Maci izliyorumda suan De Jong ilac olur..

Çevrimiçi blackeagle35

Tamam ben de diyorum ki gol atmada problem yaşıyorsak gol yemeyelim ki puan alma şansımız artsın.

Gol atmış olsaydık bile derbilerde bu savunmayla puan alabilir miydik bence çok zor olurdu.
Ben de diyorumki ikisi de doğru olur gol atmak da yemek de..Eğer bize gol yedirtmeyecek 4 savunma oyuncusu alıyorsak alalım zaten..Savunma oyuncusu alırsak sanki yemeyecek miyiz gol??Ayrıca gol atmada problem yaşıyorsak bunu neden çözmeyelim..Benim düşüncem bütçe dahilinde stoper, bek,orta saha ve kanat alınmalı birer tane..Bütçe olsa hemen hemen her mevkiye adam lazım zaten..

Çevrimdışı Paolo Maldini

Stoper için christopher samba nasıl olur onunda sözleşmesi bitiyor

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 28 Mart 2015, 22:48:01
  • Beşiktaş / Bodrum

Gol atamama sebebi taktik problem.

Gol yeme sorunu kişisel hata asıl mesele bu.

Hğcum çok iyi demiyoruz ama kesinlikle öncelik savunmada olmalı.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 28 Mart 2015, 22:48:19
  • Beşiktaş / Bodrum
Stoper için christopher samba nasıl olur onunda sözleşmesi bitiyor

Nefis olur da hiç ilgilenmiyorlar nedense.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ozan062

o değilde bu adasım cok fena topcu yav keske bize gelme ihtimali olaydı:((
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı ozan062

Özellikle Bilic'in planlamasına hiç güvenmiyorum.

Adam çıkmış dün 34 yaşındaki Spahic için herkesin kadrosunda görmek isteyeceği oyuncu diyor.

Yunanlı sağ beki de böyle istemişti aklım almıyor bazen.

onun sebebi kardesiydi oydu onun menejeri...
belki bundada oyledir...
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Atkar

Pedronun piyasası olan 6Ma satılıp,Manı satarsa 7M cicarına Dmalling'in alınması taraftarıyım.Hem yaşı genç,PL görnüş,fizik boy hız iyi.Tam bizlik.Kaleye Cech veya Handanoviç alınabilir.Sol beki ve sağ beki bonservissiz halletme şansımız var.Fuchs sol bek içib,Abate,Maci,Richards sağ bek için şeçenekler.Bide stopere bonservissiz Vlaar veya Samba alınabilirse arka tarafı ucuz bonservise halledebilir.Genç olarak dediğiniz gibi Mayke var.Mutlaka da De Jong kadroya katılmalı Veli ve Atiba CL seviyesi için yetersiz.Ba satılırsa forvete kimi alabiliriz bilmiyorum fakat bence pivot santrafor olmalı.Sol kanatada Ahmed Musa gibi senede 10 golü geçebilecek,yeri geldiğinde 2.forvet olabilecek biri lazım.Bunları idare edebilecek kişide Biliç değil Lucedir.Dediklerim için belki 40-50M bütçe lazım fakat Ba,Pedro,Kerim,Ozi 25M+ gelir bekliyorum satarsak

Çevrimdışı Atkar

.                              Cech
Fuchs.             Smalling.    Vlaar.     Mayke

De Jong

Tolgay

Töre.                                        Ahmed Musa
                       xxxx(skorer)
                       xxxxx(Pivot)

Yedekler:Cenk,CenkT,Ersan,Sosa,Olcay,SerdarK,Tecrübeli forvet(Gekas vb)

Kadrom budur.Tabiki de bütçe dahilinde değil.Mayke yerine Abate olabilir.Sosa ilk 11de olabilir(bence olmamalı skorer biri gerek).Ba kalabilir bunlari bilemeyiz.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 29 Mart 2015, 00:22:49
  • Beşiktaş / Bodrum

De Jong

Tolgay

xxxx(skorer)
                       xxxxx(Pivot)

Kadrom budur.Tabiki de bütçe dahilinde değil.Mayke yerine Abate olabilir.Sosa ilk 11de olabilir(bence olmamalı skorer biri gerek).Ba kalabilir bunlari bilemeyiz.

Ahmed Musa'yı tatlı bir espri oalrak kabul ediyorum :)
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

De Jong

Tolgay

xxxx(skorer)
                       xxxxx(Pivot)

Ahmed Musa'yı bir geçelim oraya en mantıklı isim belki Ayew olabilir ki o bile zor  :D

Sosa'nın bölgesi için illa biri alınacaksa Schöne'yi almak lazım onunda sözleşmesi bitiyor sezon sonu :icool:

Çevrimdışı GÖRKEM

zaten dengesizlik savunma yönünde takımda. bir ersanın var evlerden ırak, sol bekinde saatli bomba. kalecilerinde olmadık 1 top cıkarıp basit iki tane gol yiyen tipte..

olayın nasıl basitleştirildigini anlatayım. sen gol yeme, o forma zaten galip gelir.

yada gol atamadıgı maç sayısı kaç Beşiktaş'ın? yeterki sen 0'ı cebine koy..

bizim en büyük derdimiz derbiler. kac gol atmisiz derbilerde?

ayrica o formanin mac kazandirmasi öncedendi. bu bizim Takim icin gecerli degil. tecrübesiz özgünevi düsük ve kulübün degerini bilmeyen oyunculardan kurulu bir kadromuz var.