Hatası yok demiyorum bu arada tabi ki vardır ama önemli olan bizim kulübümüzün büyüklüğünün kapatabileceği hatalar olması.
Bilic malesef öyle hatalar yapıyor ki elden hiçbir şey gelmiyor.
Şenol Güneş'i hep Beşiktaş,Fb ya da Gs'ye gelse neler yapar diye yıllardır düşünür dururum.
Bana göre Ts ya da Bursa'da hocalık yapmakla bu 3 takımda hocalık yapmak aynı şey değil.
Hem daha zor hem de daha kolay aslında.
Zor çünkü camialar daha büyük ve bu camialar daima şampiyonluk hedefler bu da hocalar üzerinde haliyle baskı yaratır.
Kolaydır çünkü saha içi ve saha dışı birçok faktör bu kulüplerde senin yanında olur gerçi bizim bu konuda pek etkili olduğumuz söylenemez ama yine de Ts ve Bursa'ya göre daha etkiliyiz denebilir.
Bunları ele aldığımızda Şenol Güneş zor olanı yani baskıyı kaldıracak tecrübede bir hoca aynı zamanda bizim gibi büyük bir kulüpte hocalık yaparsa çok rahat şampiyonluğa götürebilir.
Tabi kadro meselesini hoca kim olursa olsun halledilmesi şart bunu zaten tartışamayız bile ama iyi bir kadro ile ben Şenol hocanın 3 kulüpten hangisini çalıştırırsa çalıştırsın başarılı olacağından adım gibi eminim.
Ama yine diyorum ki Lucescu candır