Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5690227 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı hzr3088

sizleri seviyorum değerli arkadaşlar. ama ben artık beşiktaşlılığı kaldıramıyorum. kalbim dayanmıyo saçlarım bu genç yaşta ağardı. 90 dakikada 3 kilo verdim. sizlere başarılar :D :D :D
haydi kalk ayağa, yürü güneşe!

Çevrimdışı Neco

Herkese günaydın. Fazla dinlenmiş bünye 6 da uyandım. @Neco hoşgeldin. 3 mesajla giriş yapan ilk üye ödülü sana. Kafadan 3 ileti yazana da bir ödül yapılır hani.
@Cengo (51 yaşındasınız normalde "abi" derim ancak Cengo maslasına "abi hiç oturmuyor.) ile karşıt fikirleriniz, bizde bir şeyler öğreniyoruz. siz 2 şer 3 er mesaj yazın konu hakkında o arada biz uzmanlaşır yetişiriz size.  :evillol: Bende beğenmemiştim tasarımları ancak malesef seçenek 2 tane. Elbette doğal bir muhalif olarak ben yine seçilmeyeni beğenmiştim. @Cengo  nun anlattıklarını tam algılayamadım ama sanırım gün içinde sindiririm. @Neco valla ne diyim bilemedim, kartal pençesi olarak hiç düşünmedim. Normalde tasarımların bir anlatımı olur. Tasarımcı şöyle düşündüm böyle tasarladım der. Yok mu öyle bir döküman.

Eyvallah @Yunus abi, hoşbuldum. Şimdi düşündüm de cidden hızlı bir giriş yapmışım  :evillol:

Çevrimdışı Efe

Efe yarın bitirir  paletli eski açığı da geri kalan diplere konulacaklar  filan kaç gün sürecek  acaba?KAçprekast kalmıştırki takılacak.Gerçi kalanlar sıkıntı olmadan takılacak gibi.

1 haftaya hepsi biter abi zaten prekast işi için mayıs ilk hafta gösteriliyor iş planında :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı cursedofdragon

oley oley oley oleyyyy şampiyon BEŞİKTAŞK  :sevinc :sevinc Resim yok mu resim moraller tavan yapmış durumda  :D

Çevrimdışı Kadir Akdağ

bugün doğum günüm 1 değil 5 yaş gitti bu akşam :)

Çevrimdışı Deniz

Bu güzel stadda kanser etmeyin bari şu taraftarı.Ya da edeceksiniz madem bir kemoterapi merkezi kuralım arkadaş  :icool:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı mhmtkartal

Timsah Arena 50 bin değil, 45 bin seyirci kapasiteli. Bizimki 41903 sembolik kapasite. 42 bin de olabilir 44 bin de. @Efe koltuklar takılmaya başlayınca hepsini tek tek sayacak.  :D Ondan öğreniriz kesin kapasiteyi.  :claps:
nasıl oluyorda bizim stat sanki yarısı kadar küçük gözüküyor ?

Çevrimdışı Deniz

Hocam stadı canlı olarak gördünüz mü?
Tribünler dik olduğu için ve yerin altına doğru yapıldığı için fotolarda küçük gibi görünüyor.
Kadıköyden büyük bu stad  :icool:

Çevrimdışı mhmtkartal

Tribünler dik olduğu için ve yerin altına doğru yapıldığı için fotolarda küçük gibi görünüyor.
gördüm 7 ay oldu tmm büyük ama sanki heybetli değil bi bursa stadı gibi ama büyük taraftarımız orayı 100.000 kişilik cehenneme çevirecek bunu 7 sene boyunca inönüde kapalı tribünde Allaha şükürler olsun ki gördüm. Sadece en iyisi en güzeli olsun istemiştim hepimiz gibi

Çevrimdışı ErmanS

wikipediaya göre 3 stad da aynı boyutta. 105x68 metre. @Necmi abi en azından kadıkoyun net boyutlarını biliyordu yanlış hatırlamıyosam.
ayrıca en buyugu olimpiyat stadı. olimpiyat daha mı guzel bu stadlardan. boyle yarışlara girmenin anlamı yok bence. mabedimize geçelim en iyi stadın oldugunu goreceksin @mhmtkartal abi

