Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5688634 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı BRK

sanırım o arkadaş benle konuşmuş  :iblush:
özleden bi yaz bakayım sen bana :)
bizde ogrenmek istiyoruz mabet abi :(

Çevrimdışı mert_

Çevrimiçi Necmi

sanırım o arkadaş benle konuşmuş  :iblush:
özleden bi yaz bakayım sen bana :)
özele falan gitmeyin burda biz bizeyiz yabancı yok  :D @bjk_mabet

Çevrimdışı Efe

Merhaba Arkadaşlar,Dostalar,Abilerim,Ablalarım

Çatı konusu epey bi kafa karıştırmış anlaşılan bugün ki net bilgiyi vereyim sizlere...
Çatı tüm tribünlerin üzeri kapalı olucak şekilde germe çatı olarak yapılıyor...
Basında söylendiği gibi çatı krizi büyütülecek bir olay değil,olayın aslı şu:

Onaylanan ilk projede çatı çelik konstriksiyon olarak onaylanmıştı ve eski acığın üzeri açık şekilde idi,fakat sonra proje revize gördü ve germe çatı yapılmasına ve eski açığın üstünün kapatılması düşününldü projeleri çizilip hesapları yapıldı ve ibb ile anıtlar kuruluna bu konuda bilgi verildi onaylar alında...
Her ne olduğu önemli değil ama birilerinin aklanda çatının eski açık tarafının açık kalaçağı kalmış ve stadın önünden gecerken görmüş neden benim kapatıldığından haberim yok demiş vs vs vs çok detaya girmek istemiyorum bu konuda...
Sonuç olarak bugün bizlere verilen bilgi çatının tüm tribünlerin üzerinin kapalı olucağı şekilde kapalı olarak asma germe şeklinde yapılacağı,yetkililere bu çatı sisteminde halatlar olduğu ve tüm stadı dönmesi gerektiği ve sonrada teknolojik olarakta eski açığın üst kısmının açık olamayacağı ankarada ki yetkililere kadar anlatıldı...

sonuç olarak bugün stadımızın ÇATISI TÜM TRİBÜNLERİ KAPSAYACAK ŞEKİLTDE KAPALI OLUCAK...

Saygılarımla...
harika son sürat bitise gidiyoruz  :ishock:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

Çatı konusu epey bi kafa karıştırmış anlaşılan bugün ki net bilgiyi vereyim sizlere...

Onaylanan ilk projede çatı çelik konstriksiyon olarak onaylanmıştı ve eski acığın üzeri açık şekilde idi,fakat sonra proje revize gördü ve germe çatı yapılmasına ve eski açığın üstünün kapatılması düşününldü projeleri çizilip hesapları yapıldı ve ibb ile anıtlar kuruluna bu konuda bilgi verildi onaylar alında...
Her ne olduğu önemli değil ama birilerinin aklanda çatının eski açık tarafının açık kalaçağı kalmış ve stadın önünden gecerken görmüş neden benim kapatıldığından haberim yok demiş vs vs vs çok detaya girmek istemiyorum bu konuda...
Sonuç olarak bugün bizlere verilen bilgi çatının tüm tribünlerin üzerinin kapalı olucağı şekilde kapalı olarak asma germe şeklinde yapılacağı,yetkililere bu çatı sisteminde halatlar olduğu ve tüm stadı dönmesi gerektiği ve sonrada teknolojik olarakta eski açığın üst kısmının açık olamayacağı ankarada ki yetkililere kadar anlatıldı...

sonuç olarak bugün stadımızın ÇATISI TÜM TRİBÜNLERİ KAPSAYACAK ŞEKİLTDE KAPALI OLUCAK...

Saygılarımla...
(.)

Çevrimdışı Anıl

Tribünlerde iskeleler varken merdivenlerin koyulması çok sıkıntı olur mu acaba?
Şimdilik sadece üstlere koyulucaktır. Çatı havaya kalktıktan sonra da alt katları takarlar bence :tabe: @Türkay

Çevrimdışı harunmustak

harika son sürat bitise gidiyoruz  :ishock:
@bjk_mabet abi 30 agustosa 4 ay var. 4 ay terslik çıkmasa futbol oynanıcak hale gelebilir sanki stad? soruyorum cunku bi arkadaşım vodafone da çalışan biriyle konuşmuş "ocaktan once açılmayacak başkan neden yalan söyluyo anlamış degilim" demiş. 8 ay surecek bir iş var mı sence stadda? yani sanki tamamen durması lazım çalışmaların ocağa kadar açılmaması için
Galiba biz biraz hızlı gideceğini düşünüyoruz  :bawling: :alala:
Mustafa Pektemek gibiydin sevgilim, ne yaptığın belli değildi...

Çevrimdışı Türkay

Şimdilik sadece üstlere koyulucaktır. Çatı havaya kalktıktan sonra da alt katları takarlar bence :tabe: @Türkay

Gecikme yaşanmasın da nasıl yapıyolarsa kabulüm :D
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı bjk_mabet

Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı Anıl

Çevrimdışı Deniz

@rubi_tobin abi senin fiber kabloları yine vinçler hakladı sanırım canlı yayın gitti  :evillol:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Yusuf Tunaoğlu

Bu resim çok etlkileyici. Benfica stadına benzettim

Çevrimdışı keremfrat1

Bu resim çok etlkileyici. Benfica stadına benzettim

son anda aklima geldi panaroma cekim :)

Çevrimdışı ilhan mansız

Konu dışı: bugün sabah gazetesinde spor toto ile yapılan 30 milyon euroluk bir anlaşmadan söz edilmiş. Detay bilgisi olan var mı?

Çevrimdışı mert_

Konu dışı: bugün sabah gazetesinde spor toto ile yapılan 30 milyon euroluk bir anlaşmadan söz edilmiş. Detay bilgisi olan var mı?
ona kulüpten yalanlama geldi @ilhan mansız .

Çevrimdışı martin40

Çevrimdışı Altuğ

Çevrimdışı Türkay

Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı haluk.m

3 nü de yanlış anlamışsın

Yanlış anlamışsam ne mutlu.  :tabe:  :ishock: 
Üstü kapalı yazıldığı için bazı şeyler sağlıklı anlaşılmıyor. Stad bitti hala aman kimse bilmesin diye devam ediyoruz.

Çevrimdışı Tolga

Saygılarımla...
Beklediğimiz gibi yani :icool: :icool:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı ALI RIZA

Saygılarımla...
2+2=4 Anlayanlara....! Birisi Geçerken kafasına kuş pislememiş..!  :bandit: :bandit: :bandit:

Çevrimiçi Necmi

Yanlış anlamışsam ne mutlu.  :tabe:  :ishock: 
Üstü kapalı yazıldığı için bazı şeyler sağlıklı anlaşılmıyor. Stad bitti hala aman kimse bilmesin diye devam ediyoruz.
işte zaten önüne gelen böyle yanlış anlamasın diye bazı şeyler sağlıklı yazılmıyor :D
Beşiktaş taraftarı zekidir üstü kapalı şeyleride anlar başkaları anlamasada olur