2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12914343 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı TØLGA

sen ne düşünüyosun danny hakkında yorumunu görmedim hiç @Çağrı
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı atalay

Abi üstüne geldi bizim Cenk'in de kafasına filan çarpıyor üstüne gelince :D

Rüştü üstüne gelince toptan kaçıyordu bir de  :kop:
Cenk kimin tavsiyesi abisine çekmiş jubile maçında da kaleyi emanet etmişti.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 23 Nisan 2015, 23:41:46
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Alphonse Areola ?

Hep büyük potansiyel dediler de bu gidişle olmayacak bence bir şey nedense olmuyor bir türlü.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

Mert Günok'un da sözleşmesi bitiyor yazın bir kenara. :D

Çevrimdışı TØLGA

:D uzatır o fenerle yaaa keşke bizim olsaaaa
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Tolga

Kızanlar olabilir ama Mert bence Volkan'dan daha iyi bir kaleci olacak gibi :iblush: :iblush:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimiçi Samet Ç

Hep büyük potansiyel dediler de bu gidişle olmayacak bence bir şey nedense olmuyor bir türlü.
Free kaleciler arasında pek de iyi seçenekler yok belki kiralık falan deneriz diye düşündüm. :)

Çevrimdışı atalay

Çevrimiçi Samet Ç

Kızanlar olabilir ama Mert bence Volkan'dan daha iyi bir kaleci olacak gibi :iblush: :iblush:
Aynen fener uzatmazsa Romero'dan falan daha iyi

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 23 Nisan 2015, 23:45:07
  • Beşiktaş / Bodrum
Cenk kimin tavsiyesi abisine çekmiş jubile maçında da kaleyi emanet etmişti.

Refleksleri bu kadar iyi olan bir kalecinin bu kadar kötü kaleci olmasının tek sebebi ''zeka eksikliği'' başka bir şey olamaz zaten.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 23 Nisan 2015, 23:46:05
  • Beşiktaş / Bodrum

Sanmıyorum ben Vücut filan iyi gösterişli ama yedek kaleciden öteye geçemeyecek bence  :iblush:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Aynen fener uzatmazsa Romero'dan falan daha iyi
Yani bazıları Fb'nin yedek kalecisini mi layık görüyorsunuz diye düşünebilir ama ben de alınırsa iyi bir transfer olabileceğini düşünüyorum :)

Çevrimdışı Tolga

Sanmıyorum ben Vücut filan iyi gösterişli ama yedek kaleciden öteye geçemeyecek bence  :iblush:
Bakalım göreceğiz :evillol: :biggrinking:

Çevrimiçi Samet Ç

Romero'dan iyi ama  :)

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Bu arada Mbia'yı boşverin Mavuba'yı tercih ederim :evillol: :evillol:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimiçi Samet Ç

Yani bazıları Fb'nin yedek kalecisini mi layık görüyorsunuz diye düşünebilir ama ben de alınırsa iyi bir transfer olabileceğini düşünüyorum :)
Elimdekilerden iyiyse ki iyi bence bir mahsuru yok.

Çevrimdışı TØLGA

bizim tolga gibi yedi :D
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Hoaaydaaaaaa olmadı bu genşlerr :bandit:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Tolga

Elimdekilerden iyiyse ki iyi bence bir mahsuru yok.
Dediğim gibi ben alınmasına şahsen olumlu bakarım hatta bana göre gündeme gelmiş de olabilir fakat böyle bir transfer bence olmayacaktır :D

Yönetimin göreve geldiği ilk zamanlar olsaydı kesin gelir derdim de artık Fb ve Gs'den kolay kolay oyuncu almazlar diye düşünüyorum :kop:

Çevrimiçi Samet Ç

Dediğim gibi ben alınmasına şahsen olumlu bakarım hatta bana göre gündeme gelmiş de olabilir fakat böyle bir transfer bence olmayacaktır :D

Yönetimin göreve geldiği ilk zamanlar olsaydı kesin gelir derdim de artık Fb ve Gs'den kolay kolay bir oyuncu almazlar diye düşünüyorum :kop:
O işi Özen'e yıktılar ya belki bir kere daha denerler  :)

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 23 Nisan 2015, 23:50:44
  • Beşiktaş / Bodrum
Tüm bu kaleci sorunları Asper'in ahıdır bize.

Adamı Mhyre için yediler zamanında sonra almadılar bonservisini.

6 yabancı hakkı varken 2 yabancıyı kaleciye harcayan tek takım olarak tarihe geçtik hem de Mhyre gibi kalas için.

Asper'i tutsak 10 yıl oynayacaktı çok iyi kaleciydi.

Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

O işi Özen'e yıktılar ya belki bir kere daha denerler  :)
Gerçi bizim işimiz belli de olmuyor her türlü sürprize alışkın olduğumuz için şaşırmam da yani :evillol:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Yalnız Zenit'in defansı çok kazma. Biraz düzgün olsa çok rahat geçerlerdi turu bence :D

Çevrimiçi Samet Ç

6 yabancı hakkı varken 2 yabancıyı kaleciye harcayan tek takım olarak tarihe geçtik hem de Mhyre gibi kalas için.

http://www.transfermarkt.com.tr/mattias-asper/profil/spieler/18840

Alalım yedek kaleci yapalım  :D

Çevrimdışı Tolga

6 yabancı hakkının ikisini 2 yabancı kaleci ile doldurarak tarihe geçmişizdir hakikaten ama Asper'i de beğenmezdim ben :)