Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5688802 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Anıl

@Efe abi ilk başlarda iki kolon arasına 2 tane iskele koyuyolardı kiriş için, artık 1 tane iskele koyuyolar neden acaba :alala:

Çevrimdışı Efe

@Efe abi ilk başlarda iki kolon arasına 2 tane iskele koyuyolardı kiriş için, artık 1 tane iskele koyuyolar neden acaba :alala:
yetiyordur yada hizlandirmak icin olabilir
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı SDemirsoy

malzeme kalmayacağını anladılar 1 tanede yeter dediler heralde @anilt sende çok masraflısın hee :evillol:

Çevrimdışı Anıl

malzeme kalmayacağını anladılar 1 tanede yeter dediler heralde @anilt sende çok masraflısın hee :evillol:
Yok abi sadece merak ettim :D @SDemirsoy

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı Factatum

Herhalde rampa tamamlandığında stad açılışa hazır olacak. Ne sıkıntılı yermiş yahu!

Çevrimdışı Efe

Abinin biri keyif yapiyor cikis kapisinim yaninda uzanmis :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı yldrmaydn

çatı kolonları kapalı tarafından eski açık ortaya kadar ulaşmış. kalan kısım numaralıya bakan taraf. açık kalmayla ilgili bir durum olacağını sanmam.
Seninle Başladı Hayat..

Çevrimdışı ahmet türken

Keyifli bir gün.resim temsili değildir :lol: bugün beşiktaşlılar
Necmi abinin maçtan sonra mutlu son hali :kop:

Çevrimdışı ebabil

Çatı konusunu akşam detaylı yazacakmış.Bir sorun var gibi.

ilk maketteki gibi eski açık üzeri açık kalacak falan demesin de

Çevrimdışı darkfather

Arkadaşlar eski açığın üstü de kapanacak merak etmeyin. Mabet, "çatının yapılabileceğini" yazacaktır akşam. "Şu yüzden sorun çıktı, eski açığın üstü kapanmayacak" tarzı bir şey yazmayacaktır.

Bu stadın izinleri alınırken yönetimin canı çıktı. Akla karayı seçtiler. Yük üstüne yük, sorumluluk üzerine sorumluluk aldılar. Ve stadın üzeri tamamen kapanacak merak etmeyin. Seçim dönemi belediyeden yeni bir yanlış geleceğini sanmıyorum  :tabe:

Çevrimdışı fore_kazık

Merhaba millet,

prekastlar,çatı kolonları, tribünlere yerleştirilen halat destek iskeleleri için son 5 gün...

biraz hızlanmaları gerekiyor.

Çevrimdışı fore_kazık

tribünün boyu böyle iken stadın üstünün kapanmamasının hiçbir mantığı yok. stad üstü kapanmasaydı stadın tamamı aynı boy olmazdı. stadın şuanki hali ile oranın üstünün kapanmamasının tek artısı stad arkasından taraftarın gökyüzünü görmesi olacaktır ki bunun da mantığı yok. içimizi ferah tutmaktan başka çaremiz yok.bir an önce akşam olsada mabet açıklasa herşeyi..

Çevrimdışı erzurum1903

arkadaşlar bu stadın üst örtüsünün ne şekilde olacağı onaylanan projede yok mu ? bu projeyi göreniniz bileniniz yok mu, önce deniz tarafı açık olacak dendi, sonra kapanacak dedindi, şimdi tekrar yok olamayacak deniyor, oyuncak değil ki bu adam 3+1 daire yapıyor  nasıl yapılacağı belirlenip projeye uygun yapılıyor, şayet projede bu kısım açıksa neden kapalı olacak diye beyan verildi, şayet projede kapalı ise ve izin böyle alındıysa neden şimdi açık olacak deniyor anlamlandıramadım gitti.

