Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5690467 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı TAKARNİ

:ishock: kolon araları ne olacak? bilen varmı?

Çevrimdışı Aram

günaydın a dostlar. yayın var mı sizde ? :alala:
siyahına mahkumum beyazına sürgünüm !..

Çevrimdışı ahmet türken

günaydın a dostlar. yayın var mı sizde ? :alala:
yayında bir sıkıntı yok. Yayın var

Çevrimdışı ahmet türken

:ishock: kolon araları ne olacak? bilen varmı?
aralarını bilmiyorum ama kolonların ne olacağını nereye montajlanacığını iyi biliyorum :evillol:

Çevrimdışı tedd

Tribünlerin şu anda çok yüksek görünmemesinin bir sebebi de ortadaki pislik ve yığıntı.
Muhtemelen orası temizlendiğinde ve olması gerken gerçek seviyesine indirildiğinde tribünler biraz daha ihtişamlı görünecek.
The most eastern of the west, the most western of the east

Çevrimdışı Engin

evet çimle ilgili bir sızıntı olsa hiç fena almaz :ok: @Engin
Henüz bilgi yokmu yoksa "zordur almak bizden kızı"  olayımı  @Necmi abi  :D
yalnız gerekirse 1 değil 5 deveye atlatırız hendeği bizdeki aşk BEŞİKTAŞK kapısında yatarız gene alırız.  :D sen sızıntı çalışmalarına başlamışsındır şimdi, dört gözle bekliyoruz abi sızıntıyı  :nerd:
Kargalar Sürüyle Uçar, Kartallar Yalnız...

Çevrimdışı talha

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı SDemirsoy

Günaydın ahali.

bu vinçle napıyo böyle. Karabük defansı gibi bir yere toplanmışlar :evillol:

@SDemirsoy  eline, emeğine sağlık. güzel çalışma olmuş.  anıtlar kurulu eski açığı yüksek yapmana itiraz etmesin  :D
Anıtlar kuruluna baş kaldırdık halbuki ne güzel oldu ama değil mi  :evillol: @Birisi

Çevrimdışı Rizzi

tarihi dokuya uygun olmak nedir? ne değildir temalı çalışma;
tarihi doku = rant
cümle içinde  tarihi doku geçen yerleri rant ile değiştirin cuk diye oturuyor.

Çevrimdışı mert_

tarihi doku = rant
cümle içinde  tarihi doku geçen yerleri rant ile değiştirin cuk diye oturuyor.
olaya o açıdan da yaklaşılabilir tabi :)

Çevrimdışı ErsinA.

Anıtlar kuruluna baş kaldırdık halbuki ne güzel oldu ama değil mi  :evillol: @Birisi

Eski açık alçak olmasa nasıl olurdu sorusunun cevabını vermişsin çalışmanda  :ok:

Çevrimdışı Efe

abi merdivenler çok sürecekmiş gibi karamsarlığa kapılıyorum ya  :s20:
surmez ne surecek onlar yapilirken halatta serilir
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı SDemirsoy

surmez ne surecek onlar yapilirken halatta serilir
bi sallandığını görseydik halatların yalnız abi yukarıdan inecek halatlar için tahtalar ne zaman kurulmaya başlayacak hiç gelişme göremiyorum @Efe

Çevrimdışı Rizzi

çatı imalatına erken başlasalardı şu anda çoktan çatı kirişleri ve iç halkanın yarısından çoğunu birleştirip takmışlardı.
Mayıs ayı içinde de çatı kaldırılır, çime başlanırdı.

Çatı işini Fanatik GS li şirkete vermeyeceklerdi.
Klube haciz yollayan fanatik GS li avukatı gördünüz.
Adamlar hızlı gibi algı yaratasada ben o kadar hızlı olmadıklarını tam tersine bayağa yavaş olduklarını hatta kasten yavaşlattıklarını düşünüyorum.

istedikleri zaman 20 tane kolonu bir günde takabiliyorlar..
istedikleri zaman tribünlere beyaz destek demirlerini 3-5 tane birgünde dikiyorlar..
istedikleri zaman çatı kirişlerini takır takır bağlıyorlar.

yavaşlatmak istediklerinde 1 hafta çivi çakmıyorlar.

Daha ortadaki iç halka stada gelecek birleştirilecek.. bu hızla haziran temmuz zor!
çatı şirketine bakınca aklıma maç berabere giderken sürekli kendini yere atan düşme hattı takımları geliyor..

Çevrimdışı Deniz

çatı imalatına erken başlasalardı şu anda çoktan çatı kirişleri ve iç halkanın yarısından çoğunu birleştirip takmışlardı.

