Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5688788 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Deniz

Gardaslar canli yayin da bi sorunmu var aksamdan beri bende acilmiyor
Akşamdan beri sorun var
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Tolga

Çok bekletti ama hakkını verdi  :D
@bjk_mabet öyledir arada uğrar gerekli bilgileri bizimle paylaşır sonra kayıplara karışır gizemli bir abimizdir kendisi :evillol: :evillol:

Çevrimdışı keremfrat1

Çevrimdışı Cengo

Aman diyim @Cengo abi böyle kötü şeyler getirme aklına, ki benim üzerinin kapatılmasıyla ilgili hiç bir şüphem yok. Bu zamana kadar bu stadla ilgili o kadar çok asparagas haber çıktı ki bunun nedenlerini de biliyoruz, bu haber de tamamen asparagas.

Haklısın @Neco aklımdan da "evren"den de sileyim hemen..:)

Çevrimdışı ALI RIZA

bilemiycem artik salvador :) :) bence sen iyi biliyosun :)
SaLVaDoR a Bulaşma bence Tehlikelidir  :bandit: :bandit:
Stattan bi haber ver...!
Çekimleri insan gözü ebatında çek...!

Çevrimdışı Engin

bu gün prekast işi bitti sayılır çatı konusuda umduğumuz gibi sonuçlandığına göre önümüze bakarsak hibrit çim firması hakkında bir bilgi varmı çatı havaya kalktığında başlanacağına göre şimdiye kadar belli olmuştur diye düşünüyorum bu konuda herhangibir sızıntı olsa fena olmaz dimi @Necmi abi  :)
Desso GrassMaster deyiver de tam bayram yapalım  :ishock:
Kargalar Sürüyle Uçar, Kartallar Yalnız...

Çevrimdışı metin06carsi

Biz 10 yıldır mayısta kazma bekliyoruz varsın ocakta açılsın emeği geçen herkesin eline sağlık ocak 2016 desek bile 2 yıl eder ki bu bile gayet iyi bir süre şartlar göz
önüne alındığında.

Çevrimdışı keremfrat1

Stattan bi haber ver...!
nasil cekim daha :)

Çevrimdışı Efe

@SDemirsoy harika olmuş hemen eski açığı yükseltmemiz lazım  :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Rebel_Eagle1903

Vizelerden kafam o kadar bunaldı ki şimdi foruma girdim fotoğraflara baktım yorumları okudum huzur buldum. Stat bittiğinde bu büyük boşluğu doldurmak için terapi merkezine filan gideriz herhalde  :ebebe:
“Çok üzüntülerimiz oldu hepsini yuttuk, oturduk. Beşiktaş’ı üzmesinler” Süleyman SEBA

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

Stattan bi haber ver...!
Bugünkü  fotolar  harikaydı.Laf eden taş olur.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vizelerden kafam o kadar bunaldı ki şimdi foruma girdim fotoğraflara baktım yorumları okudum huzur buldum. Stat bittiğinde bu büyük boşluğu doldurmak için terapi merkezine filan gideriz herhalde  :ebebe:
Emekli olan askerlerin psikolojisi bozulur hani vardırya hep böyle bir senaryo :D

Biz de o duruma düşmeyelim sonra :kop:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı keremfrat1

Cati kirisleri bittiğinde halatlar serilmis olur :) buda benden gelsin her gun yeni bilgi :)

Çevrimdışı mert_

teşekkürler arkadaşlar çalışma güzel birde anı olarak kalacak :)
tivitırda elden ele dilden dile yayılıyor @SDemirsoy   :claps:

Çevrimdışı Tolga

Cati kirisleri bittiğinde halatlar serilmis olur :) buda benden gelsin her gun yeni bilgi :)
:upto: :upto:

Çevrimdışı demir_kArtAl

Herkese iyi geceler, prekast işleri bitti diyebiliriz herhalde, umarım ufak tefek sonlandırmalar çok uzun sürmez. Saha içinde kurulacak iç çember ne zaman başlar acaba?
"remzin kartallar gibi manileri yen, aş; layıktır bu vasıflar sana ey şanlı beşiktaş"

Çevrimdışı İbrahim

Bursa stadının kale arkalarını övüyordu herkes ama emin olun böyle bi kale arkası yok, yeni açık efsane oluyor.

Çevrimiçi Necmi

bu gün prekast işi bitti sayılır çatı konusuda umduğumuz gibi sonuçlandığına göre önümüze bakarsak hibrit çim firması hakkında bir bilgi varmı çatı havaya kalktığında başlanacağına göre şimdiye kadar belli olmuştur diye düşünüyorum bu konuda herhangibir sızıntı olsa fena olmaz dimi @Necmi abi  :)
Desso GrassMaster deyiver de tam bayram yapalım  :ishock:
evet çimle ilgili bir sızıntı olsa hiç fena almaz :ok: @Engin

Çevrimdışı Aram

o kadar stadla yatıp kalkıyoruz ki bittiğinde inanıpta gidemicez gibi lan  :evillol:
siyahına mahkumum beyazına sürgünüm !..

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

o kadar stadla yatıp kalkıyoruz ki bittiğinde inanıpta gidemicez gibi lan  :evillol:

"prekast sayıyo hala manyak :bandit::kop: :kop:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Aram

ya sorma  :evillol: dur daha çatı yavaş geyiği koltuk yavaş sorunsalı çim gelmiyo mu sıkıntısı var daha  :icool: :icool: :evillol:

Çevrimdışı Aram

bir de haberimiz olmasın diye yayını da kesmişler  :evillol: :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Efe

13 haziran 2013 ten beri fiziksel olarak görüp sıkıntıyı yaşıyorum ondan önceki 7-8 senede hayal kurup sıkıntısını yaşıyordum şimdide bitişini görmek için sıkıntı yaşıyorum bi yaandanda takım sıkıntı  yaşatıyor arada derede stadı bitirmeye çalışıyorum psikoloji falan kalmadı zaten bu sene son inşallah :biggrinking:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı talha

ya sorma  :evillol: dur daha çatı yavaş geyiği koltuk yavaş sorunsalı çim gelmiyo mu sıkıntısı var daha  :icool: :icool: :evillol:

buradaki ekip koltukları kesin sayacak ona eminim. :evillol:
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.