Çevrimdışı megiddo

stadın üstünün kapanmaması gibi bir durum olmaz bence de,  yönetimin böyle acemice bir iş yapmasını beklemiyorum bütün plan proje yapılmış ona gore çatı iskeleleri dahi kurulmuş, bu saatten sonra bi değişiklik olmaz.

Çevrimdışı LVNT.GEMICI

Eski açık üzeri kapanacaktır arkadaşlar, asma-germe çatı sisteminde stadın her yerinde halatlar olacak eski açığada halat gerildikten sonra üzerinin kapanmaması saçmalık olur. bu saatten sonrada farklı bir çatı sistemi yapılamaz, önceden dediğim gibi sadece çatı malzemesinin tedariği ile ilgili bi gecikme var ondan bahsedecek muhtemel @bjk_mabet
Birgün Herkes Beşiktaşlı Olmasın Bırakın o Ayrıcalık Bizde Kalsın.

Çevrimdışı SDemirsoy

stadın üstünün kapanmaması gibi bir durum olmaz bence de,  yönetimin böyle acemice bir iş yapmasını beklemiyorum bütün plan proje yapılmış ona gore çatı iskeleleri dahi kurulmuş, bu saatten sonra bi değişiklik olmaz.
bencede olamaz olmayacakta.. statik olarak bilen arkadaşlarımız var mı acaba böyle o tarafın açık olması durumunda şiddetli rüzgar vs. etkilemez mi çatıyı uçururmasın şiddetli fırtına :D @megiddo

Çevrimdışı Oktay

Eski açık üzeri kapanacaktır arkadaşlar, asma-germe çatı sisteminde stadın her yerinde halatlar olacak eski açığada halat gerildikten sonra üzerinin kapanmaması saçmalık olur. bu saatten sonrada farklı bir çatı sistemi yapılamaz, önceden dediğim gibi sadece çatı malzemesinin tedariği ile ilgili bi gecikme var ondan bahsedecek muhtemel @bjk_mabet
doğru diyosun

Çevrimdışı Aram

yeni üyeliğim hayırlı olsun diyerek giriş yapıyorum.  :icool:
stadın çatı konusunda da tahminim komple germe yapıp eski açığın üstüne membran koymamaları olur anca ki komedinin daniskası olur heralde.
siyahına mahkumum beyazına sürgünüm !..

Çevrimdışı Efe

stadın çatı konusunda da tahminim komple germe yapıp eski açığın üstüne membran koymamaları olur anca ki komedinin daniskası olur heralde.

:hosgeldin tam komedi olur
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Aram

hoşgördük. hayır benim anlamadığım niye eski açık kulelerini tarihi eser formatına soktular. tarihi eserse stad komple öyledir. aynı anda yapılmış bir yerleşkenin neden bir bölümü tarihi eser olur ki. dolmabahçe sarayını yıkıp hazine kapısı tarihi eser yıkmayın gibi bişey bu. hem oraya gelen kitle manzaraya karşı rakı içmeye gelmiyor ki baya rakibi bunaltıp kendi de kanser olmaya geliyo  :evillol:
siyahına mahkumum beyazına sürgünüm !..

Çevrimdışı Oktay

bencede olamaz olmayacakta.. statik olarak bilen arkadaşlarımız var mı acaba böyle o tarafın açık olması durumunda şiddetli rüzgar vs. etkilemez mi çatıyı uçururmasın şiddetli fırtına :D @megiddo
eski açıktan  kim kombine al dedi sana  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı siyah-1903

eğer sadece tedarik süreciyle ilgili bir gelişmeyse @bjk_mabet in verdiği cevap boşubışuna kafa bulandırıcı olmuş demektir. öyle bir şey yapacağını sanmıyorum, sanırım cidden birileri zorluk çıkartmak istiyor... ama nasıl o stad onlara rağmen yapıldıysa, yine onlara rağmen tüm tribünler kapalı olacak
"Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır"

Çevrimdışı SDemirsoy

:hosgeldin
iletilerimizi koyu font ile yazmaz iseniz forum akışı daha iyi olacaktır :) @mixline