Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5688797 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

ysariusta

• Ziyaretçi

anlaşılan alt kat merdivenler çıkış kapısından aşşaya doğru tek sıra iki yanından yukarıya doğru 2 sıra olacak. yani çatalın dişleri yukarıya bakıcak. bu sanırım herkes için iyi bir çözüm olacak.

Çevrimiçi Necmi

@Necmi abi günaydın. rampa noldu ?
Perşembe beton attılar şu haliyle bıraksalar en az on gün üstüne araç çıkamaz ben bu ay rampayı unutalım derim zaten bu ay kiriş montajı ve halat serilmesiyle geçecek pek rampalık bir işimiz yok bari ay sonuna kadar bitirselerde kurtulsak bu işden @mixline

Çevrimiçi Necmi

Geçenlerde çok mantıklı bi soru sordum bilen kimse çıkmadı,soruyu tekrarlamak istiyorum.Bu tribün en üst sıra korkulukları da çatıdan önce mi takılıcak?
sanmıyorum ne yapılacağını bilmiyoruz ama anladığım kadarıyla beton olmayacak buda sonra yapılacak anlamı taşır numaralı ve kapalıda kolonlara çok yakın geçiyor çatı çalışmasını engeller beton yapılmayacaksa muhafazası zor olur @Mehmet92  halatlar kalktıktan sonra yapılır büyük ihtimal

Çevrimiçi Necmi

anlaşılan alt kat merdivenler çıkış kapısından aşşaya doğru tek sıra iki yanından yukarıya doğru 2 sıra olacak. yani çatalın dişleri yukarıya bakıcak. bu sanırım herkes için iyi bir çözüm olacak.
çok kötü bir çözüm olur

Çevrimiçi Necmi

Küfekciler sessizce devam ediyolar islerini, sikinti olsa bille ruhumuz duymaz  :lol:

Koskoca otopark o kadar çabuk biterken, neden rampa bu kadar suruyor ya anliyamiyorum..
orda sürekli belediyeyle uğraşıyorlar şehrin bütün su elektrik ve iletişim kablolarını ordan geçirmişler yetmemiş nato kablolarıda geçmiş her kurumun ayrı ayrı keyfi bekleniyor @martin40
devletle ilişkilerimizde malum çok severiz birbirimizi bizle ilgili bir sorun yokta onlar bizi çok seviyor :D işte ellerinden geldiği kadar hızlı yapıyorlar ne tesisatıydı bilmiyorum ama iki ay gibi bir sürete 6 metrelik boruyu çabucak yapıp bitirdiler ellerinden geldiğince çabuk yapıyorlar artık o bölge belediye sınırları orda yapılan her iş sancılı olur

Çevrimdışı mert_

sanmıyorum ne yapılacağını bilmiyoruz ama anladığım kadarıyla beton olmayacak buda sonra yapılacak anlamı taşır numaralı ve kapalıda kolonlara çok yakın geçiyor çatı çalışmasını engeller beton yapılmayacaksa muhafazası zor olur @Mehmet92  halatlar kalktıktan sonra yapılır büyük ihtimal
yüksek ihtimal toki arenadaki gibi cam korkuluk yapacaklar

Çevrimiçi Necmi

bende öyle tahmin ediyorum ama bir bilgi olmadığı için tahmin yürütmek istemedim
söylediğimiz herşey doğru kabul edildiği için yorum bile yapamıyoruz :D  @kcptl

Çevrimdışı mert_

bende öyle tahmin ediyorum ama bir bilgi olmadığı için tahmin yürütmek istemedim
söylediğimiz herşey doğru kabul edildiği için yorum bile yapamıyoruz :D  @kcptl
iyi de @Necmi abi tahmin veya bilgi, söylediğin her şey önünde sonunda doğru çıkıyor. haliyle böyle imajın oluşması çok normal  :)

Çevrimdışı Aram

siyahına mahkumum beyazına sürgünüm !..

