2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12875956 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Çağrı

Trabzona Tolga'yı versek bize Aykut Demir'i verirler mi ? :D

Aykut komando ya kalsın o :D

Bosiyi versinler bize  :icool:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Anil

Aykut komando ya kalsın o :D

Bosiyi versinler bize  :icool:
Verirler :D

Çevrimdışı Tolga

Al bu felaket tellalı :D

Baykuş yap sen profil resmini ölüm getirmediğin kaldı bir :D
Gerçekleri söylüyorum hepimiz burdayız transfer sezonunda 1 tane kaleci ismi geçecek mi göreceğiz :D

Ayrıca son dönemde yaşanan olumsuz tabloya rağmen en az eleştiri yapanlardan biri de benimdir :icool:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Onur Can

Bu da benim kadrom.Gerçekleşeceğini hiç sanmıyorum ama bir umut var işte...

Sol kanat'ta Sosa oynamali, 60dan sonra sosa veya danny 10'da kalip sol taraf'ta Kerim oynamali. Töre formsuz oldugu dönemlerde de Olcay'a tekrar sans verilmeli.

Defans pek de onemli degil aslinda, yalnizca Avrupa maçlarinda önemli, fakat biz Avrupa Liginde oynayacagimiz için pek de önemli degil bence. Ligde oynadigin 34 maçin en az 25'inde topa sahip olma oranin %65'lerde, rakip sadece kontra geliyor, o da maçta 3-4 kez. Gol attikca pek sorun yok.

O yüzden burada ki defansif transferlerin gerçeklesecegini sanmiyorum. O kaliteli stoper ve kaleci transferi Sampiyonlar Ligi için yapilir. Bu transfer dönemi alinirsa belki bir bek alinir, gerisine zaten gerek yok. Senol Gunes'in her kaleci'yi yildiz yapma kabiliyetini hepimiz biliyoruz, kaleci'ye de gerek yok.

Unutmayalim 30. hafta stadsiz lider ve sampiyonlugun en büyük adayi'dik. Sonra olanlar ise sanssizlik, yani Bilic'in hatalari, Gaziantep maçinda 30 suttan hiçbirinin gol olmamasi. Galatasaray'da Muslera faktörü basrol oldu ve sampiyon oldular. Kadromuz kesinlikle yetersiz degil. Atiba'nin yerine bir oyun kurabilen defansif orta saha, bir hem 10 hem kanatta oynayabilen oyuncu yeter de artar sampiyonluk için.

Bu forumun bu kadar karamsar olmasini anlayamiyorum, arkadaslar bu sene 55 maçla rekor kirdik, rakipler ise yalnizca lig'de yaristilar (yaris da demeyelim fener'in penaltilarina, galatasaray'in hakem sansina!), senin stadin yok, ve buna ragmen ligin son haftalarina kadar basabas yaristin. Sanki biz 55 puan, Galatasaray 82 puan'la ligi bitirmis gibi davrananlar var. Bakin Hamit bile kutlamalardan sonra 'Besiktas kadar yetenekli olmasak da, mucadele ede ede kazandik' diyor. Türkiye'nin en iyi kadrosu bizde, önümüzde ki sezon tüm sartlar bizim lehimize olacak. Siz medyanin Ibrahimovic, Van Persie haberlerinin gazina gelip korkmayin, yazilan hersey yalan. Bir tane Tolgay ayarinda futbolcu alamaz onlar, üstüne Fener yaslaniyor, Melo gidici vesaire. Mantikli düsünün: stadin devre arasi gibi açildiginda ekstra bir gaz gelmesi, Senol hoca'nin gençlerle gösterdigi malum performans ve bunun üstüne artik bu sene bu takim gercekten oturacak. Samet Aybaba takim kimyasini yerlestirdi, Bilic iki sezon futbol bilgisini yerlestirdi, simdi Senol hoca kupa almayi ogretecek. Inanin çocuklar, o sene bu sene!

Çevrimdışı Tolga

Sol kanat'ta Sosa oynamali, 60dan sonra sosa veya danny 10'da kalip sol taraf'ta Kerim oynamali. Töre formsuz oldugu dönemlerde de Olcay'a tekrar sans verilmeli.

Defans pek de onemli degil aslinda, yalnizca Avrupa maçlarinda önemli, fakat biz Avrupa Liginde oynayacagimiz için pek de önemli degil bence. Ligde oynadigin 34 maçin en az 25'inde topa sahip olma oranin %65'lerde, rakip sadece kontra geliyor, o da maçta 3-4 kez. Gol attikca pek sorun yok.

O yüzden burada ki defansif transferlerin gerçeklesecegini sanmiyorum. O kaliteli stoper ve kaleci transferi Sampiyonlar Ligi için yapilir. Bu transfer dönemi alinirsa belki bir bek alinir, gerisine zaten gerek yok. Senol Gunes'in her kaleci'yi yildiz yapma kabiliyetini hepimiz biliyoruz, kaleci'ye de gerek yok.

Unutmayalim 30. hafta stadsiz lider ve sampiyonlugun en büyük adayi'dik. Sonra olanlar ise sanssizlik, yani Bilic'in hatalari, Gaziantep maçinda 30 suttan hiçbirinin gol olmamasi. Galatasaray'da Muslera faktörü basrol oldu ve sampiyon oldular. Kadromuz kesinlikle yetersiz degil. Atiba'nin yerine bir oyun kurabilen defansif orta saha, bir hem 10 hem kanatta oynayabilen oyuncu yeter de artar sampiyonluk için.

Bu forumun bu kadar karamsar olmasini anlayamiyorum, arkadaslar bu sene 55 maçla rekor kirdik, rakipler ise yalnizca lig'de yaristilar (yaris da demeyelim fener'in penaltilarina, galatasaray'in hakem sansina!), senin stadin yok, ve buna ragmen ligin son haftalarina kadar basabas yaristin. Sanki biz 55 puan, Galatasaray 82 puan'la ligi bitirmis gibi davrananlar var. Bakin Hamit bile kutlamalardan sonra 'Besiktas kadar yetenekli olmasak da, mucadele ede ede kazandik' diyor. Türkiye'nin en iyi kadrosu bizde, önümüzde ki sezon tüm sartlar bizim lehimize olacak. Siz medyanin Ibrahimovic, Van Persie haberlerinin gazina gelip korkmayin, yazilan hersey yalan. Bir tane Tolgay ayarinda futbolcu alamaz onlar, üstüne Fener yaslaniyor, Melo gidici vesaire. Mantikli düsünün: stadin devre arasi gibi açildiginda ekstra bir gaz gelmesi, Senol hoca'nin gençlerle gösterdigi malum performans ve bunun üstüne artik bu sene bu takim gercekten oturacak. Samet Aybaba takim kimyasini yerlestirdi, Bilic iki sezon futbol bilgisini yerlestirdi, simdi Senol hoca kupa almayi ogretecek. Inanin çocuklar, o sene bu sene!
:hosgeldin
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Anil

Bu arada heralde Olcay-Veli hiçbir zaman taraftarın gözüne giremeyecek :D Bir tanesi yılda 50 maç yapıyor ve en az 7-8 asist yapıyor.Diğeri kanat olmasına rağmen 10 tane bırakıyor :D Ama herzaman kazmalar :D
Bizim asıl transferi iskoçyadan ucuz taraftar getirerek yapmamız lazım.Futbolu bilen şarkı söyleyemeyecek kadar sesi kötü :D
[ Son Düzenleme: 02 Haziran 2015, 23:56:19 Anıl ]

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Korktuğum başımıza gelecek sanırım.Bilic'in yollanmasına çok pişman olacağız

Çevrimdışı GÖRKEM

Stat yokken bile 440 milyon bütçe açıkladıkar stat olunca 1 milyar olacağını mı sanıyorsunuz? Mendese laf etti şimdi çalıştığı menajer iyi mi?

Bu taraftarın biraz daha hakkını yesinler kendileriyle ilgili tek işim burda internette yaptığı mükemmel statta her yerde eleştirmek olacak.

