Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5690176 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı keremfrat1

Çevrimdışı Altuğ

Gececi tayfanın keyfi yerinde

iPhone'umdan Tapatalk kullanılarak gönderildi.

Çevrimdışı keremfrat1

Hayırdır abi çivici katili falan mı bu :alala: :evillol:
@Yusuf Tekeli @ALI RIZA anlatsin sana :) iyi bilir :) pos makinasina kredi kartlarina bide artik soyleyemem alerjim var :) :lol:

Çevrimdışı keremfrat1

@ALI RIZA bana takil hayatini yasa ama sonra cok alisma :) kredi kartlarina  :lol:

Çevrimdışı keremfrat1

Caticilar sahanin temizlenmesi bekliyor  :ok: yeni bilgiler gelir yarin gun icinde :)

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

@keremfrat1 Valla şuan beyaz futbol izliyorum yeterince kafam karışıkk :duman:

Hoşgeldin iyi ettin ilerleyen günlerde foto bekliyoruz hadi eyvallah :kop: :kop:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı keremfrat1

@keremfrat1 Valla şuan beyaz futbol izliyorum yeterince kafam karışıkk :duman:

Hoşgeldin iyi ettin ilerleyen günlerde foto bekliyoruz hadi eyvallah :kop: :kop:
yoğunluktan nereye gidiceğimi bende şaşırıyorum bazen heryerı olçuyoruz mubarek :D geçen geldı belkı bu hafta gelır yıne :D  foto

Çevrimdışı Deniz

Caticilar sahanin temizlenmesi bekliyor  :ok: yeni bilgiler gelir yarin gun icinde :)
temizlesene arkadaş işin ne ne diye bekliyorsun seni ne diye yolluyoruz oraya @Necmi abi şu kereme birşey de ya  :bandit: :evillol: :evillol:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı cursedofdragon

yeni konu açılmasına son 23 sayfa :D o sayfada inşallah full stadın için stadın çatısını filan konuşcaz  :photo: :halay:

Çevrimdışı idil

iyi geceler. öncelikle herkesi kutlarım kanser ola ola ama nihayetinde aldık maçı.  :super: her maça farklı konsantre oluyor futbolcular, umarım bu konsantrasyon haftaya artar...

bugün stada gittim beleştepeye kadar çktım ve bir kez daha şok oldum. resimleri takip etmeme kararı aldım neden mi :D resmen resimlerdekiyle alakası yok stadın, gerçekten inanılmaz. fizik kurallarıyla nasıl açıklanır acaba bilmem ama stat ÇOK ÇOK ÇOK BÜYÜK ve heybetli..... resmen ağzı açık kaldı. stadı canlı görmeden kimse yorum yapmamalı bence, gerçekten çok ilginç :iblush:
O ''hafta'' gelsin artık be kardeşim.

Çevrimdışı Efe

sanki rampa açılacak gibi kerem yarın bi sorsana kuşlara söylerler belki :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı keremfrat1

temizlesene arkadaş işin ne ne diye bekliyorsun seni ne diye yolluyoruz oraya @Necmi abi şu kereme birşey de ya  :bandit: :evillol: :evillol:
ben harıtacıyım :D temızlıkten anlamam :D :D stadım ıçın gerekırse temızlkıkte yaparım :D

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

yoğunluktan nereye gidiceğimi bende şaşırıyorum bazen heryerı olçuyoruz mubarek :D geçen geldı belkı bu hafta gelır yıne :D  foto
Hadi bağalım Allah güç kuvvet versin :D
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı keremfrat1

iyi geceler. öncelikle herkesi kutlarım kanser ola ola ama nihayetinde aldık maçı.  :super: her maça farklı konsantre oluyor futbolcular, umarım bu konsantrasyon haftaya artar...

bugün stada gittim beleştepeye kadar çktım ve bir kez daha şok oldum. resimleri takip etmeme kararı aldım neden mi :D resmen resimlerdekiyle alakası yok stadın, gerçekten inanılmaz. fizik kurallarıyla nasıl açıklanır acaba bilmem ama stat ÇOK ÇOK ÇOK BÜYÜK ve heybetli..... resmen ağzı açık kaldı. stadı canlı görmeden kimse yorum yapmamalı bence, gerçekten çok ilginç :iblush:
bide sen içinden gör :D sahanın ortasından :D @mactaupe

Çevrimdışı keremfrat1

sanki rampa açılacak gibi kerem yarın bi sorsana kuşlara söylerler belki :)
sorarım yarın olmasada abı bu hafta :Dkesın sorarım @Efe

Çevrimdışı keremfrat1

aslında rampada çok ış kalmadı abi de işte gıdıp sormam lazım @Efe :D

Çevrimdışı Deniz

ben harıtacıyım :D temızlıkten anlamam :D :D stadım ıçın gerekırse temızlkıkte yaparım :D
Mabet hafriyat döneminde foto paylaşıyordu
Adamın biri resmin altına "sen foto çekeceğine çalışsana" yazmış.
Birisi de buna  "adam daha ne yapsın" yazmış.
Herif cevaplamış:"hafriyat kamyonlarına gel gel falan yapsın"  :evillol: :evillol:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı keremfrat1

Herif cevaplamış:"hafriyat kamyonlarına gel gel falan yapsın"  :evillol: :evillol:
:evillol: :evillol:

Çevrimdışı Deniz

Çevrimdışı Tolga

:kop: :kop:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Emre Keşküş

Tek kelimeyle muhteşem! Eski açıktaki prekastlar konulduktan sonra stadımızın heybeti daha da artmış. Şampiyonluk Kupasını Vodafone Arena'da kaldıracağız!

Çevrimdışı ALI RIZA

@ALI RIZA bana takil hayatini yasa ama sonra cok alisma :) kredi kartlarina  :lol:
@keremfrat1  :ishock: :ishock: :ishock: :ishock:

Günaydın Forum İyi Geceler @Necmi abi  :bandit: :bandit: :bandit:
@Genco Abi Çatal destekçilerdensiniz  :alala: :alala:

Çatala karşıyız...!

Çevrimdışı Altuğ

Çevrimdışı mert_

Çevrimdışı Efe

Prekastcilar yerini almis ise baslayacaklar caticilar baslamis
Şampiyon Beşiktaş JK