Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5690407 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Türkay

Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı sosyalkartal

kardeşler sürekli takip ediyorum sizi arada da yazmaya çalışıyorum bende geçen gün gördüğüm ilginç bir rüyayı anlatayım rüyamda haberleri izliyorum dünya televizyonları felan çekim yapıyorlar alfa b diye bir gezegenden uzaylılar gelmişler ve vodafone arenayı inceliyolardı çevik kuvvet malzeme çalmasınlar diye barikat kurmuşlardı  sonra kalktım yarım saat rüyaya güldüm   :lol: :lol: :lol:
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 02 Mayıs 2015, 00:05:42
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
kardeşler sürekli takip ediyorum sizi arada da yazmaya çalışıyorum bende geçen gün gördüğüm ilginç bir rüyayı anlatayım rüyamda haberleri izliyorum dünya televizyonları felan çekim yapıyorlar alfa b diye bir gezegenden uzaylılar gelmişler ve vodafone arenayı inceliyolardı çevik kuvvet malzeme çalmasınlar diye barikat kurmuşlardı  sonra kalktım yarım saat rüyaya güldüm   :lol: :lol: :lol:

:halay: :halay:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı cagdas44

Kulüp olarak ilan verelim normal taraftar aranıyor  :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı mert_

bu rüya, şampiyonluğun habercisi :D

Çevrimdışı sosyalkartal

işin ilginç yanı da gerçekten baktım alfa b diye bi gezegen var ve bilim adamları yaşam olabilecek bir gezegen diyolarmış nerden aklımda kaldı da rüyama girdi bilmiyorum bu işlere meraklı değilim bence bir önlem almamız şart bu rüyaya  :lol: :lol:
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

bu rüya, şampiyonluğun habercisi :D
Aşkolsun abicim ben aylar önce gördüm rüyayı :D

Abiler dün gece bir rüya gördüm.
Böyle 5-6 tane aslan bi tane ceylana saldırıyolardı, kocaman bi kartal geldi, açtı kanatlarını, hepsini dağıttı.
Sonra ateş kırmızısı bi kartal gördüm. O da büyüktü baya. Bitane tavuskuşunun tepesine binmiş, kanatları açık bi şekilde duruyodu baya heybetliydi.
Hayırdır İNŞALLAH.. :bandit: :biggrinking:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

işin ilginç yanı da gerçekten baktım alfa b diye bi gezegen var ve bilim adamları yaşam olabilecek bir gezegen diyolarmış nerden aklımda kaldı da rüyama girdi bilmiyorum bu işlere meraklı değilim bence bir önlem almamız şart bu rüyaya  :lol: :lol:
Forumumuza Sirius UFO Uzay Bilimleri Araştırma Merkezi Başkanı sayın Haktan Akdoğan'ı bağlıyoruz :evillol: :evillol:

Çevrimdışı mert_

Aşkolsun abicim ben aylar önce gördüm rüyayı :D

haklısın kara kartal bu da ilginçmiş, o zaman şampiyonluk yakın meşaleleri yakın :halay: :halay:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

haklısın kara kartal bu da ilginçmiş, o zaman şampiyonluk yakın meşaleleri yakın :halay: :halay:
"Golü kim atarsa atsın yeterki kazanalım, gerisi önemli değil" gibi,

-Rüyayı kim görürse görsün yeterki şampiyon olalım :icool: :halay:

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Yok abi Ben bu sefer meşale almayacam ,Yakmayacamda , Ben ne zaman Meşale alsam ne zaman Maçta ve ya Maçtan önce Meşale yaksam yeniliyoruz, Meşaleler elimde patlıyor :bawling: :bawling: :bawling:
Bu arada video harika abi eline saglık :claps: :claps: @kcptl
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı mert_

Yok abi Ben bu sefer meşale almayacam ,Yakmayacamda , Ben ne zaman Meşale alsam ne zaman Maçta ve ya Maçtan önce Meşale yaksam yeniliyoruz, Meşaleler elimde patlıyor :bawling: :bawling: :bawling:
Bu arada video harika abi eline saglık :claps: :claps: @kcptl
iyi düşünelim iyi olsun @Yunus Emre Dökmeci  :) inşallah bu sene o sene. 

ayrıca çatala hayır diyerek konuyu stada bağlayalım  :icool:

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı kralkartal

Arkadaslar ben bu stadin 2020 yilindan sonra dunyadaki en islek en 7/24 calisan her metre karesinden gelir fıskıran her sezon arasinda loca ve kapasite sayisinin yetmedigi icin artirilacagi bildiginiz altin madeni olacagini goruyorum.

Çevrimdışı Anıl

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı mert_

O değilde @Efe bugun @Necmi abi senin görevini almış konu dışı yapmıyor silinir edasıyla  :kop: :kop: :kop:
Forum Emekçileri olarak 24 saat ( 00.00 ile 23.59 arası ) konu dışılar serbest  :bandit: :bandit:
konu dışı izin süresi dolmuş :D 

Çevrimdışı Efe

emekçilerin güzelleştirdiği bir video, hakları ödenmez @Yunus hocam.

harika olmuş stadın gelişimide gözler önünde 1.loca katı 2.tabla bu gece atılacak daha dün gibi ama 1 sene geçmiş  :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı mert_

harika olmuş stadın gelişimide gözler önünde 1.loca katı 2.tabla bu gece atılacak daha dün gibi ama 1 sene geçmiş  :)
zaman hızla geçiyor, bir bakacağız takımımız vodafone arenada şampiyonlar ligi müziği eşliğinde sahaya çıkıyor :)

Çevrimdışı Efe

zaman hızla geçiyor, bir bakacağız takımımız vodafone arenada şampiyonlar ligi müziği eşliğinde sahaya çıkıyor :)
hep birlikte orda olacağız inşallah :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK