Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5688646 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ebabil

günaydın ahali
prekastcılar gider inşallah bugün işlerini bitirip  :icool: :tabe:

Çevrimdışı SDemirsoy

herkese günaydın.
günaydın abi küçük eniştenin kulağını ne zaman çekecen ? @kcptl

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

günaydın ahali
prekastcılar gider inşallah bugün işlerini bitirip  :icool: :tabe:
Ebabil eski açığı  belki bitirirler  ama daha yapacakları iş  var.Saha kenarlarındaki,üst kenardaki  prekastlar  filan konulacak.

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

Prekastcilar yerini almis ise baslayacaklar caticilar baslamis
Efe  selamlar.Çatı kolonları etrafında enaz 6*7 eleman var.Hem kiriş bitiminde hemde  numaralı orta  taraf  ve  eski açık üst tarafta 1*2 kişi.Var bir hareketlilik ama kiriş konulacak desem korkulukları yok piyasada.Ne yapılacak bilgin varmı bugün oralarda..

Çevrimiçi murat

iyi geceler. öncelikle herkesi kutlarım kanser ola ola ama nihayetinde aldık maçı.  :super: her maça farklı konsantre oluyor futbolcular, umarım bu konsantrasyon haftaya artar...

bugün stada gittim beleştepeye kadar çktım ve bir kez daha şok oldum. resimleri takip etmeme kararı aldım neden mi :D resmen resimlerdekiyle alakası yok stadın, gerçekten inanılmaz. fizik kurallarıyla nasıl açıklanır acaba bilmem ama stat ÇOK ÇOK ÇOK BÜYÜK ve heybetli..... resmen ağzı açık kaldı. stadı canlı görmeden kimse yorum yapmamalı bence, gerçekten çok ilginç :iblush:
Bunu hep söylüyoruz ama sanırım inandıramıyoruz.resimlere aldanmayın .

Çevrimiçi murat

@ALI RIZA  osmanlı stadı orta çizgi hizası merdiven var görebildinmi göremediysen resmini de arıyorum.bende göremedim :D

Çevrimdışı Efe

Efe  selamlar.Çatı kolonları etrafında enaz 6*7 eleman var.Hem kiriş bitiminde hemde  numaralı orta  taraf  ve  eski açık üst tarafta 1*2 kişi.Var bir hareketlilik ama kiriş konulacak desem korkulukları yok piyasada.Ne yapılacak bilgin varmı bugün oralarda..
abi firma sahipleri yada denetleme ekipleri olabilir uzun zamandir ordalar test falanda olabilir takilan kolonlar inceleniyor heralde
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Bekrakn

numaralıda bir hareketlilik var. sanırım çatıyla ilgili bir çalışma. paletli eski açığın oradan ağla örülmüş güvenlik şeylerinden getiriyor (ismini bilemedim :D )
[ Son Düzenleme: 28 Nisan 2015, 09:48:17 Bekrakn ]

Çevrimdışı Efe

Saha icine yeni yapilmis iskeleler indiriliyor eski acik tarafindan aliniyor kirisler icin hazirliklar yeniden basliyor
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Paletli caticilara yardim ediyor yine adamin dibi paletli :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Serdkar

Beşiktaş, Spor Toto’dan 30 milyon Euro’luk bir kaynak elde etti.

Siyah beyazlı kulübün gelecek sezon açılışı yapılacak olan yeni stadyumu Vodafone Arena’nın işletmesini alan IMG Doğuş ile Spor Toto, 30 milyon Euro’luk sponsorluk için anlaştığı öğrenildi.

Uzun süredir devam eden görüşmelerde mutlu sona dün ulaşıldığı öğrenildi. Siyah beyazlı kulübün inşaatı süren Vodafone Arena’nın işletmesini üstlenen IMG Doğuş firmasıyla Spor Toto arasında yapılan sponsorluk görüşmelerinde uzlaşma sağlandı. Buna göre yeni statta reklam ve tribün sponsorlukları karşılığında Spor Toto ile 30 milyon Euro’luk bir anlaşmada mutabık kaldı.

BANKA KREDİSİNDEN VAZGEÇMİŞTİ

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, yönetici Deniz Atalay ve kulüp müdürü Gökhan Sarı, dün öğlen saatlerinde Spor Toto Genel Müdürlüğü’nü ziyaret etti. Karabük maçı için Osmanlı Stadı’na gelen başkan Orman’ın oldukça mutlu olduğu da gözlerden kaçmadı. Beşiktaş yönetimi, daha önce Aktifbank ile 120 milyon liralık bir kredi limiti üzerinde anlaşma sağlamıştı. Ancak kulüp yaklaşık 20 milyon lira kullandıktan sonra bu geriye kalan limitin kullanma kararından vazgeçmişti.

Hürriyet

:halay: :halay: :halay:

Çevrimdışı Bekrakn

Siyah beyazlı kulübün gelecek sezon açılışı yapılacak olan yeni stadyumu Vodafone Arena’nın işletmesini alan IMG Doğuş ile Spor Toto, 30 milyon Euro’luk sponsorluk için anlaştığı öğrenildi.

Uzun süredir devam eden görüşmelerde mutlu sona dün ulaşıldığı öğrenildi. Siyah beyazlı kulübün inşaatı süren Vodafone Arena’nın işletmesini üstlenen IMG Doğuş firmasıyla Spor Toto arasında yapılan sponsorluk görüşmelerinde uzlaşma sağlandı. Buna göre yeni statta reklam ve tribün sponsorlukları karşılığında Spor Toto ile 30 milyon Euro’luk bir anlaşmada mutabık kaldı.

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, yönetici Deniz Atalay ve kulüp müdürü Gökhan Sarı, dün öğlen saatlerinde Spor Toto Genel Müdürlüğü’nü ziyaret etti. Karabük maçı için Osmanlı Stadı’na gelen başkan Orman’ın oldukça mutlu olduğu da gözlerden kaçmadı. Beşiktaş yönetimi, daha önce Aktifbank ile 120 milyon liralık bir kredi limiti üzerinde anlaşma sağlamıştı. Ancak kulüp yaklaşık 20 milyon lira kullandıktan sonra bu geriye kalan limitin kullanma kararından vazgeçmişti.

Hürriyet

doğruysa nefis  :ishock:  yalnız kafama takılan bir yer var stadyumun işletmesi derken ne demek istemiş?

Çevrimdışı Efe

Hürriyet

off stadin yari parasi cikti   :super:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ErsinA.

Günaydın ahali...

Bugün 'nedense' bir başka güzel.   :evillol:

Çevrimdışı toonch

Eski açık kolonların seyrek olmasının nedeni komposit kolon olmaları. Daha sık yapılsaydı maaliyet çok fazla artardı. Çünkü komposit kolonların yapılması daha zor ve maliyetlidir
Saygılarımla
İhsan

Taşıma özelliği olmayan, dekoratif kolonlar yapılamazmıyd?
Belkide aralarına flamalar, reklamlar, bayraklar vs... asılması için kolon aralıkları bu kadar geniştir.

Çevrimdışı Efe

Belkide aralarına flamalar, reklamlar, bayraklar vs... asılması için kolon aralıkları bu kadar geniştir.
kolonlarin o sekilde yapilmasinin tek nedeni anitlar kurulu baskada bi aciklamasi yok ayni yeni acik tarafi gibide yapilabilirdi ama kabul edilen projede kolonlar bu sekilde ve eski acik alcak hersey baskalarinin isteklerine gore revize edildi maalesef ozellikle eski acik tarafi ve stad yuksekligi
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Batu K.çetin

off off akşam liderlik bu sabah da bu sponsorluk anlaşması  :halay:

Çevrimdışı SDemirsoy

oraya anıtlar kurulu neredeyse tribün yapma diyecekti reklam alınmasına izin verileceğini zannetmiyorum hem o aralıklara panolar gelirse çok çirkin bir görüntü olacak böylesi mükemmel :)

Çevrimdışı Efe

Spor toto ile tribun ve reklam sponsorluklarinda anlasilmis isletmeyi dogus yapiyor @Bekrakn
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ErsinA.

habere göre aktifbank tan alınan kredi diliminin de sadece 20milyonu kullanılmamış. Eğer doğruysa buda iyi haber bence.

Çevrimdışı Serkan7738

bu sahanın içi nekadar karışık böyle ya başım döndü rampanın daha en az 20 günlük işi var 20 gün geçene kadar bu görüntüyemi bakıcaz

Çevrimdışı Serdkar

Hürriyet Haberi birde Kap bildirilsin ondan sonra tam seviniriz...
Medya haberleri cogu fos cikdi

Çevrimdışı iyimserure

günaydın

twitter'da paylaşılan resim çok uygun olmuş, emeği geçenlere teşekkürler  :lol: :lol: :lol:

Çevrimdışı Bekrakn

eyvallah abi onda sıkıntı yok da img doğuş mevzusuna takılmıştım ben. stadın işletmesinin onlara verildiğini bilmiyordum. sponsorluk anlaşmasında onların da adı geçince merak edip sormuştum. halloldu şimdi @Efe