Çevrimdışı Deniz

adamlar stadı bildiğin yarım bırakmış.bari ucuza bir boya çekeydi toki  :evillol:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Serkan7738

selam gençler abiler uzun süredir yoğunluktan bakamıyorum ne durumda işler kameradan artık hiçbi değişiklik gözlenmiyo :D

Çevrimdışı FARUK

Abi alt kat cikis kapisi ust kısmı loca
Yukariya merdiven uzanmayacak
Locaların kendi duzenine uygun basamak olacaktır

Çevrimdışı TØLGA

valla diğer hali olsun razıyım bu ondan'da beter olur
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimiçi Necmi

iyi de @Necmi abi tahmin veya bilgi, söylediğin her şey önünde sonunda doğru çıkıyor. haliyle böyle imajın oluşması çok normal  :)
iyide tahminler doğru olması için yapılır
diğerine kafadan sallamak denir :D

Çevrimdışı Rebel_Eagle1903

Ziyarete geldim mabedimizi şubatta görmüştüm en son prekastlar bitince cehennem çukuruna  dönmüş iyice. Özel mesajla @Necmi abi veya diğer yöneticilerden numarasini atan olursa whatsappdan atayim çektiğim fotoları
“Çok üzüntülerimiz oldu hepsini yuttuk, oturduk. Beşiktaş’ı üzmesinler” Süleyman SEBA

Çevrimdışı Efe

Ziyarete geldim mabedimizi şubatta görmüştüm en son prekastlar bitince cehennem çukuruna  dönmüş iyice. Özel mesajla @Necmi abi veya diğer yöneticilerden numarasini atan olursa whatsappdan atayim çektiğim fotoları
necmi abiye atabilirsin ozelden yazar
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

PM den yolladım

Çevrimiçi Necmi

Vodafone Arena 02 Mayıs 2015 (17:00) arası çalışma fotoğrafları.

Fotoğraflar için @Rebel_Eagle1903   'e teşekkür ederiz.

Aşağıda bulunan görsel üzerinden Beşiktaş Arena Haber Portalına ulaşabilirsiniz.

Çevrimdışı mert_

Vodafone Arena 02 Mayıs 2015 (17:00) arası çalışma fotoğrafları.

Fotoğraflar için @Rebel_Eagle1903   'e teşekkür ederiz.

Aşağıda bulunan görsel üzerinden Beşiktaş Arena Haber Portalına ulaşabilirsiniz.

@Rebel_Eagle1903 eline emeğine sağlık. fotoda yeni açığın arkasındakiler ambalajlı kirişse 5 tane daha kiriş gelmiş :)

düzeltme: @Kartal Ç. ve @Necmi abinin uyarıları üzerine yürüyen merdiven çok daha mantıklı geldi :D
[ Son Düzenleme: 02 Mayıs 2015, 17:33:45 kcptl ]

Çevrimiçi Kartal Ç

eline emeğine sağlık. fotoda yeni açığın arkasındakiler ambalajlı kirişse 5 tane daha kiriş gelmiş :)

bana daha ziyade onlar yürüyen merdivenmiş gibi gibi geldi  :alala:

Çevrimdışı carsi

Fotoğraflar için tşkler. Necmi abi yeni açık arkasındaki tanımlanamayan cisim ne olabilir

Çevrimdışı mert_

haklısın öyle olabilir @Kartal Ç, daha büyük ve şekil itibari ile yürüyen merdivenlere daha çok benziyor :D

Çevrimiçi Necmi

@Rebel_Eagle1903 eline emeğine sağlık. fotoda yeni açığın arkasındakiler ambalajlı kirişse 5 tane daha kiriş gelmiş :)
bana o ambalajlı şeyler yürüyen merdiven gibi geldi :D @kcptl

Çevrimiçi Necmi

banada öyle geldi :D

Çevrimdışı Tolga

Yürüyen merdiven olabilir şekil olarak bana da öyle geldi :icool:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...