Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5686128 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Bir Fransadaki stat insaatlarina bakiyorum, bir Türkiyedekilerine..

Ne kadar düzensiz çalisiyor bizimkiler ya, bu düzensizlik yüzünden aylar kayip ediliyor. Tabi maddi sikintilari katmiyorum içine.
Her işimizde bir "Türk" usulü var malesef.. :bandit:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı harunmustak

Şimdi çatı için ne bekleniyor? Bugün çatı için calışma yapıldı mi? Bilen gören duyan varmi? @Efe @Necmi @bjk_mabet @FARUK
Mustafa Pektemek gibiydin sevgilim, ne yaptığın belli değildi...

Çevrimiçi Necmi

Bir Fransadaki stat insaatlarina bakiyorum, bir Türkiyedekilerine..

Ne kadar düzensiz çalisiyor bizimkiler ya, bu düzensizlik yüzünden aylar kayip ediliyor. Tabi maddi sikintilari katmiyorum içine.
bu düzensizlik tek kullanacağın alanın saha içinde olmasından kaynaklanıyor sahayı düzeltmeleri gerekiyor halat serme işinin başlaması için ama sahada malzeme var vinçler var çalışma şartları oluşmuyor mesela bütün inşaatlarda vincleri dışarı kurarlar bizde içeri kurmak zorunda kaldılar bırak dışarı kullanmayı gelecek olan her tır için bile izin alıyorsun

ysariusta

• Ziyaretçi

oyle fakat diğerrakiplere oranla bi farkımız yok bogazın etkisi yok denebilir hatta:)
Fark yok derken? Loca fiyatları mı? Neden bahsettin anlayamadım.
Loca fiyatlarını belirleyen kriterlerden biridir sadece lokasyon. Sonuçta hepsi yeşil sahayı görecek orada. Seyrantepede belli anlamda havaalanlarına vs yakındır. Kadıköy'de "çabuk" ulaşılabilir. Bizim stadımızda merkeze yakın. Hatta merkez. Her yer oraya yakın. Ben başka bir konuyu anlatmaya çalıştım aslında.

Çevrimiçi Kartal Ç

Herkese merhaba.Saat 14:00-14:30 arası radyo spora bağlanan adını duyamadığım bir kişi çatı ile ilgili başkanın yetkili kurula çağrıldığını ve yapılan görüşmeler sonucu işin çözüldüğünü söyledi.Ayrıca spor toto ile 19 mayısta bir trübün isim hakkınıda içeren 60 milyonluk sponsorluk sözleşmesi imzalanacağından bahsetti.Bu 60 milyonun 10 milyonu ile geçiken personel ücretlerinin ödeneceğinden,kalan 50 milyon ile sermaye artırımına gidileceğinden bahsetti.Sermaye artırımıyla kulübe 150-200 milyon bir kaynak gireceğini söyledi...İYİ GÜNLER

24 mayısta idari mali genel kurul var orada netlik kazanır bu iki mevzu.

Çevrimiçi Rasim

hala aynı kafada olman üzdü:((
sunuda ekleyim insaat halinden sonrada aynı fiyat olur emin ol

benim bildigim kadari ile bizim localr tokiden pahali gecekondununkileri bilmiyorum :D
Beşiktaş!

Çevrimdışı cagdas44

Çevrimdışı Oktay

hayırdır forum karantinayamı alındı kimsecikler yok :alala: :alala:

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

hayırdır forum karantinayamı alındı kimsecikler yok :alala: :alala:

Ne tıkırtı var ne sızıntı..

Çevrimdışı serti67

buraların senlenmesı ıcın bır sıızntı kırıntılar olması lazım sohbet muhabbet bıyere kadarr mıllet pusuda beklıyoo bıse atılırsa hopp burda herkes
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı kadir

Ortalık çok sessiz be kimseden çıt çıkmıyor :uyucam:

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Ortalık çok sessiz be kimseden çıt çıkmıyor :uyucam:
trabzon macinin rahatligi var kerkeste :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı ahmetx

ne olmuş bizim foruma ya çıt çıkmıyor,çatı gerilmesi başlayana kadar buralar vahşi batı gibi sessiz olur. :bandit:
Paran varsa saadet var dünyanın ilk 360 skorborduna sahip olacak olan atlanta new falcons stadında tam 8 tane paletli vinç çalışıyor.Bu yoklukta ve bu imkansızlıklarda büyük iş çıkaran başta yönetimi,sonra çiçekler ve obitaşı ve tabii ki tüm emekçilerimizi kutluyorum.Nice beşiktaş arenalı yaşlara @KUMANOVALI  :claps:

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

ysariusta

• Ziyaretçi

ne olmuş bizim foruma ya çıt çıkmıyor,çatı gerilmesi başlayana kadar buralar vahşi batı gibi sessiz olur. :bandit:
Paran varsa saadet var dünyanın ilk 360 skorborduna sahip olacak olan atlanta new falcons stadında tam 8 tane paletli vinç çalışıyor.Bu yoklukta ve bu imkansızlıklarda büyük iş çıkaran başta yönetimi,sonra çiçekler ve obitaşı ve tabii ki tüm emekçilerimizi kutluyorum.Nice beşiktaş arenalı yaşlara @KUMANOVALI  :claps:

Bunarında yeri yok baksana her tarafları yol. Bildiğin ipek böceğinin kozası gibi ördük stadı arkadaş. İlmekler habire kendi üstümüze dolanarak ....

Çevrimdışı Altuğ

Çevrimdışı kadir

trabzon macinin rahatligi var kerkeste :)
Fazla uzamasın abi biliyosun liverpool maçından sonrada böle olduk sonra balonuza gelenler malum :)

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 04 Mayıs 2015, 23:08:16
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş

Bitince böyle olacak bu ne böyle yahu.

Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 04 Mayıs 2015, 23:10:24
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Bu nasıl bir stat böyle :evillol: :evillol:

Ben de simetri hastalığı var bombalardım burayı bize yapılsa  :kop:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

ysariusta

• Ziyaretçi

Çevrimdışı Oktay

Ben de simetri hastalığı var bombalardım burayı bize yapılsa  :kop:
tövbe estafurullah buna stat diye şimdi bin ton paramı harcıyolar  :steamed: :steamed: :steamed: