Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5688930 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı mert_

Yürüyen merdiven bunlar muhtemelen  :icool:
bana o ambalajlı şeyler yürüyen merdiven gibi geldi :D @kcptl
Yürüyen merdiven olabilir şekil olarak bana da öyle geldi :icool:
tamam vurmayın öldüm  :lol:

Çevrimiçi Necmi

tamam vurmayın öldüm  :lol:
hehehe
bu forumda fırsatlar kaçmaz yakaladımı vuracaksın :busted_cop:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı mert_

hehehe
bu forumda fırsatlar kaçmaz yakaladımı vuracaksın :busted_cop:
:D :D sabahtan beri 2. yanlış alarmım, en iyisi gidip biraz uyuyayım  :D

Çevrimdışı Efe

Yuruyen merdivenler gelmis kufekiciler tatil dinlemiyor calisiyor yeni acikta kufeki bitmek uzere numaraliya donerler 1 hafta sonra
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı FARUK

@Rebel_Eagle1903  eline sağlık teşekkür ederiz fotolar için

yeniaçıkta son takılan kiriş diğerlerine göre daha kısa sanırım

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 02 Mayıs 2015, 18:03:57
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
yüksek ihtimal toki arenadaki gibi cam korkuluk yapacaklar

Ne kadar çirkin bir stad ya kaba inşaat resmen daha.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ZEKI

@Rebel_Eagle1903 fotograflar icin tesekkurler, yuruyen merdivenlerimizde gelmis.

Çevrimdışı Tolga

Loca katları arasına digital reklam panoları koyulacaktı galiba acaba onları ne zaman görürüz :icool:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimiçi Necmi

Loca katları arasına digital reklam panoları koyulacaktı galiba acaba onları ne zaman görürüz :icool:
yuh stad bitti reklam tabelası kaldı :alala:

Çevrimiçi murat

Çevrimdışı Tolga

yuh stad bitti reklam tabelası kaldı :alala:
Merdivenler geldiğine göre onlarda gelebilir :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Anıl

Bana eski açığa da kiriş takılmış gibi geldi. Size gelmedi mi :alala:

Çevrimdışı Türkay

Aynen sanki daha uzamış gibi   :tabe:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Efe

bence takipmamis ama dikkatli bakmaklazim cok dikkatli bakmadim
Şampiyon Beşiktaş JK

ysariusta

• Ziyaretçi

Fotoğraflar için teşekkürler @Rebel_Eagle1903 yürüyen merdiven mi gelmiş, hani nerde.  :evillol:

Çevrimdışı Efe

Aynen sanki daha uzamış gibi   :tabe:
1 tane takipmis gibi gif lazim o bolumden cekilen 2 fotodan :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Anıl

Yok yok eski açığa kiriş takılmamış :)

Çevrimdışı harund1k3

eski acikta o son 5 kolon bitmeden kiris baslamaz bence. yeni aciktan numaraliya doner kirisler. yavas ilerliyor bekledigimden kirisler. bu gidisle ekim bile zor bir hedef sanki.

Çevrimdışı Efe

eski acikta o son 5 kolon bitmeden kiris baslamaz bence. yeni aciktan numaraliya doner kirisler. yavas ilerliyor bekledigimden kirisler. bu gidisle ekim bile zor bir hedef sanki.
kirislerin konmasinin kolonlarin bitmesiyle bi ilgisi yok o bolume izin almalari gerekiyor vinc icin galiba o yuzden koymuyorlar yoksa eski acik yarisina kadar kiris konabilir
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 02 Mayıs 2015, 21:11:41
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Paletli Vinç

Takip edip yeni üye olan gruptanım herkese merhaba :) Çatı kolonları ve kirişleri siyahmı kalacak beyaza boyanıcakmı?

Çevrimdışı harund1k3

kirislerin konmasinin kolonlarin bitmesiyle bi ilgisi yok o bolume izin almalari gerekiyor vinc icin galiba o yuzden koymuyorlar yoksa eski acik yarisina kadar kiris konabilir

bence alakasi var. once kolonlari bitirip sonra kirise baslarlar. kapali tribunden sag tarafa yeni acik tarafina kaydi kiris isi bence vinc kiris taka taka numaraliya ilerleyecek en son eski aciga gelecek.

o bolumle alakali ne izni alinmasi lazim ? bir haftadir prekast haric calisma yapilmadi oraya. tam olarak durum nedir ?