Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5692270 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Aram

Eski Açık ileride bu hale gelir mi bilmiyorum ama şu anki hali bile bir başka güzel...
hayalim oydu benim. o hali olsa kale arkaları yıkılırdı işte @xenos
siyahına mahkumum beyazına sürgünüm !..

Çevrimiçi Necmi

@ALBATROS @Necmi abi zamanında cevabı vermiş
http://besiktasarena.com/vodafone-arena-stadyum-projesi/vodafone-arena-stadyum-projesi-3-(seref-bey-stadyum-projesi)/msg129483/#msg129483

@mixline olduda kaşınan çıktı duramadılar yerlerinde ona hitafen söyledim bizden hariç kafaya oynayan diğer 4 takımı kastediyorum ben. Bazı şeyleri yakıp yıkmayı sevenler var hani.
:o_o: nasıl buldun o mesajı @roadmonster

Çevrimdışı xenos

Bana kalırsa şimdiki hali çok daha güzel

Dediğim gibi böyle kalacak deseler sesimi çıkarmam @Türkay . @Efe  nin dediği gibi en kısa zamanda açalım da gerisi inan önemli değil...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 30 Nisan 2015, 23:23:47
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Şimdi 2. mi takılıyor :icool:

Bilmediğin anlamadığın işlere sokma kafanı çık git buradan  :steamed:  :kop:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Türkay

Dediğim gibi böyle kalacak deseler sesimi çıkarmam @Türkay . @Efe  nin dediği gibi en kısa zamanda açalım da gerisi inan önemli değil...

Kesinlikle. Bana böyle daha güzel görünüyor ama önemli değil yeter ki bi an önce açılsın  :money:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı mert_

[ Son Düzenleme: 30 Nisan 2015, 23:30:46 kcptl ]

Çevrimdışı Tolga

Bilmediğin anlamadığın işlere sokma kafanı çık git buradan  :steamed:  :kop:
Yavaş yavaş öğreniyoruz bizde niye yüzüme vuruyorsun ki şimdi :iblush: :evillol: :kop:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Anıl

Çatı işleri durmuşken 2 kiriş takıldı, ya durmasaydı :bandit:

Çevrimdışı Efe

3-4-5 olabilirdi :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Tolga

Çevrimdışı Anıl

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

3-4-5 olabilirdi :)
Efe takılabilecek başka  kiriş yok herhalde  değilmi??

Çevrimdışı Efe

1 kirişlik yer daha var bakalım 3.yü kaldıracaklar mı :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 30 Nisan 2015, 23:35:28
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Yavaş yavaş öğreniyoruz bizde niye yüzüme vuruyorsun ki şimdi :iblush: :evillol: :kop:

Ben konuşuyor muyum bak sadece okuyorum taktik konuşmaya benzemez bu karışma her şeye  :steamed:  :kop: :kop:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Anıl

2 tane daha var abi yeni açık arkada ama takarlar mı bilinmez..

Çevrimdışı Tolga

Ben konuşuyor muyum bak sadece okuyorum taktik konuşmaya benzemez bu karışma her şeye  :steamed:  :kop: :kop:
Ben de az buçuk bildiklerimle konuya dahil olmaya çalışıyorum zaten çok yorumda yaptığım söylenemez :kop:

Çevrimdışı Efe

abi gün içinde 2 tane gördüm ama mabet akşam 1 tane daha paylaştı o 3. mü emin değilim görmedik akşam kaçtane geldiğini ama eski açıkta 2 yeni açıkta ise 1 tane daha kiriş konacak iskele mevcut tahminimce yeni açığa 1 tane daha koyabilirler eğer 3.kiriş gelmiş ise :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Hakan Gülcan

"Beşiktaş için bir şeyler yapmak istiyorsanız, kimsenin adamı olmayın."

Çevrimdışı izorlu85

SS Arena (Süleyman SEBA Arena)

Çevrimdışı xenos

hayalim oydu benim. o hali olsa kale arkaları yıkılırdı işte @xenos

Yeter ki taraftar oyuna dahil olsun (ör. Livepool maçı), baskıyı iliklerine kadar hissedecekler @mixline

ysariusta

• Ziyaretçi

Çatı işi bir zaman sonra çok yavaş gibi gelebilir. Bu kolonlara kirişleri sabitliyorlar. Her kirişte bir sürü cıvata var.  zamanında başladı zamanında biter.

Çevrimdışı Efe

görüntüye göre 1 tane daha kaldıracaklar 2.kirişten söküldü halatlar ve işçiler hala bekliyor :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

Studyoya bir sikinti olmaz abi zaten kafes gibi teller konulacak. Eski aciktaki kombineleride yeni aciga transfer ederler. Ben her mac orada cikabilecek olaylara yonetimin sabredecgini sanmiyorim.
edemezler kardeşim bu kadar basit değil benim eski açık kombinem var diyeyim beni  asla yeni açığa sokamazlar böyle bir değişimi kabul etmem asla insanlar grup halinde kombine alıyor bunlar devrederse biri bir yere biri öbür yere gider ve bunuda kimse kabul etmez insan eşiyle ayrı düşer sen ne diyorsun iş mahkemede biter emin ol insan bir şey alırken onun haklarıda vardır sen beyaz ayakkabı alıyorsun beyaz kalmadı diyip siyahmı gönderiyorlar artık o deplasman tribününün yeri değişmez bütün alt yapı buna göre yapılıyor yedi düvel bir araya gelse artık o tribünün yeri değişmez eski açık tribüne devasa bir kartal yuvası koyacaksın müzen orda olacak iji tane lüks restoran yapacaksın esas önemliside sponsorunun mağazası orda olacak ve her maç günü deplasman taraftarı gelecek diye orası polis kordonuna alınacak kimse sokulmayacak neymiş taraftar diğer tarafta istemiyormuş eski açık üstü verirsen tribünün yarısından çoğunu verirsin bütün tribünü kaybedersin ve bütün bir tribünde güvenlik önlemi almak zorunda kalırsın  daha bu hafta asaş stadında bakıyordum deplasman taraftarına ayrılmış kale arkası komple boştu  yeni açık öyle değil köşe üçgen şeklinde olduğu için aşağıda kapatacağın alan küçülüyor deplasman taraftarının sahaya olan etkisini azaltıyorsun orayı deplasman tribünü yaparken emin ol yazı tura atmamışlardır emniyet kulüp valilik belediye oturup almıştır bu kararı şimdiden deplasman taraftarının nasıl güvenli bir şekilde getirilip stadın kullanım alanlarına zarar vermeden tribüne sokacaklarının planı bile yapılmıştır @kralkartal