2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12831023 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimiçi blackeagle35

Bursa'da değiştirecek oyuncu var mı? Fernandao Volkan Josue Ozan hiçbirinin yedeği yok. Orası 11 kişilik bir takım sadece.

Mesele iki defa vermesi değil mesele iki defa oraya getirmesi bence. Bütçesi ortada taraftar yapısı ortada.

Transferleri olduğu gibi Sadri Şener'in yaptığı bir takım. Ve oynadığı futbol oyunlar dönmese eze eze şampiyondu.

Ben aynı tip hatalar olduğunu düşünmüyorum pek benzerlik olsa da.
Bursa'nın bu kadrosu dar diyorsun bence de öyle ama savunmada,forvette,kanatta alternatifi yokken Traore,Holmen gibi en kalabalık bölgeye bu 2 gereksiz transferi yapan kim??Bunları hangi maçta kullandı etkin olarak..Takım hep düşmedi mi sonlarda..Bütçesi ortada diyorsun 95-96 kadrosu çok iyi bir kadro anlatılanlara göre..Yapılan transferler Sadri Şener'in olduğunu nereden biliyorsun??Polonyalı merakı açık mesela Şenol Güneş'in..Brozek kardeşleri alan kim..Ersun Yanal'ın kurduğu çok iyi kadroya olumlu hamlelet yapmıştır Şenol Güneş ancak çok iyi 2 kadroyla 2 şampiyonluk kaybetmiştir..

Çevrimdışı Serkan P.

Tek yol Simeone...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 28 Mart 2015, 02:05:09
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Bursa'nın bu kadrosu dar diyorsun bence de öyle ama savunmada,forvette,kanatta alternatifi yokken Traore,Holmen gibi en kalabalık bölgeye bu 2 gereksiz transferi yapan kim??Bunları hangi maçta kullandı etkin olarak..Takım hep düşmedi mi sonlarda..Bütçesi ortada diyorsun 95-96 kadrosu çok iyi bir kadro anlatılanlara göre..Yapılan transferler Sadri Şener'in olduğunu nereden biliyorsun??Polonyalı merakı açık mesela Şenol Güneş'in..Brozek kardeşleri alan kim..Ersun Yanal'ın kurduğu çok iyi kadroya olumlu hamlelet yapmıştır Şenol Güneş ancak çok iyi 2 kadroyla 2 şampiyonluk kaybetmiştir..

95-96'ya girmeyelim bence hiç 25 yıl olmuş o zamandan bu yana değişmeyen şey kalmadı 2011 ve 2015 üzerinden gitmek gerek.

Sadri Şener'in yaptığını ayrılırken Şenol Güneş söyledi. Trabzon'un başına kim gelirse gelsin transfer edilecek oyuncuları başkanın seçmemesi gerektiğini söyledi.

Brozek kardeşlere de burada atıfta bulunmuştu menajer oyunları döndü diye.

Takımın düşmesi normal çünkü bizim Aybaba dönemimize benziyor Bursa. Tutamayacağını biliyor oyuncu çok atıp kazanmaya çalışıyor.

Ortasahaya şişkinlik dediğin bölgede 3 tane oyuncunun oynadığı bölge. Tek yedek mi almalıydı oraya?

2 yedek az bile. Sadece oyuncualr sakatlanmadı sakatlansa yerine bu oyuncular oynayacaktı. Kanatta da bence Ozan ve ve şu kadro dışı bırakıp gönderdiği oyuncuya güvendiler ama ikisi de malum.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 28 Mart 2015, 02:08:03
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Hatası yok demiyorum bu arada tabi ki vardır ama önemli olan bizim kulübümüzün büyüklüğünün kapatabileceği hatalar olması.

Bilic malesef öyle hatalar yapıyor ki elden hiçbir şey gelmiyor.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı TØLGA

bitime bir hafta kala gs ile beşiktaş maçı var sergen attı şampiyonluk geldi
tesadüfmüdür bilmem ama bu senede bitime 1 hafta kala allahım sen konuyu biliyosun aminnnnn  :biggrinking:

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı TØLGA

videonun 11.10 ve 11.30 arasındaki söylenen kelimelere bakın vaan der vaartı  kastetmiyordur umarım  :by2:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Tolga

Hatası yok demiyorum bu arada tabi ki vardır ama önemli olan bizim kulübümüzün büyüklüğünün kapatabileceği hatalar olması.

Bilic malesef öyle hatalar yapıyor ki elden hiçbir şey gelmiyor.
Şenol Güneş'i hep Beşiktaş,Fb ya da Gs'ye gelse neler yapar diye yıllardır düşünür dururum.

Bana göre Ts ya da Bursa'da hocalık yapmakla bu 3 takımda hocalık yapmak aynı şey değil.

Hem daha zor hem de daha kolay aslında.

Zor çünkü camialar daha büyük ve bu camialar daima şampiyonluk hedefler bu da hocalar üzerinde haliyle baskı yaratır.

