2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12914383 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 24 Nisan 2015, 00:30:12
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Millet bir genç daha gelse klübü basacak. Bence yönetim bunu hissediyor. Millet olarak sabırsızız.

Öyleyiz ben de öyleyim sen de herkeste var.

Nasıl çözeriz onu da bilmiyorum zor yani.

Kolay değil yönetimin gelip 2 sene sabredin bakalım gençler kesin sesinizi demesi.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı talha

Ben ne bileyim Taliscayı isterdim Sosa yerine buraya da gelirdi yani Sosaya verdiğimiz parayı verirdik adama da ama bizim tarftar genç istemiyordu Lanziniye bile kıyameti kopardılar. Lanzini de Arapistanbda coşuyormuş bu arada :))
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı atalay

Dünyanın her yerinde bir seviyeyi geçtiğin zaman beklenti artar üstelik büyük takımsan bu çok normal.Bir kere FEDA senesi hiç FEDA mantığında bir "futbol aklı" ile geçilmedi.Beşiktaş her yıl 15-20 milyon bonservise,yıllıkta 35-45 milyon arası oyuncularına maaş veren bir takım.Bu paralara domestik başarı -ki bu şampiyonluk;en kötü ŞL katılım şansı demek- ŞL'de iyi mücadele edecek kadrolar kurulur.Yeter ki seçiciler iyi olsun;iyi kadro,doğru oyun,iyi antrenör.

Bizim 3 yıldır "seçiciler" kötü.Kadro vasat;antrenör ise:Aybaba iş gördü.Hücum konusunda efektifti.Bilic ise kümülatif oyun becerisi dışında fazla bir şey ekleyemedi.Üstelik 5-10 milyon Euro dışında ne maddi ne manevi bir kazanım da yok.(Töre,Demba)

Dany,Enaramo,Sezer,Uğur,Jones,Tolga,Pektemek,Ersan,Opare,Akgün,Dentinho,Escude,Akyüz,G.Süzen,Niang,Sinan Kurumuş

Yama transferler bunlar sonuç ortada.Şunlara bir minumum 30 milyon euro gitmiş midir?

Çevrimdışı Tolga

Bu gençleşme operasyonu FEDA döneminde tam anlamıyla yapılsaydı kimse itiraz etmezdi ama sürekli genç oyuncu alarak da başarı gelmez bu bir gerçek.

Büyük takımlar yarışmacı takımlar oldukları için sonuçta buna uygun tecrübede oyuncularda bulundurmak zorundadırlar.

Şu anda bile demiyor muyuz derbiler de tecrübe eksikliği yaşıyoruz ya da sezonun 2. yarılarında takımda düşüş başlıyor diye.

İşte bunun sebebi henüz o seviyede futbolculara sahip olamamamızdan kaynaklanıyor.

FEDA döneminde gerçekten o gençleşme operasyonu tam anlamıyla yapılabilseydi bugün çok daha iyi bir kadroya sahip olabilirdik.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 24 Nisan 2015, 00:43:08
  • Beşiktaş / Bodrum
Bu gençleşme operasyonu FEDA döneminde tam anlamıyla yapılsaydı kimse itiraz etmezdi ama sürekli genç oyuncu alarak da başarı gelmez bu bir gerçek.

Büyük takımlar yarışmacı takımlar oldukları için sonuçta buna uygun tecrübede oyuncularda bulundurmak zorundadırlar.

Şu anda bile demiyor muyuz derbiler de tecrübe eksikliği yaşıyoruz ya da sezonun 2. yarılarında takımda düşüş başlıyor diye.

İşte bunun sebebi henüz o seviyede futbolculara sahip olamamamızdan kaynaklanıyor.

FEDA döneminde gerçekten o gençleşme operasyonu tam anlamıyla yapılabilseydi bugün çok daha iyi bir kadroya sahip olabilirdik.

Geliyor aslında gelmesine al sana Psv.

Biz bir yerlere yanlış bakıyoruz ama nerelere.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Geliyor aslında gelmesine al sana Psv.

Biz bir yerlere yanlış bakıyoruz ama nerelere.
Hollanda Ligi genç futbolcuların gelişebilmesi için uygun bir lig.

Belçika ligi de buna örnek verilebilir.

Bizim ligde çok sert bir futbol anlayışı var rakibi oynatmama üzerine bir futbol anlayışı var yani.

Bıraktım genç oyuncuları Simao gibi uzun yıllar İspanya-Portekiz gibi liglerde oynamış oyuncular bile burada bir türlü istediğini veremiyor.

Tabi bir de medya-taraftar-saha dışı faktörleri de eklersek genç oyuncuların gelişimi burada baya zaman alıyor çoğu zaman da zaten üzerinde çok durmayıp yolluyoruz.

Çevrimdışı talha

Bizim ligde çok sert bir futbol anlayışı var rakibi oynatmama üzerine bir futbol anlayışı var yani.

Bıraktım genç oyuncuları Simao gibi uzun yıllar İspanya-Portekiz gibi liglerde oynamış oyuncular bile burada bir türlü istediğini veremiyor.

Tabi bir de medya-taraftar-saha dışı faktörleri de eklersek genç oyuncuların gelişimi burada baya zaman alıyor çoğu zaman da zaten üzerinde çok durmayıp yolluyoruz.

Bizim lig kaşar ligi derbilere bile bakarak neyin ön plana çıktığını görebilitoru kurnazlık çiekefliğim birde sertliğin olsjn kralsın  :)

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 24 Nisan 2015, 00:54:14
  • Beşiktaş / Bodrum

Ben artık bu derece olduğunu düşünmüyorum. Kim böyle oynuyor?

Beşiktaş - Fenerbahçe - Galatasaray - Trabzonspor - Bursaspor - Mersin Top Oynayan takımlar Grubu

Belediye - Gençler - Konya - Akhisar - Sivas - Paşa -  Kendi Çapında top oynamaya çalışan takımlar grubu

Geriye zaten Erciyes - Karabük - Rize -Eskişehir kaldı evet bunlar dediğini yapıyor. Ama sadece 4-5  takım.

Bence bize zor geldiği için bu bizim bahanemiz olmuş artık. Lig eski lig değil o kadar vur kır parçala oyunu yok artık ligde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş - Fenerbahçe - Galatasaray - Trabzonspor - Bursaspor - Mersin Top Oynayan takımlar Grubu

Belediye - Gençler - Konya - Akhisar - Sivas - Paşa -  Kendi Çapında top oynamaya çalışan takımlar grubu

Geriye zaten Erciyes - Karabük - Rize -Eskişehir kaldı evet bunlar dediğini yapıyor. Ama sadece 4-5  takım.

Bence bize zor geldiği için bu bizim bahanemiz olmuş artık. Lig eski lig değil o kadar vur kır parçala oyunu yok artık ligde.
Bu sezon biraz daha takımlar güç kaybettiği için böyle gözüküyor ama son 10 yıla bakarsak daha net anlayabiliriz.

Çevrimdışı talha

Öylede Kasımpaşa ve Kayseri maçları aklıma geldikçe... Yine de çok sert bir defans htlarımız var. Her takımın az buz böyle biz ülke olarak iyi defans anlayIşımızı değiştirswk çağ atlarız.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 24 Nisan 2015, 01:01:29
  • Beşiktaş / Bodrum
Bu sezon biraz daha takımlar güç kaybettiği için böyle gözüküyor ama son 10 yıla bakarsak daha net anlayabiliriz.

Ona itirazım yok zaten gerçekten öyleydik rezaletti.

Ama her ne olduysa şuan durum bu. Defansın önüne ayrıca iki tane ayı dikmiyorlar en azından bu sene  :evillol:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Ona itirazım yok zaten gerçekten öyleydik rezaletti.

Ama her ne olduysa şuan durum bu. Defansın önüne ayrıca iki tane ayı dikmiyorlar en azından bu sene  :evillol:
Bu sezon böyle de gelecek sezonlarda da böyle devam edecek mi acaba :evillol:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 24 Nisan 2015, 01:03:40
  • Beşiktaş / Bodrum

Bu sene bunu yapanlar düşüyor  :evillol:

Umarım hep düşerler. Mersin bütçesi en düşük takım hücum futbol ile ligde kalınacağını gösterdi biraz adam olsunlar ayıları toplamasınlar ön libero diye  :evillol:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı talha

Karabük başkanı ve Cavcavın hamleleri çok önemli :)

Çevrimdışı src35

sert lig bizimkisi daha dogrusu sertlige müsamaha gösterilen bir lig, 8-9 faulle kartsız maç bitiren adamlar oluyor. ayaga bilege aşile basmalar, kayarak müdahaleleri bol, topla karışık adam götürmelerde bol, duran toplarda itme, çekme, üstüne basma cıkma falan serbest zaten. hakemlerimiz de bundan memnun..

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 24 Nisan 2015, 01:08:33
  • Beşiktaş / Bodrum
Kayseri gelecek aşağıdan onlar oynamaya çalışırlar.

Adana geliyor onlar da hücum futbol oynuyor.

Diğer gelen zaten seneye düşer onu takmaya sıkıntı yok seneye çok atan kalır ligde yine adam olsunlar  :biggrinking:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

sert lig bizimkisi daha dogrusu sertlige müsamaha gösterilen bir lig, 8-9 faulle kartsız maç bitiren adamlar oluyor. ayaga bilege aşile basmalar, kayarak müdahaleleri bol, topla karışık adam götürmelerde bol, duran toplarda itme, çekme, üstüne basma cıkma falan serbest zaten. hakemlerimiz de bundan memnun..
Niang, Fb'ye geldikten birkaç hafta sonra kaburga kemiği kırılmıştı düşünün yani :biggrinking:

Çevrimdışı talha

Olayı Akhisar Sivas ve Mersin değiştirdi. Bu sene katı defansı seven ekiplerin düşmesinde biraz daha itici güç olacaktır. Ama ben yinede Cavcavın hamlesini bekliyorum reis seneye Türk liginin ekolünü değiştirebilir :)

Çevrimdışı atalay

Lig sert filan değil.Sertliğe müsaade eden bir "algı" var.Bazı şeyler o kadar normalleşmiş ki gün gibi ortada olan pozisyonlar tartışılıyor.Hakem kararlarında bir ölçü yok.Aynı hakem;farklı iki maçta aynı pozisyona,farklı kararlar veriyor.İşgüzarlık ve otorite zafiyetinin sonucunda da sertlik olarak ortaya çıkıyor.Ayrıca hakemlerimizin çoğu kötü ondan da kötüsü futbolun iç dinamiğini biliyorlar;yani bir faul ile faul olmayan bir pozisyonu yalnızca teoride ayırt edebiliyorlar;pratikte değil.Sonuç:Korner bayrağının yanında kendi yere atana faul;suratına tekme atana devam.

Çevrimdışı Tolga

Lig sert filan değil.Sertliğe müsaade eden bir "algı" var.Bazı şeyler o kadar normalleşmiş ki gün gibi ortada olan pozisyonlar tartışılıyor.Hakem kararlarında bir ölçü yok.Aynı hakem;farklı iki maçta aynı pozisyona,farklı kararlar veriyor.İşgüzarlık ve otorite zafiyetinin sonucunda da sertlik olarak ortaya çıkıyor.Ayrıca hakemlerimizin çoğu kötü ondan da kötüsü futbolun iç dinamiğini biliyorlar;yani bir faul ile faul olmayan bir pozisyonu yalnızca teoride ayırt edebiliyorlar;pratikte değil.Sonuç:Korner bayrağının yanında kendi yere atana faul;suratına tekme atana devam.

Dediğin gibi hakemlerde bu sertliğin oluşmasına neden oluyor. :ok:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 24 Nisan 2015, 01:33:59
  • Beşiktaş / Bodrum
Olayı Akhisar Sivas ve Mersin değiştirdi. Bu sene katı defansı seven ekiplerin düşmesinde biraz daha itici güç olacaktır. Ama ben yinede Cavcavın hamlesini bekliyorum reis seneye Türk liginin ekolünü değiştirebilir :)

Bakkal - Tolunay - Güvenç Kurtar -

Hatırlayamadığım birkaç adamı temizleyince biraz kendine gelir lig.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı talha

Aynen ama bunların yerine gelecek admlarda önemli. Şu lige artık bir kaç sofistike adam lazım be. Böyle Gaal Favre gibi gençleri getirecek kadro mühendisliğini üstlenece çk adamlar. Bizim ülkede bunu yapacak bir tane bile adam yok. Hikmet hoca bir nebze. Gerisinden gram halt olöaz maalesef.

Çevrimdışı atalay

Zihniyet değişecek.Teknik adamından,oyuncusuna "kazanmak için her yol mubah" mottosu benimsenirse;hakeminden,yöneticisine işgüzarlık,fanatizm prim yapmaya devam ederse bizim ligden bir b.k olmaz.Tr'de Basketbol ve Voleybol bu denli yükselişteyken;futbol neden düşüşte gün gibi ortada.16 kulüp başkanı kulübünü 500 milyon dolar borca sokan adamı TFF başkanı yaptı.Gerçi sebebi de malum ya neyse.

Çevrimdışı talha

Mesela başkanları altyapı ve gözlemcilere yatırım yapmaya zorlayacak tesisleri iyileştirecek ya böyle geldi mi klübün havasını baştam aşağo değiştirecek adamlar lazım be bizim Türkler anca aman işimizden olmayalımda havasında maalesef. Tek hoca Rızadır bu konuda da o birşeyler yapmaya çalışıyor işte.

Çevrimdışı Tolga

Oktay'ın bugünkü açıklamalarını dinliyorum da Lucescu ile kesin olarak anlaşıldı diyor inanmak istiyorum ama hala zor diyorum :icool:

Danny ile de anlaşıldığını söylüyor :)