2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12830362 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 28 Mart 2015, 20:44:20
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Gerçekçi olalım. Bütçe 15-20 milyon euro arasında olacaktır o da stad açılacağı için.

Bu da demek oluyor 2 tane sözleşmesi biten oyuncu 3 tane kaliteli bonservisli oyuncu alabiliriz en fazla.

Sözleşmesi bitenlerden : Fuchs sol beke, Maxi sağ beke, De Jong ortasahaya, Ayew sol kanada alabilirsek

Arka taraf için Cech ve Dede gibi bir ikiliye 15 civarı bonservis ödeyebiliriz.

Eğer Maxi'yi alamazsak bence Cruzeiro'dan Mayke'yi ne yapıp edip almalıyız. Mayke Dede gelme ihtimali olsa ben kaleciyi 1 yıl daha beklerim.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Gerçekçi olalım. Bütçe 15-20 milyon euro arasında olacaktır o da stad açılacağı için.

Bu da demek oluyor 2 tane sözleşmesi biten oyuncu 3 tane kaliteli bonservisli oyuncu alabiliriz en fazla.

Sözleşmesi bitenlerden : Fuchs sol beke, Maxi sağ beke, De Jong ortasahaya, Ayew sol kanada alabilirsek

Arka taraf için Cech ve Dede gibi bir ikiliye 15 civarı bonservis ödeyebiliriz.

Eğer Maxi'yi alamazsak bence Cruzeiro'dan Mayke'yi ne yapıp edip almalıyız. Mayke Dede gelme ihtimali olsa ben kaleciyi 1 yıl daha beklerim.
Sağ beke Abate'de olabilir ama stoper bölgesi çok önemli alacağımız oyuncu mutlaka savunmanın liderliğini yapacak biri olmalı yani hem oyun sertliğine sahip olmalı hem de liderlik vasfına sahip olmalı böylece Pedro da daha verimli oynayacaktır. :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 28 Mart 2015, 20:47:52
  • Beşiktaş / Bodrum
Sağ beke Abate'de olabilir ama stoper bölgesi çok önemli alacağımız oyuncu mutlaka savunmanın liderliğini yapacak biri olmalı yani hem oyun sertliğine sahip olmalı hem de liderlik vasfına sahip olmalı böylece Pedro da daha verimli oynayacaktır. :)

Kalede CENK Bile olsa bakın bile diyorum;

Önünde Fuchs - Dede - Pedro - Mayke oynarsa kalitesi artar.

Mesele burası. Bence Cruzeiro'ya her türlü gidilmeli o iki Brezilyalı bizi ihya eder.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Kalede CENK Bile olsa bakın bile diyorum;

Önünde Fuchs - Dede - Pedro - Mayke oynarsa kalitesi artar.

Mesele burası. Bence Cruzeiro'ya her türlü gidilmeli o iki Brezilyalı bizi ihya eder.
:claps: :claps:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 28 Mart 2015, 20:49:34
  • Beşiktaş / Bodrum
Ben olsam gerçekten önündeki 4'lü sol kanat ve ortasahayı çözerim.

1 sene daha beklerim Cech'i alamıyorsam giderim Aralık'ta sözleşmesi biten Handanvovic'i alır 5 yıl kaleye bakmam bir daha.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı GÖRKEM

Aynen öyle zaten onların yerine de oyuncu alınmalı diyoruz.

Bu oyuncular yedek olduğu zaman bizim oyuncu kalitemiz artacak.

tamam ama kendinde diyorsun en fazla 5 iyi Transfer yapabilecegimizi. Kale, Stoper, Veli ve Olcay in yerine Transfer yapilirsa en fazla 1 tane hakkimiz kaliyor zaten. birde atiba giderse orayada bir Transfer gerekiyor.

bu 5 oyuncudan birini göndermezsek ancak bir bek alabiliyoruz. bende diyorum ki Mottanin yerine Transfer yapmak yerine bu adamlarin yerine yapalim.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 28 Mart 2015, 20:53:46
  • Beşiktaş / Bodrum
tamam ama kendinde diyorsun en fazla 5 iyi Transfer yapabilecegimizi. Kale, Stoper, Veli ve Olcay in yerine Transfer yapilirsa en fazla 1 tane hakkimiz kaliyor zaten. birde atiba giderse orayada bir Transfer gerekiyor.

bu 5 oyuncudan birini göndermezsek ancak bir bek alabiliyoruz. bende diyorum ki Mottanin yerine Transfer yapmak yerine bu adamlarin yerine yapalim.

Motta zaten her türlü kalacak Serdar da öyle. Elimizde sadece 2 bek var.

Çok büyük ihtimal Porto 1 milyon euroya filan vermezse almayacağız Opare'yi de.

Eğer Maxi alınırsa bence Opare 1'e filan verilirse alınıp anca Motta ile rotasyona sokulur solda.

Öbür sene kim kötü oynarsa o gider ki bu muhtemelen motta olacaktır.

Yani dediğin gibi para bulamazsak zaten kalacak bu oyuncular.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Biz ne kadar söylesek de sol bek ve kaleci alınmayacaktır.

Opare'nin bonservisi alınırsa sağ bek alınmaz.

Bir stoper ve Atiba'nın durumuna göre de bir orta saha transferi yapılır başka da transfer olmaz gibi duruyor :)

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 28 Mart 2015, 20:57:43
  • Beşiktaş / Bodrum
Biz ne kadar söylesek de sol bek ve kaleci alınmayacaktır.

Opare'nin bonservisi alınırsa sağ bek alınmaz.

Bir stoper ve Atiba'nın durumuna göre de bir orta saha transferi yapılır başka da transfer olmaz gibi duruyor :)

Ya malasef güvenememek çok kötü.

Hala güven vermiyor transfer politikası. İnanmayı çok istiyorum aslında.

Ama şuna inanmayı istiyorum. Mesela bu sene kaleci almazlar tamam almasınlar zaten ligin ilk yarısında çok fark yaratmaz kaleci kez Avrupa'da da Şubattan sonra lazım.

Ama almıyorlarsa şunu düşünerek almamalılar. Bekleyelim Aralık'ta Handanovic'i alalım. Bu vizyon olsa mesela şuan biri bu adamı 9 ay sonra alabileceğimizi ve hedeflediğimizi söylese herkes tamam der.

Ama biz malesef hem almıyoruz hem de 6 ay sonra çok iyi bir adam alınacağı için alınmadı da diyemiyoruz.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Ya malasef güvenememek çok kötü.

Hala güven vermiyor transfer politikası. İnanmayı çok istiyorum aslında.

Ama şuna inanmayı istiyorum. Mesela bu sene kaleci almazlar tamam almasınlar zaten ligin ilk yarısında çok fark yaratmaz kaleci kez Avrupa'da da Şubattan sonra lazım.

Ama almıyorlarsa şunu düşünerek almamalılar. Bekleyelim Aralık'ta Handanovic'i alalım. Bu vizyon olsa mesela şuan biri bu adamı 9 ay sonra alabileceğimizi ve hedeflediğimizi söylese herkes tamam der.

Ama biz malesef hem almıyoruz hem de 6 ay sonra çok iyi bir adam alınacağı için alınmadı da diyemiyoruz.
Aynen söylediklerine katılıyorum bakalım bu yaz kimlerin peşinden koşacağız :)

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 28 Mart 2015, 21:03:14
  • Beşiktaş / Bodrum
Aynen söylediklerine katılıyorum bakalım bu yaz kimlerin peşinden koşacağız :)

Linnes 1 yıl uğraşıldı alınamadı yerine şapkadan Opare çıktı.

Kiralık olduğu için dedik ki acaba Maxi ile mi anlaştılar sene sonu için ondan da ses yok :)
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 28 Mart 2015, 21:04:07
  • Beşiktaş / Bodrum
Bu arada yine Linnes'e gidersek şaşırmayacağım onu da söyleyeyim  :evillol:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Linnes 1 yıl uğraşıldı alınamadı yerine şapkadan Opare çıktı.

Kiralık olduğu için dedik ki acaba Maxi ile mi anlaştılar sene sonu için ondan da ses yok :)
Umarım Opare falan alınmaz da Maxi alınır tam aradığımız kalitede ve tecrübede bir oyuncu çok fark yaratır :)

Çevrimdışı Tolga

Bu arada yine Linnes'e gidersek şaşırmayacağım onu da söyleyeyim  :evillol:
Yine mi Linnes :kop:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 28 Mart 2015, 21:05:16
  • Beşiktaş / Bodrum
Özellikle Bilic'in planlamasına hiç güvenmiyorum.

Adam çıkmış dün 34 yaşındaki Spahic için herkesin kadrosunda görmek isteyeceği oyuncu diyor.

Yunanlı sağ beki de böyle istemişti aklım almıyor bazen.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 28 Mart 2015, 21:05:42
  • Beşiktaş / Bodrum
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı GÖRKEM

Umarım Opare falan alınmaz da Maxi alınır tam aradığımız kalitede ve tecrübede bir oyuncu çok fark yaratır :)

Maxi yi pek izlemedim ama yasi 31 ve ne kaadar istekli olacagida belli degil.

Opare genc ve cok hirsli oldugu kesin. üstelik yillik ücreti cok daha düsük olur.

Çevrimdışı Tolga

Maxi yi pek izlemedim ama yasi 31 ve ne kaadar istekli olacagida belli degil.

Opare genc ve cok hirsli oldugu kesin. üstelik yillik ücreti cok daha düsük olur.
Bu takımın en büyük eksikliği winner oyuncu grubunun olmamasıdır. :)

Maxi tam da bu tanıma uyuyor izlemeni öneririm :ok:

Çevrimdışı Tolga

Adam çıkmış dün 34 yaşındaki Spahic için herkesin kadrosunda görmek isteyeceği oyuncu diyor.

Yunanlı sağ beki de böyle istemişti aklım almıyor bazen.
Bilic'e bırakırsak oyuncu listesini yandık demektir :)

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 28 Mart 2015, 21:12:47
  • Beşiktaş / Bodrum
Bu takımın en büyük eksikliği winner oyuncu grubunun olmamasıdır. :)

Maxi tam da bu tanıma uyuyor izlemeni öneririm :ok:

Kesinlikle :) Yeter artık genç oyuncu. Bize 3-4 tane 26-31 arası oyuncu lazım.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı GÖRKEM

bence özellikle bu gurbetci genclerden vazgecmeliyiz. Özgüven eksikligi bir kenara cogu Besiktasin büyüklügünün farkinda degil.

Çevrimdışı Tolga

Bundan sonra alacağımız oyuncular böyle oyuncular olmalı kesinlikle. :)

Çevrimiçi blackeagle35

Bu takıma sol bek falan alınmaz.."İyi çocuk" kontenjanından İsmail var orada denilir,geçilir..Atiba kalırsa orta sahada alınmaz..Savunma üzerine yoğunlaşıyorsunuz ancak bu takımda ciddi derecede hücum sıkıntısı var,bu öyle bek alarak falan da tamamen halledilecek bir sorun değil..Özellikle Bilic kalacaksa(inşallah gider) mutlaka  2 tane bireysel yeteneği üst seviyede hücuma yönelik oyuncu alınmalı..

İş aslında dönüyor dolaşıyor bu sözleşme uzatma meselesine geliyor..O zaman da söylemiştim verilen paralar rezalet bunun yanı sıra ciddi bir kalite arttırma şansını kaybettik..

Çevrimdışı GÖRKEM

aynen   :ok:

Çevrimdışı Fatih

Bize bir tane de Alex lazim..
Beşiktaşlılık acı çekmektir...