Kolaydır çünkü saha içi ve saha dışı birçok faktör bu kulüplerde senin yanında olur gerçi bizim bu konuda pek etkili olduğumuz söylenemez ama yine de Ts ve Bursa'ya göre daha etkiliyiz denebilir.

Bunları ele aldığımızda Şenol Güneş zor olanı yani baskıyı kaldıracak tecrübede bir hoca aynı zamanda bizim gibi büyük bir kulüpte hocalık yaparsa çok rahat şampiyonluğa götürebilir.

Tabi kadro meselesini hoca kim olursa olsun halledilmesi şart bunu zaten tartışamayız bile ama iyi bir kadro ile ben Şenol hocanın 3 kulüpten hangisini çalıştırırsa çalıştırsın başarılı olacağından adım gibi eminim.

Ama yine diyorum ki Lucescu candır :kop: :kop:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimiçi blackeagle35

95-96'ya girmeyelim bence hiç 25 yıl olmuş o zamandan bu yana değişmeyen şey kalmadı 2011 ve 2015 üzerinden gitmek gerek.

Sadri Şener'in yaptığını ayrılırken Şenol Güneş söyledi. Trabzon'un başına kim gelirse gelsin transfer edilecek oyuncuları başkanın seçmemesi gerektiğini söyledi.

Brozek kardeşlere de burada atıfta bulunmuştu menajer oyunları döndü diye.

Takımın düşmesi normal çünkü bizim Aybaba dönemimize benziyor Bursa. Tutamayacağını biliyor oyuncu çok atıp kazanmaya çalışıyor.

Ortasahaya şişkinlik dediğin bölgede 3 tane oyuncunun oynadığı bölge. Tek yedek mi almalıydı oraya?

2 yedek az bile. Sadece oyuncualr sakatlanmadı sakatlansa yerine bu oyuncular oynayacaktı. Kanatta da bence Ozan ve ve şu kadro dışı bırakıp gönderdiği oyuncuya güvendiler ama ikisi de malum.
Bekir,Şamil,Yasin,Belluschi,Holmen,Josue,Ozan,Traore..Orta saha rotasyonu bu..2 yedek mi sence..Serdar ve Civelli'nin,Şener'in,Fernadao'nun alternatifleri kimler??Bu kadro mimarisi doğru diyorsan diyecek bir şey yok..Atarak kazanmaya çalışıyor tamam,öyle diyelim..Şu saçma sapan takım mühendisliğinin etkisi,fiziksel eksikliklerin hiç mi etkisi yok..Teknik direktör çözüm bulandır..Samet Aybaba'da bu soruna çözüm bulamamıştır..

Neyse bence Şenol Güneş oyunculardan iyi verim alan,iyi futbol oynatan ancak sonunu getirmekte problemli olan bir teknik direktördür..Ayrıca hep kurulan takım üzerine başarılı olmuştur..2005 dönemi Samet Aybaba,2010 Ersun Yanal,2015 fena olmayan bir Bursa kadrosu ve İrfan Buz'un katkıları üzerine gelmiştir..Ki yaptıkları başarıysa..Ben bizim sorunlarımız üzerine gelirse hemen hemen benzer sorunları yaşayan takıma çare olacağını düşünmüyorum..

Çevrimdışı Serkan P.

Turk hoca lazim Turk...

Çevrimdışı ozan062

yahu yabancı sınırlaması kalkıyor siz türk hoca diyorsunuz:))
ortak kültür ve dildende bahsetmiyorum vizyon gorusten bahsediyorum...
korelmiş bir adamla baska birinin gelmesini ben tercih ederim...
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı ozan062

yahu yabancı sınırlaması kalkıyor siz türk hoca diyorsunuz:))
ortak kültür ve dildende bahsetmiyorum vizyon gorusten bahsediyorum...
korelmiş bir adamla baska birinin gelmesini ben tercih ederim...

artı surekli ligde donen dolapları mazeret olarak sunan bir adam haline dondu bursada...
onun için bu tip adamları klüp kapısından geçirmemek lazım
cnk yonetimle beraber mukemmel bir son hazırlarlar birbirlerine bosuna intihar olur...

Çevrimdışı ozan062

habire yazıyorum :Didare bu sefer bi bilgi var

Beşiktaş, Örjan Nyland,  Tomecak ve Moller Daehli ile ilgileniyor.

oyuncuların transfermarketten profilleri

-örjan nyland:
http://www.transfermarkt.com.tr/orjan-nyland/profil/spieler/73517

-tomecak
http://www.transfermarkt.com.tr/ivan-tomecak/profil/spieler/49985

-moller daehli
http://www.transfermarkt.com.tr/mats-moller-daehli/profil/spieler/190831

Çevrimdışı GÖRKEM

Neyse bence Şenol Güneş oyunculardan iyi verim alan,iyi futbol oynatan ancak sonunu getirmekte problemli olan bir teknik direktördür..Ayrıca hep kurulan takım üzerine başarılı olmuştur..2005 dönemi Samet Aybaba,2010 Ersun Yanal,2015 fena olmayan bir Bursa kadrosu ve İrfan Buz'un katkıları üzerine gelmiştir..Ki yaptıkları başarıysa..Ben bizim sorunlarımız üzerine gelirse hemen hemen benzer sorunları yaşayan takıma çare olacağını düşünmüyorum..

aynen öyle  :ok:

Çevrimdışı GÖRKEM

Bosta olan ve ayni zamanda bize uygun olan kaliteli yabanci Teknik Direktörü göremiyorum.

