Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5692696 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ALI RIZA

gece gündüz çalışıp iki günde bitirsen ne olur stadımı açacaksın her işin bir planı var firmalar o plana göre imalat yapıyor montajın bir önemi yoktur tamamen imalata uyar sen fazladan para harcarsın kirişleri bitirirsin ne olur ben söyleyeyim fazladan harcadığın parayla kalırsın çünkü bir sonraki imalat senin o planına uyamaz o planlar montaj süresine göre değil imalat süresine göre yapılır kabanın üstüne bir iş yapıyorsun önceden imal edip beklemek gibi bir ihtimal yok bir hatada bütün üretimin çöpe gider bu kirişler büyük ihtimal ön hazırlıkları yapılmış ama birleştirilmeden kolonların konmasını beklemiştir şimdide net ölçüleri alıp birleştirip getiriyorlardır bu iş çok hassas bir iş nerdeyse sıfır teloransla çalışıyorlar sonuçta onları marketten almıyorlar işin içinde imalat var siz çatının burda yapıldığını sanıyorsunuz ama işin burdaki kısmı %5 bile değildir stadda oynamadığımız her maç neden para kaybedelim stadımız yok diye maç oynamıyormuyuz oynadığımız yerdede parasını kazanıyoruz ankarada 20000 lik stadda oynuyoruz 13000 de kombine satmışız bunun üzerine loca vip misafir tribünü eklediğinde zaten gelir vodafone kapasitesine yani öyle düşünülen bir kayıp yok birde bu işi çok kârlı durumada sokmak vardı olimpiyatta 75000 oynayıp çok daha fazla para kazanabilirdik ama Beşiktaş taraftarlığının ölene kadar değil inönüye kadar olduğunu öğrenmiş olduk yapacak bir şey yok demekki yerimizden etselermiş bizi öyle gidip olimpiyatta falan oynamak zorunda kalsaymışız Beşiktaş taraftarı falan olmayacakmış :bandit: @Armağan Bozkurt
Resmen Okuyunca yazılar küçülüyor :) soluk aldıgımda nerde kaldıgımı hatırlamıyorum diye başktan okuyoru. Sonra tekrar Soluksuz rekorukırıyorum  :kop: :kop: :kop:

Çevrimiçi murat

Resmen Okuyunca yazılar küçülüyor :) soluk aldıgımda nerde kaldıgımı hatırlamıyorum diye başktan okuyorum. Sonra tekrar Soluksuz rekoru kırıyorum  :kop: :kop: :kop:
@ALI RIZA  sen ve @ozan062 içinde dekoder lazım :lol:
[ Son Düzenleme: 01 Mayıs 2015, 01:17:10 ALI RIZA ]

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

@Necmi Abinin mottosu;
-Okuyamazsınız. Hem de ne. :kop: :kop:

Veya;
-Beşinci günün şafağında noktalamalara bakın. :kop: :kop:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ZEKI

ama @Necmi abi sizinti ver demesini bilirsiniz. O zamanda noktalama isaretlerine bakarsiniz.  :kop: :kop:

Çevrimdışı Altuğ

Necmi abi bir cümle ile olayı özetlemiş beyler dağılın  :bandit:
[ Son Düzenleme: 01 Mayıs 2015, 01:24:19 Altuğ ]

Çevrimdışı Efe

ama @Necmi abi sizinti ver demesini bilirsiniz. O zamanda noktalama isaretlerine bakarsiniz.  :kop: :kop:

necmi abi herkese bi nokta koyacak şimdi göreceksiniz :evillol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

bir solukta hız kesmeden okuyun diye nokta yok.
bu yeni nesi tembel anca böyle hızlandırıyoruz baksana adamlara iki satır okumak zor geliyor :bandit:

Çevrimdışı Tolga

necmi abi herkese bi nokta koyacak şimdi göreceksiniz :evillol:
Bende bekliyorum bakalım ne zaman koyacak o noktayı pardon noktayı koymuş bile :kop:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimiçi Necmi

vereyim bir sızıntı o zaman!  @ZEKI

Çevrimiçi murat

@Necmi abinin redkitten farkı mektup yazarkan stop dememesi :lol:

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı ZEKI

vereyim bir sızıntı o zaman!  @ZEKI
Noktlama isaretlerine takanlara verme ama, hangisini vereceksin acaba  :alala:

Çevrimdışı kyiv

Kulüp binasının Vodafone Arena'ya taşınmasıyla ilgili olumlu, olumsuz gelişme var mı?

Çevrimdışı izorlu85

SS Arena (Süleyman SEBA Arena)

Çevrimiçi Necmi

Kulüp binasının Vodafone Arena'ya taşınmasıyla ilgili olumlu, olumsuz gelişme var mı?
taşınacak

Çevrimdışı Aram

Stadda oynayamadığımız her 1 maçın bize kaybı, bu vinçlere vs verilen ekstra paralardan daha çok olacaktır.

Yarın çalışma olmayacak diye bitirmek istemiş olabilirler eldeki kirişleri. Ama istenirse gecede yapılabiliyormuş görüldü.
stadda oynamayacağımız her maçın kaybı tabii ki çok ama eğerki o şirketler bi tarih verdiğinde ve o tarihte bitiremediğinde ceza öderler kulübe. racon böyle  :ok: @Armağan Bozkurt
siyahına mahkumum beyazına sürgünüm !..

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı kyiv

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı Sezer

:o_o: nasıl buldun o mesajı @roadmonster

@Necmi abi üzümünü yeee bağını sorma  :D Bu sitenin Araştırmacı Kartalı ben olacağım sanırım. Derin araştırma konularında başarılıyımdır. Bana gereken kelimeyi ver ben sana ne zaman yazdığını koyayım  :evillol: :evillol:

Çevrimiçi Necmi

Noktlama isaretlerine takanlara verme ama, hangisini vereceksin acaba  :alala:
bana içlerinden küfür edecekleri bilgiyi vereceğim :evillol:

Çevrimiçi Necmi

@Necmi abi üzümünü yeee bağını sorma  :D Bu sitenin Araştırmacı Kartalı ben olacağım sanırım. Derin araştırma konularında başarılıyımdır. Bana gereken kelimeyi ver ben sana ne zaman yazdığını koyayım  :evillol: :evillol:
:nerd: