2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 32 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12879102 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimiçi Samet Ç

Ömer'i verelim Kweuke'yi alalım dün penaltıyı attıktan sonra Hikmet Karaman'a baya bir kaymış  :D

Çevrimdışı Deniz

Giderse kutlama filan mı yapsak forum olarak?  :evillol:
Ben kendi adima kesinlikle yapacam :D
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı talha

Lucas Leiva dün akşam Liverpool'un oynadığı maçta yer almadı. Hatta kadroda bile yoktu. Çok sakatlanıyormuş , bizimle oynadıkları maçtan öncede sakatlanmış. Transfer olacak diye mi oynamadı yoksa bir sakatlığı mı var
Bir baktımda sadece geçen sene kasıktan dolayı 14 maç kaçırmış en büyük sakatlığı bu adamın onun kronik ni önemli olan o ve sakat değilmiş adam kadroya alınmamış sadece

Gomez çok daha büyük bir riskti sakatlık konusunda onu bile göze aldıysak bunu da alırız

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

EssiLor

• Ziyaretçi

Pektemek gol demek  :evillol:
Sosa bu haftaki ts maçında oynar inşallah...

Çevrimdışı talha

Mustafa gitmez bir yere adam mangırları atıyor cebe maçta yapmıyor

Çevrimdışı optimus

Bir baktımda sadece geçen sene kasıktan dolayı 14 maç kaçırmış en büyük sakatlığı bu adamın onun kronik ni önemli olan o ve sakat değilmiş adam kadroya alınmamış sadece

Gomez çok daha büyük bir riskti sakatlık konusunda onu bile göze aldıysak bunu da alırız

2011/12'de çapraz yırttı.

Onun dışında bir iki sakatlık daha geçirdi ama son üç sezondur 30'ar maç oynadı.

Çevrimdışı talha

Çevrimdışı kralkartal

Ömer, süzen, sezer üçlüsü hala bir yere kiralanmadı dimi ?
Ömer kalsın onun yerine mustafa gitsin

Çevrimdışı Sedat_BJK

https://twitter.com/Goal_com_France/status/633316307916734464
Metnin ne anlattigindan cok icinde fanatik kelimesinin gecip gecmedigine bakiyorum. Nedense bu dis haberlerin hepsinin kaynagi fanatik.

HTC One_M8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı kralkartal

Omer ve Pektemek gidiyorsa bir forvet daha getirmek lazim.
Ömer kalsin tr kupasinda oynayacak forvetimiz olur.

Çevrimdışı kralkartal

Beşiktaş'ta, teknik direktör Şenol Güneş'in forma şansı vermediği Mustafa Pektemek, Başakşehir Futbol Kulübü ile anlaştı.

Gözümüz aydın beyler.
İnsaallah

Çevrimdışı kralkartal

M.Pektemek hastane sponsorlu Başakşehire gidiyormuş   :biggrinking: Seninde yokluğuna alışacağız artık   :super:
Sezonun en buyuk transferi olur.

Çevrimdışı Sarp

Bir Alper Üstündağ haberi der ki "İncelemiş olduğum 31.05.2015 tarihli BJK bağımsız denetçi raporuna göre; Beşiktaş’ın sportif ürünlerinin satıldığı Kartal Yuvalarında stok sayımı yapılmış ve fiziki sayım ile kaydi stoklar arasında uçurum bir rakam tespit edilmiştir.Ve Beşiktaş Sportif tarafından söz konusu depolar arasındaki transferlere ait stokları tevsik edecek bir doküman olmadığı içinde yaklaşık 2.5 milyon tl’lik stok kalem farkının neden kaynaklandığı merak edilmektedir. Beşiktaş Kulübü için son derece önem taşıyan bu konuda ciddi rakam farkına sessiz kalan Fikret Orman Yönetimi acil olarak geçerli bir açıklama yapmalıdır. Düşünsenize belki de bu 2.5 milyon tl Ozan Tufan,Gökhan İnler yada bir başka yıldızın transferinin yapılabilmesinde etkin bir rol üstlenebilirdi. Bilmem, yanılıyor muyum?..."

EssiLor

• Ziyaretçi

Abdullah Avcı pektemeği yalanlamış
Pektemek gitmiyormuş Beşiktaşta kalacakmış.

Çevrimiçi Samet Ç

Metnin ne anlattigindan cok icinde fanatik kelimesinin gecip gecmedigine bakiyorum. Nedense bu dis haberlerin hepsinin kaynagi fanatik.

HTC One_M8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ben metine açıp bakmıyorum şimdi baktım kaynak Fanatikmiş rahatladım.  :)

Çevrimdışı Erhan

İrfan can ne oynamış özette gördüm ince pas atıyor hep.Yatırım için alınabilir bence bu çocuk

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

Bir Alper Üstündağ haberi der ki "İncelemiş olduğum 31.05.2015 tarihli BJK bağımsız denetçi raporuna göre; Beşiktaş’ın sportif ürünlerinin satıldığı Kartal Yuvalarında stok sayımı yapılmış ve fiziki sayım ile kaydi stoklar arasında uçurum bir rakam tespit edilmiştir.Ve Beşiktaş Sportif tarafından söz konusu depolar arasındaki transferlere ait stokları tevsik edecek bir doküman olmadığı içinde yaklaşık 2.5 milyon tl’lik stok kalem farkının neden kaynaklandığı merak edilmektedir. Beşiktaş Kulübü için son derece önem taşıyan bu konuda ciddi rakam farkına sessiz kalan Fikret Orman Yönetimi acil olarak geçerli bir açıklama yapmalıdır. Düşünsenize belki de bu 2.5 milyon tl Ozan Tufan,Gökhan İnler yada bir başka yıldızın transferinin yapılabilmesinde etkin bir rol üstlenebilirdi. Bilmem, yanılıyor muyum?..."

Kartalyuvası senelerdir talan ediliyor bu da başkanın 2013'teki açıklaması. Yolsuzluk olduğunu kabul ediyor denetim yok diyor. Hala bu durum devam ediyor.

...

Fikret Orman, Kartal Yuvası mağazalarında yaşanan yolsuzluk konusunda eleştirilere maruz kalan Genel Sekreter Metin Albayrak'a destek verdi.

"Metin Albayrak sorumludur" diyen Orman, şunları söyledi:

"Bu işi ona verdiğimde Beşiktaş'ın cirosu 11 milyondu. Metin, 30 milyona getirdi ve sorumlusu kendisi. Orada yolsuzluk yapıldı. Yapılmasına imkan var. Sistem yok. Her yere yatırım yapmak zorundaydık. O olayın Beşiktaş'a zararı olmuştur. Ama bir yararı da sistem getirmemizi sağladı. İlk geldiğimizde kimse mal vermiyordu. Ödemeleri yapmaya başladığımızda fiyatlar inmeye başladı. Şu anda herkes Beşiktaş'ın kapısında mal satmaya çalışıyor."

Başkan Orman, danışmanlığını yapan ve tazminatı tartışmalara neden olan Tuğrul Yenidoğan konusunda, "13 bin lira tazminatı var. Bugünden açıklıyorum, o tazminatı ben ödeyeceğim. Konu bu şekilde bitsin. Ancak kiminle çalışacağımıza, kimi çalıştıracağımıza genel kurulun oylarıyla gelen kişiler olarak muktediriz" dedi.

Kaynak: AA

Çevrimdışı dlcs

Obi mikel adam mıdır?

Çevrimdışı talha

Obi mikel adam mıdır?
Gelmese de olur

Çevrimiçi Samet Ç

Obi mikel adam mıdır?
Adamlığını bilmemde futbolu çoktan bıraktığını düşünüyorum. İşimize yaramaz.

Çevrimdışı Alper1903

Oguzhan boyle oynamaya devam ederse Oguzhan - Lucas veya Oguzhan - Fer veya Arteta iyi olur. Lawal olmaz bu saatten sonra.

Çevrimdışı talha

Uzun özet varmı hiç ligtv golleri anca sığdıra bilmiş dedem rahmetli oldu kaçırdık maçı

Çevrimdışı dlcs

Niye yahu 1-2 yıl önce iyi bir oyuncu olarak kalmış aklımda. Yaramaz mı diyorsunuz

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Uzun özet varmı hiç ligtv golleri anca sığdıra bilmiş dedem rahmetli oldu kaçırdık maçı

Başın sağolsun dostum @talha. Allah gani gani rahmet eylesin.
Korku akıl katilidir.