Sergen en erken 1-2 yil sonra düsünülebilir. Yanalin ise 1 yil sözlesmesi var.

Türk Teknik Direktör gelecekse Mustafa Denizli olmasi gerekir. olmazsa Ertugrul Saglam düsünülebilir.

hicbirini begenmiyorsan Renkliler gibi mütevazi bir Teknik Direktör getirmeye mecbur kaliriz. bunu yaparsak Adamin kisiligini ve calisma tarzini iyi analiz etmek lazim.

Çevrimdışı GÖRKEM

Bosta olan ve ayni zamanda bize uygun olan kaliteli yabanci Teknik Direktörü göremiyorum.

Sergen en erken 1-2 yil sonra düsünülebilir. Yanalin ise 1 yil sözlesmesi var.

Türk Teknik Direktör gelecekse Mustafa Denizli olmasi gerekir. olmazsa Ertugrul Saglam düsünülebilir.

hicbirini begenmiyorsan Renkliler gibi mütevazi bir Teknik Direktör getirmeye mecbur kaliriz. bunu yaparsak Adamin kisiligini ve calisma tarzini iyi analiz etmek lazim.

bunlari tabiki Lucescunun olmayacagini farz ederek yazdim.

Çevrimiçi Samet Ç

habire yazıyorum :Didare bu sefer bi bilgi var

Beşiktaş, Örjan Nyland,  Tomecak ve Moller Daehli ile ilgileniyor.

oyuncuların transfermarketten profilleri

-örjan nyland:
http://www.transfermarkt.com.tr/orjan-nyland/profil/spieler/73517

-tomecak
http://www.transfermarkt.com.tr/ivan-tomecak/profil/spieler/49985

-moller daehli
http://www.transfermarkt.com.tr/mats-moller-daehli/profil/spieler/190831

Hepsi çöp seneyede hala daha böyle abuk subuk paralar harcıyacaksak işimiz var

Çevrimdışı ozan062

Hepsi çöp seneyede hala daha böyle abuk subuk paralar harcıyacaksak işimiz var

hem öyle hemde olmus oyuncular almıyorsak vay halimize...
artık koca takımda 2tane olacak topcu alacaksın ama işte para yok dersen o zaman almayacaksın  bosa paralar emekler umutlar tuketilmemeli...

Çevrimdışı ozan062

bunlari tabiki Lucescunun olmayacagini farz ederek yazdim.

yıllar once  atom karınca demiştiki ben bu takımdan ayrılıyorum fakat donusum mukemmel olacak:)
aslında tam onluk ortam yani kasımpasayla on protokol yapmasaydı dusunulebilirdi :tabe: soyleyim size yonetim sever boyle hamleyi
sonra takımı bastan sona yenilerdi rıza hoca cok sever boyle seyleri :lol:

nedense hiç bzim sifonun ismi geçmez :) sergen geciyor bizimki geçmiyor kaldıki hakikaten düzen istersen istikrar istersen sifo tam adamımız..

Çevrimdışı GÖRKEM

yıllar once  atom karınca demiştiki ben bu takımdan ayrılıyorum fakat donusum mukemmel olacak:)
aslında tam onluk ortam yani kasımpasayla on protokol yapmasaydı dusunulebilirdi :tabe: soyleyim size yonetim sever boyle hamleyi
sonra takımı bastan sona yenilerdi rıza hoca cok sever boyle seyleri :lol:

nedense hiç bzim sifonun ismi geçmez :) sergen geciyor bizimki geçmiyor kaldıki hakikaten düzen istersen istikrar istersen sifo tam adamımız..

Riza ve Sifoyu uygun bulmuyorum. olmaz.

Çevrimdışı GÖRKEM

Feyyaz Lucescu nun yardimciligini yaptiktan sonra neden bir türlü ilerleyemedigini cözemedim.

maalesef eski oyuncularimizdan hic bir tanesi üst düzey Teknik Direktör olmayi basaramadi.

Çevrimdışı Tolga

Ortaya bir isim daha atıp kaçayım "Jorge Jesus" :kop: :kop: :outtahere:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Serkan P.

Bende isim cakiyorum o zaman Alex Rodrigo Dias da Costa.

Çevrimdışı GÖRKEM

Marcello Lippi bosta.  :D

Çevrimdışı cisse557

Isaac Success'i izleyen ya da bilen var mı? Granada da oynuyor. 2 yıl önce Önder Özen son anda Udinese kaptırdık ilerde ismini çok duyacaksınız demişti. Açıkçası bu oyuncu ile kulüpteki scout ekibinin durumunu merak ediyorum dişe dokunur işler yapıyorlar mı diye.