En az demirören kadar kötü bir yönetimi nasıl savunabiliyorsunuz? Namı değer atçı serdal adalı gelse bundan kötü mü olacaktı? Twitter başkanı rüzgar bunlardan kötü olabilir mi?

tabiki maddi olarak rahatlayacak Kulüp. Rakiplerle aradaki gelir farki yaklasik 100 Milyon € civarinda. Arena'nin tamamlanmasiyla bu fark ortadan kalkacak. bosuna mi borcun yükseltilerek Stat yapildigini zannediyorsunuz?

ayrica Taraftarin hakkini yemek ile neyi kastediyorsunuz? herseyi birer birer masaya yatirip tartismak gerekir. öyle genel aciklama yapmak kolay. kaldi ki her Kulübün Yönetimi hata yapiyor. bu hak yemek mi oluyor? bilincli sekilde yapsalar tamam ama böyle bir sey söz konusu bile olamaz. Fikret Orman Demirören gibi düsüncesiz, dargörüslü ve inatci bir Adam da degil. elbette Ormanin da yanlislari var ancak kusursuz Insan zaten bulamazsiniz. kusursuza yakin olanini bulduk ve o bile protesto edildi. önemli olan Insanin niyeti ve hatalarindan ders almasi. Olaylarin icinde olmadigimiz icin herseyi tam olarak bilemeyiz ve dolayisiyla bu sekilde elestiremeyiz. zarar vermekten baska bir sey degil bu. hele Ormani Demirören ile bir tutuyorsaniz bunun aciklamasini yapmaniz gerekir.

son olarak madem ki elestiriyorsunuz cözümü de söyleyin. neyin daha iyi yapilmasi gerektigini ve bunu kimin neden daha iyi yapacagini aciklayin. bunu yapabiliyorsaniz bir de bunlarin simdiye kadar neden Aday olmadiklarini aciklayin. @Kadir Güney

Çevrimdışı sosyalkartal

Bu arada heralde Olcay-Veli hiçbir zaman taraftarın gözüne giremeyecek :D Bir tanesi yılda 50 maç yapıyor ve en az 7-8 asist yapıyor.Diğeri kanat olmasına rağmen 10 tane bırakıyor :D Ama herzaman kazmalar :D
Bizim asıl transferi iskoçyadan ucuz taraftar getirerek yapmamız lazım.Futbolu bilen şarkı söyleyemeyecek kadar sesi kötü :D
Velinin oynadığı mevki itibariyle biraz kazma olmaya hakkı var ben seviyorum bu sene sakatlanana kadar iyiydi ama olcayın yok bir kanattan ne beklersin çalım atar mı yok hızlımıdır yok orta açar mı yok sadece son vuruşları ve müthiş sol ayağı var diye bu adamı beğenecez diye bişey yok
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimdışı Alper1903

Olcay istatistikten kurtarir da veli'nin hic sansi yok

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Arkadaşlar bizim takımın 10 üzerinden ortalaması bana kalırsa 6.5 falandır.

Üst düzey oyuncu alabileceğimizi sanmıyorum, alınırsa da maksimum 1 kişi olur, diğerleri faydalı ama standart oyuncular olacaktır.

Buda takımın kalite ortalamasını ancak şu haliyle 10 üzerinden 7 ye çeker.

Burada teknik direktör tercihlerinin önemi ortaya çıkıyor.

Misal Denizli olursa, Sezon boyu Ortalamamız 7 de devam eder, 7 altına düşmez hiç bir oyuncumuz, buna necip ve pektemek dahil.

Şenol güneş olursa, Atınç-Pedro-Günay-Oğuzhan-tolgay-Töre-Cenk Tosun- Kerim şuanki hallerinden fersah fersah önde olurlar.

Buda 7 lik takımdan 10 üzerinden 8.5luk verim almayı sağlar.

4-5 çok üst düzey oyuncu alınacak deniyorsa Denizliye tamam derim ben, gelecek sene şampiyon yapabilir ama sonrası yine düşeriz.

Şenol güneş ile bu oyuncuların verimi, yeni geleceklerle uyumlu olabilirse, çok efsane futbol ve sezon yaşarız diyorum.

Biraz eldekileri kullanmak lazım, takımı baştan aşağı değiştirmek pek mümkün değil zira.

