Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5689885 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Efe

buradaki ekip koltukları kesin sayacak ona eminim. :evillol:

ben bittikten sonra sayacağım ama gerekte kalmayabilir  @keremfrat1 i ajan olarak koltukçuların arasına sokup sayıyı sızdırabiliriz :evillol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Altuğ

buradaki ekip koltukları kesin sayacak ona eminim. :evillol:

Şüphem yok. Prekast bitti @martin40 artık koltuk gif'leri ile karşımızda olur  :lol:
[ Son Düzenleme: 29 Nisan 2015, 00:55:31 Altuğ ]

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 29 Nisan 2015, 01:03:10
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!
Arkadaşlar son zamanlarda pek giremiyorum isimden dolayı , son durum nedir tam olarak eski açık son bir kaç çatı kolonu haberler deki belediye muhabbeti yüzünden mi takilmadi ? Ayrıca çatı isleri şuan için nasip gidiyor programın neresindeyiz  ???

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Arkadaşlar son zamanlarda pek giremiyorum isimden dolayı , son durum nedir tam olarak eski açık son bir kaç çatı kolonu haberler deki belediye muhabbeti yüzünden mi takilmadi ? Ayrıca çatı isleri şuan için nasip gidiyor programın neresindeyiz  ???

Haberler fısss, son sürat devam :icool:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Aram

Bitsin de. Daha o stadda kanser olcaz. Bnce rehabilitasyon merkezi şart stada  :evillol:@Efe
Bnce stad açılışında sağ baştan say gibi bi sistem olsa iyi olur  :kop: @EleSuDökenSuat 
[ Son Düzenleme: 29 Nisan 2015, 01:32:39 mixline ]
siyahına mahkumum beyazına sürgünüm !..

Çevrimdışı Aram

O değilde yeni açık kapalı birleşiminden kombine almayı düşünüyorum. Alt kattan bakış açısı iyidir heralde  :icool:
[ Son Düzenleme: 29 Nisan 2015, 01:31:18 mixline ]

Çevrimiçi Necmi

Bitsin de. Daha o stadda kanser olcaz. Bnce rehabilitasyon merkezi şart stada  :evillol:@Efe
Bnce stad açılışında sağ baştan say gibi bi sistem olsa iyi olur  :kop: @EleSuDökenSuat 
taraftar kapasite fazla görünsün diye atlayarak sayar kapasitede 150000 falan çıkar :o_o:
tutmaz bu hesap :bandit:

Çevrimiçi Necmi

nasil cekim daha :)
Boş ver @keremfrat1  onun çektiği resimleride gördük o heralde göz ölçüsünde çekmişti ama yanlışlıkla karınca gözü ölçüsünde çekmişti bit kadar resimler göndermişti :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı Aram

@Necmi abi  3ten fazla sayamayız ki zaten. 4 demeden lay lay lay diye girerler   :evillol: :evillol:

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı Deniz

@Necmi abi  3ten fazla sayamayız ki zaten. 4 demeden lay lay lay diye girerler   :evillol: :evillol:
Oley oley oley Besiktasim oley.. Diye girmesinler de :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Aram

@Deniz stad açılsın da o ilk maçta nasıl ve ne şekilde girceğimizn bi önemi yok. Aslında saha temizleyip bi suni çim düzeni yapsak son maçı da burda oynasak.  :evillol: :evillol:
[ Son Düzenleme: 29 Nisan 2015, 02:03:02 mixline ]

Çevrimdışı martin40

Şüphem yok. Prekast bitti @martin40 artık koltuk gif'leri ile karşımızda olur  :lol:

Koltuklara kadar istirat edim :D yada devam edim, bitince, 6 aylik günlük GIF yaparim muazzam olur  :ebebe:

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı ALI RIZA

Günaydın Forum Güzel Üyeleri
@keremfrat1 yeni açık son basamak eski açık  son basamak kapalı son basamak Numaralı son basamak ta çek tabi hepsi aynı hizada olsun...!
Birde saha içerisinden  çek......!

Çevrimdışı keremfrat1

ben bittikten sonra sayacağım ama gerekte kalmayabilir  @keremfrat1 i ajan olarak koltukçuların arasına sokup sayıyı sızdırabiliriz :evillol:
ben sayicam tek tek :) takildiginda test edicem

Çevrimdışı keremfrat1

Boş ver @keremfrat1  onun çektiği resimleride gördük o heralde göz ölçüsünde çekmişti ama yanlışlıkla karınca gözü ölçüsünde çekmişti bit kadar resimler göndermişti :kop: :kop: :kop:
:tabe:

Çevrimdışı keremfrat1

Günaydın Forum Güzel Üyeleri
@keremfrat1 yeni açık son basamak eski açık  son basamak kapalı son basamak Numaralı son basamak ta çek tabi hepsi aynı hizada olsun...!
Birde saha içerisinden  çek......!
gunaydin :)

Çevrimdışı Sedat_BJK

Gunaydin ahali. Kazasiz belasiz birgun grcirelim insallah..

HTC One_M8 cihazımdan gönderildi

Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı mert_

Çevrimdışı SDemirsoy

günaydın arena :)
@Necmi abiyi gördüm forumda sabah sanki  :D

Çevrimdışı yigitcan1903

Günaydın Kartallar
1,5 ay dayanabildim fotolara bakmaksızın
İyi geldi ama  :D

Açılışa da Ocak'a kaydırmışız gene bu arada 

Çevrimdışı SDemirsoy

tivitırda elden ele dilden dile yayılıyor @SDemirsoy   :claps:
evet abi bayağı yayıldı :D sanada teşekkür ederim yaparken görüşlerini aldık @kcptl

Çevrimdışı Coşkun Mevsim