Adamlar hızlı gibi algı yaratasada ben o kadar hızlı olmadıklarını tam tersine bayağa yavaş olduklarını hatta kasten yavaşlattıklarını düşünüyorum.

istedikleri zaman tribünlere beyaz destek demirlerini 3-5 tane birgünde dikiyorlar..

Daha ortadaki iç halka stada gelecek birleştirilecek.. bu hızla haziran temmuz zor!
çatı şirketine bakınca aklıma maç berabere giderken sürekli kendini yere atan düşme hattı takımları geliyor..

Yapma abi ne gsli şirketi ya..
Stadda 45 den fazla firma çalışıyor hepsinin Beşiktaşlı olduğunu mu düşünüyorsun?
Profesyonel firma bunlar adamlar kazancına bakar,PR ına bakar.İşini en iyi şekilde yapmaya çalışır.
Başkanın şakayla karışık söylediği şeyi ciddiye almaya gerek yok.Çatıcılar iyi çalışıyor.
Prekast işleri erken bitseydi ve sahanın ortası boşaltılmış olsaydı o dediğin olurdu.
Prekast için 3 vinç çalışırken,rampa kapalıyken ,sahanın ortası malzeme doluyken anca bu kadar oluyor.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Efe

bi sallandığını görseydik halatların yalnız abi yukarıdan inecek halatlar için tahtalar ne zaman kurulmaya başlayacak hiç gelişme göremiyorum @Efe
ay basindan sonra 1hafta icinde baslar heralde
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı src35

fanatik gsli fbli diye bişey yok profesyonel iş yapıyorlar orada. çogu gecikmenin nedeni nakit sıkıntısı, hakedişlerin ödemesindeki gecikmeler

ona ragmen gayet iyi gidiyor bence, ödemeler yapıldıgında ne kadar hızlandıgını herkes görüyor..

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı talha

Abi bu işin fanatiği yoktur piyasa senin gs'line bjk'line bakmaz. Orada o adamlar kendilerinden kaynaklı bir gecikme yaşandırırsa tüm iş hayatını etkiler bu işler bakkaldan sakız almaya benzemez batarlar bile. :evillol:
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimiçi Necmi

Ankarada merdiven boşluğunda sıkıştım kaldım  :evillol:
Çok baktım Denizin söylediği tarafa ama göremedim sizi
Geç gelince böyle oldu
Neyse bir dahakine inşallah
mesaj atmışsın bana ama mesaj dönüş yolunda geldi :D yerinide ayırtmıştık Denizde sana mesaj attı yerimizi söyledi büyük ihtimal sanada mesaj geç gitti

Çevrimdışı yigitcan1903

mesaj atmışsın bana ama mesaj dönüş yolunda geldi :D yerinide ayırtmıştık Denizde sana mesaj attı yerimizi söyledi büyük ihtimal sanada mesaj geç gitti
Yok abi mesaj geldi de
Baktım bulamadım bir türlü
Zaten pek kıpırdayacak yer de yoktu etrafta
Biraz kıpırdadın mı millet uflayıp pufluyo
Biriyle girdik zaten birbirimize
Sonra golde sarıldık barıştık orası ayrı  :evillol:

Çevrimdışı Rizzi

valla bence GS li.
Biz buradan böyle diyeceğiz ki, o adamda bakın ben GSli MS li değilim, bu iş profesyonel iş fanatinizmle GS ile BJK ile alakası yok, ben iyi bir şirketim,  işimi son sürat yaparım deyip zamanında hatta daha önce bitirecek.

Ama bırakalımda şirket kendini savunsun, bu lafları kendi desin, biz burada "iz inşaat" avukatlığına soyunmayalım!!!

Onlar zamanında bitirsin hatta madem takım tutmanın bu işle bir alakası yok zamanından da önce bitirsin..
Sizin dediklerinizi kendileri ispat etsin...

Ben Fanatik BJK li Nevzat Demir'in bizim tesisleri hangi hızda bitirdiğini bilirim.

Tabiki şirketin sahibinin  tuttuğu takımla alakası var...

BJK_Mabet bjkmabet değilde, saracoglu_magbet  olsaydı işini bu kadar azimle isteyerek sahiplenerek yapacağını mı zannediyorsunuz?
Ben profesyonelim bjk inşaat çalışınıyım paramı verirler işimi yaparım derdi sıyrılırdı...

Göz ardı etmeyin...
[ Son Düzenleme: 29 Nisan 2015, 13:52:52 Rizzi ]

Çevrimdışı ErsinA.

yeni açığa çatı kirişi destek iskelelerini koyuyolar. 

sırayı bozup, dün 5 taneyi neden numaralıya koydular anlamadım.