Çevrimdışı canU

Bu da benim kadrom.Gerçekleşeceğini hiç sanmıyorum ama bir umut var işte...

danny için sosa kesilmez bence. Sosa bu takımda herşekilde oynamalı, danny sosadan iyi oyuncu değil bence.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Velinin oynadığı mevki itibariyle biraz kazma olmaya hakkı var ben seviyorum bu sene sakatlanana kadar iyiydi ama olcayın yok bir kanattan ne beklersin çalım atar mı yok hızlımıdır yok orta açar mı yok sadece son vuruşları ve müthiş sol ayağı var diye bu adamı beğenecez diye bişey yok
Aynen Veli başkadır ama Olcay bu seneden itibaren gözümde "sıfır" artık.

Sinan abisine selam gönderiyo, son haftalarda uçacağı yerde sürünüyodu.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı ALI RIZA

Ne Denizlisi ve Lick  tv  şşansal uşağğı BJK  ettiği  lafları gördük  şimdi de bize yalakalık ediyor...!

Çevrimdışı Anil

Bizim agresif adama ihtiyacımız var.Sahada kavga çıktığında indirecek direk.

Çevrimdışı JoseDemba

@serdarsaridag  24 sn.24 saniye önce
evgen ile ingiliz kulüpleri ilgileniyor ama en yakın kulüp Beşiktaş şu an için
lol :D Olursa kafayı yeriz herhalde ama olamaz olamaz kesinlikle olamaz  :lol:
Ölene Kadar SİYAH BEYAZ!

Çevrimdışı Efe

Bizim agresif adama ihtiyacımız var.Sahada kavga çıktığında indirecek direk.

10 kırmız seneye 20 olur o zaman :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

danny için sosa kesilmez bence. Sosa bu takımda herşekilde oynamalı, danny sosadan iyi oyuncu değil bence.
Mevkisi bi kere orası değilki :) Sosa ortada pas liderliği yapar, Danny ona çok ama çok yardımcı olur. Hatta 2sinin çok maç alabileceğini düşünüyorum.

Sağda çılgın çocuğumuz Töre daha iyi performans gösterir. Demba Ba'ya daha çok servis olur. 2 kanadımız da çalışır sadece Töre'nin ayağına bakmayız. Danny oturaklı, sağlam bir oyuncu. Hem hızlı, hem teknik, hem lider özellikli. Danny'yi ortada kullanmak biraz mantıksız olur :tabe:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Ne Denizlisi ve Lick  tv  şşansal uşağğı BJK  ettiği  lafları gördük  şimdi de bize yalakalık ediyor...!
Denizli'yi bende tercih etmem.

Şenol Güneş :tabe:

Çevrimdışı Jukebox

Seneye sampiyon olmamiz icin yonetimin de sesini yukseltmesi lazim.Bu sene bize yapilan haksizliklar fenerin yada galatasarayin basina gelseydi neler olurdu kim bilir? 

Çevrimdışı sosyalkartal

Aynen Veli başkadır ama Olcay bu seneden itibaren gözümde "sıfır" artık.

Sinan abisine selam gönderiyo, son haftalarda uçacağı yerde sürünüyodu.
Aynen ya sinan abi ayaklarını uzatacak şampiyonluğu kutlayacak diyodu komple uzattılar adamı  :lol:
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimiçi Samet Ç

@serdarsaridag  24 sn.24 saniye önce
evgen ile ingiliz kulüpleri ilgileniyor ama en yakın kulüp Beşiktaş şu an için
lol :D Olursa kafayı yeriz herhalde ama olamaz olamaz kesinlikle olamaz  :lol:
bırak şu kolpayı adamın bir tane söylediği çıkmadı gittik milleti kandırma dedik blockladı hala daha bu adama inanan var ya da inanmak isteyenler var bir tane ünlü Beşiktaş'lı muhabire inanmayacaksın
[ Son Düzenleme: 03 Haziran 2015, 00:16:56 Samo1903 ]

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Denizli düşünülmemeli. Lig tv de bir kez olsun Beşiktaş lehine bir şey söylese gam yemem. Kendine yer yapar gibi eleştirdi durdu. Bu vesileyle tümer metinede yedirdiğimiz paralar haram olsun. Bu sene lig tv üyeliğimi yenilemeyeceğim. Hiç bir Beşiktaş lı yenilememeli aslında
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimiçi Samet Ç

Hala Konoplynka diyenler Danny'yi elinden kaçırabilecek duruma gelen bir kulüp Konoplynka'yı nasıl alacak?  :)