Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5692354 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Türkay

Beşiktaş JK Divan Kurulu’nun 2015 yılı 2. Olağan Toplantısı aşağıdaki gündemle 9 Mayıs Cumartesi günü saat 10.30’da Vodafone Arena’da yapılacaktır.

Acaba nasıl olacak
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı mert_

ne demek sizlerin sayesinde her gün biz takip ediyoruz dakikası dakikasına bir faydamız olduysa ne mutlu  :)
eline emeğine sağlık @Doğuhan.

Çevrimiçi Necmi

ne demek sizlerin sayesinde her gün biz takip ediyoruz dakikası dakikasına bir faydamız olduysa ne mutlu  :)
ne demek her kes bir damla atıyor burası göl oluyor

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Takımların giriş yapacağı Tünel, Beşiktaş geldiğinde apaydınlık olsun. Rakip geldiği zaman olabildiğince loş. Karanlık demiyorum bakın, olabildiğince loş. Zaten ürpertici bir giriş, oradan başlamalı baskıya.  :lol:

Çevrimdışı Anıl

Çatı için sahaya konucak destek iskelelerden son 8 tane kaldı, her köşeye 2'şer tane :)

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Beşiktaş JK Divan Kurulu’nun 2015 yılı 2. Olağan Toplantısı aşağıdaki gündemle 9 Mayıs Cumartesi günü saat 10.30’da Vodafone Arena’da yapılacaktır.

Acaba nasıl olacak
Aynen onu bende merak ettim nerede olacak acaba :alala:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Yusuf Tunaoğlu

Babam divan kurulu üyesi makinayı verecem foto çekecek :super:

ysariusta

• Ziyaretçi

Hızlıca kolonları takacaklar anlaşılan. Başkan Statta düşman çatlatacak. Yapsın yakışır.

Çevrimdışı mert_

yeni açığın bir kısmını rakip taraftarlarla paylaşmak çok koyuyor...
hem kamera açısı dışında, hem de 2 ateş arasında kalacaklar. takımlarını adam gibi tribüne bile çağıramayacaklar :evillol:  :evillol:

Çevrimdışı Anıl

hem kamera açısı dışında, hem de 2 ateş arasında kalacaklar. takımlarını adam gibi tribüne bile çağıramayacaklar :evillol:  :evillol:
İnşallah çağırmak gibi bir salaklık yaparlar :bandit:

Çevrimdışı ers_an

Takımların giriş yapacağı Tünel, Beşiktaş geldiğinde apaydınlık olsun. Rakip geldiği zaman olabildiğince loş. Karanlık demiyorum bakın, olabildiğince loş. Zaten ürpertici bir giriş, oradan başlamalı baskıya.  :lol:

Kesinlikle katılıyorum. Herkes birgün Cehennem Çukuru nu tadacak. Welcome to Pit of Hell!! Ürkütüyor bee!! 🏼

Siyah Beyaz & Ölüm Yaşam

Çevrimdışı Yusuf Tunaoğlu

Onlara Cehennem Çukuru

Karakartal'a ise Cennet Bahçesi olacak :super:

Çevrimdışı mert_

Çevrimdışı kralkartal

Bence 3. 5 mac sonra deplasman tribunu eski acik numarali tarafina alinir gibi

Çevrimdışı ers_an

Deplasman Tribünü Numaralı üst ortasına yapılsa dahi, dahi diyorum en naif Beşiktaşlılar orada olacak orada bile yerler bizimkiler. Yazık çok eğleneceğiz çok. Dip not. Bit iki gözüm diye de bağlamış olayım.

Siyah Beyaz & Ölüm Yaşam

Çevrimiçi Necmi

Bence 3. 5 mac sonra deplasman tribunu eski acik numarali tarafina alinir gibi
peki ordan sattıkları kombineleri ne yapacaklar
tam altındada bjk tv stüdyoları var

Çevrimdışı kralkartal

Studyoya bir sikinti olmaz abi zaten kafes gibi teller konulacak. Eski aciktaki kombineleride yeni aciga transfer ederler. Ben her mac orada cikabilecek olaylara yonetimin sabredecgini sanmiyorim.

Çevrimdışı ers_an

Yani şahsen ben eski açıktan iki kombinemin 3, 5 hafta sonra deplasman tribününün eski açığa taşındığını öğrensem planlarım doğrultusunda yasal her türlü tepkimi koyarım. Baştan deselerdi ki eski açık anlarım ama onda bile planlamaya göre imkansız sanırım. Altta müze ve restoranlar vs bu değişimi engelleyecek çok unsur var bana göre. Necmi abi ye katılıyorum.

Siyah Beyaz & Ölüm Yaşam

Çevrimdışı kralkartal

Yani şahsen ben eski açıktan iki kombinemin 3, 5 hafta sonra deplasman tribününün eski açığa taşındığını öğrensem planlarım doğrultusunda yasal her türlü tepkimi koyarım. Baştan deselerdi ki eski açık anlarım ama onda bile planlamaya göre imkansız sanırım. Altta müze ve restoranlar vs bu değişimi engelleyecek çok unsur var bana göre. Necmi abi ye katılıyorum.

Benimki tahmin kesin olur demiyorum tabiki

Çevrimdışı ers_an

Plan program üzerinde artık ufak değişiklikleri bile geçtiğimiz noktadayız kanımca.

Siyah Beyaz & Ölüm Yaşam

Çevrimdışı kralkartal

Necmi abi stadin finansmaninda bu saatten sonra sikinti cikma ihtimali varmi? Veya stadin toplam maliyetinin ne kadarlik kismi kaldi onumuzde bilgimiz varmi?

Çevrimdışı Rebel_Eagle1903

Vizelerim bitti memlekete gitmeden önce kısmetse önce yarın sabah istanbuldayım  :D tabi ki stadımızı ve semti ziyaret edeceğim. Liverpool maçından önce ziyaret etmiştim şimdi daha da değiştir prekastlar çatı kolonları kirişleri falan uzun uzun seyredeceğim. İnşaat özlenir mi özleniyor valla. Bir de şu yeni açık tribünü deplasman seyiricisi için bölünmeyebilseydi keşke. kale gibi yeni açık  :boxin:
“Çok üzüntülerimiz oldu hepsini yuttuk, oturduk. Beşiktaş’ı üzmesinler” Süleyman SEBA

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Vizelerim bitti memlekete gitmeden önce kısmetse önce yarın sabah istanbuldayım  :D tabi ki stadımızı ve semti ziyaret edeceğim. Liverpool maçından önce ziyaret etmiştim şimdi daha da değiştir prekastlar çatı kolonları kirişleri falan uzun uzun seyredeceğim. İnşaat özlenir mi özleniyor valla. Bir de şu yeni açık tribünü deplasman seyiricisi için bölünmeyebilseydi keşke. kale gibi yeni açık  :boxin:
Bence Bolunmeyecek :bandit:
[ Son Düzenleme: 30 Nisan 2015, 20:25:15 Yunus Emre Dökmeci ]
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Serjo

2 yıldır bir bebek gibi büyütük stadımızı
En güzeli oluyor #Sabret  :bandit: :claps:
Şu an Beşiktaş ile şampiyonluğa odaklanmış durumdayım.

Çevrimdışı hüseyin yılmaz54

loş ışık falan aklından ne geçiyo :evillol: