Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5686106 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı Tolga

Ben de simetri hastalığı var bombalardım burayı bize yapılsa  :kop:
Bende de var simetri hastalığı bize böyle birşey yapıldığını hayal bile etmek istemiyorum :kop:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Oktay

Çevrimdışı ahmetx

yeni moda naylon stadlar

ac milan yeni stadyumu

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Oktay

yeni moda naylon stadlar

ac milan yeni stadyumu

yeni moda naylon stadlar

ac milan yeni stadyumu

bunun muşamba olanı yokmu :evillol: :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Ohaaaaa Milan yapacak mı o stadı harbiden :o_o: :o_o: :o_o:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimiçi Necmi

yeni moda naylon stadlar

ac milan yeni stadyumu

stadın üstünde çilek yetiştirecekler herhalde :nerd:

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı Oktay

Çevrimdışı Oktay

Garuşuğ olsun  :ishock: :ishock: :ishock:
tiz haber salına 40 pare top atışı yapıla sızıntıı getirene on kese altun verileceği duyurula :evillol:

Çevrimdışı ahmetx

koltuk dizaynı ve skorbord sızıntısı yok mu?

Çevrimdışı Tolga

Ohaaaaa Milan yapacak mı o stadı harbiden :o_o: :o_o: :o_o:
Site içerisindeki halı sahaya benzemiş çok enteresan bir proje :icool:

Çevrimdışı ahmetx

48 bin kapasiteli halı saha  :lol:. Ben çok beğendim ama mimarisiyle ve kapasitesiyle... :claps:

Çevrimdışı demir_kArtAl

sıkı dur, maliyeti 1,4 milyar $

Fikret Orman bunu beşyüzbin dolara yapmazsa bende hiçbişey bilmiyorum.
"remzin kartallar gibi manileri yen, aş; layıktır bu vasıflar sana ey şanlı beşiktaş"

Çevrimdışı Tolga

48 bin kapasiteli halı saha  :lol:. Ben çok beğendim ama mimarisiyle ve kapasitesiyle... :claps:
Tuhaf bir proje olmuş binaların arasına zorla sıkıştırılmış gibi :icool: :icool:

Çevrimdışı ALI RIZA

tiz haber salına 40 pare top atışı yapıla sızıntıı getirene on kese altun verileceği duyurula :evillol:
Abi Sofraya oturdum aklıma geldin  :kop: :kop: Çok acıkmıştım  :ishock: :ishock:
Dayanamadım Ciğer yedim  :bandit: :bandit:

Çevrimdışı ahmetx

Tuhaf bir proje olmuş binaların arasına zorla sıkıştırılmış gibi :icool: :icool:
yeri çok iyi ama Milano belediyesi uğraştırıyor o bölgeye yaptırmamak için.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Çok ekstrem bişey olmuş yauv :alala: :biggrinking:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Türkay

Mersin'in böyle gösterildi

Böyle oldu

Dışı çok itici tribünler battaniyeyle örtülmüş gibi
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Mersin'in böyle gösterildi

Böyle oldu

Dışı çok itici tribünler battaniyeyle örtülmüş gibi
Maşallah her yer de yemyeşilmiş :evillol:

Çevrimdışı Bekrakn

Çevrimdışı mert_