Çevrimdışı mert_

biraz abartmadın mı @mhmtkartal  :) daha küçük görünüyor desen olabilir arkadaş öyle görüyor demek ki denir de, yarısı kadar küçük görünüyor nedir hocam :)

Çevrimdışı mhmtkartal

biraz abartmadın mı @mhmtkartal  :) daha küçük görünüyor desen olabilir arkadaş öyle görüyor demek ki denir de, yarısı kadar küçük görünüyor nedir hocam :)
haklısın abi maçın stresi kusura bakmayın

Çevrimdışı Efe

bursa stadının maraton tribün alt ve üst sıraları 23 e 23 bizim 27 ye 22 + 2 sırada loca var bizim tribün yüksekliğimiz diklemesine timsah arenadan daha fazladır yani tribün yüksekliği olarak biz daha fazla olmalıyız timsah arenada localar üst katta olduğu için büyük gözüküyor yoksa sıra sayıları bakımından maraton ve numaralıda biz fazlayız kale arkalarında onlar fazla 45 bin kapasite bu 2 stad içinde çok normal bi kaapasite biz içeriye gömülüyüz o yüzden çok fazla büyüklük anlaşılmıyor sahanın içine indiğinizde paniğe kapılıyorsunuz o derece dik :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı mert_

haklısın abi maçın stresi kusura bakmayın
estağfurullah hocam. olmayan bir durumu kendine dert edip boşuna üzülme. stadımız rakipler açısından gayet ürkütücü bir yapı oluyor.

Çevrimdışı ALI RIZA

Stat bitti yarın son gün  :bandit: :bandit:
Çatıcılar uyumasa kirişleri taksalar artık...!

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Kaç gündür foto gelmiyor abiler hayırdır @keremfrat1 'ı da göremiyorum :alala:

Stat başlığında ağır bi bahar yorgunluğu var :uyucam: :evillol:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

Çevrimdışı ALI RIZA

@keremfrat1  işleri var genç adam  :bandit: :bandit: Ayrıca yerinde olsam bulaşmam ona tehlikeli de  :ishock: :ishock:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

@keremfrat1  işleri var genç adam  :bandit: :bandit: Ayrıca yerinde olsam bulaşmam ona tehlikeli de  :ishock: :ishock:
Soruyorum abi merak ettik kayboldu ortalıktan :evillol: :evillol:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı ALI RIZA

Soruyorum abi merak ettik kayboldu ortalıktan :evillol: :evillol:
Kaybolmaz @keremfrat1  hep buradadır  :bandit:  dikkat et seni kaybetmesin...!
Anlatsam mı acaba  :kop: :kop: :kop:
Özledim bir günü ona ayırıp takılacağım umarım fazla zarar vermez  :eyes :eyes

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Kaybolmaz @keremfrat1  hep buradadır  :bandit:  dikkat et seni kaybetmesin...!
Anlatsam mı acaba  :kop: :kop: :kop:
Özledim bir günü ona ayırıp takılacağım umarım fazla zarar vermez  :eyes :eyes
Hayırdır abi çivici katili falan mı bu :alala: :evillol:

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

Hayırdır abi çivici katili falan mı bu :alala: :evillol:
Denizli eşrafından çivici katil.Aneyyyyyyyy. :lol:

Çevrimdışı İhsan

Muhteşem , Gerçekten muhteşem!!!
Beşiktaşlı olduğumdan mı öyle geliyor diye düşünüyorum. Elimden geldiği kadar objektif bakmaya çalışıyorum.
Sonuç yine aynı: Muhteşem.

Tek beğenmediğim nokta var. Oda eski açık tarafındaki sütunların seyrek olması.
Diğer bölümlere göre biraz zayıf duruyor sanki. Neden bu şekilde yapıldı bilen var mı?

Lokasyonuyla, mimarisiyle, tarihle olan bağlarıyla bir baş yapıt çıktı ortaya.

Kapasite konusunda ise sorun eden arkadaşlar içlerini ferah tutsunlar bence.
Boyutsal olarak 41903ün sınır olmadığını biliyoruz.
Ama 41903 olsa ne olur?
Yapılacak diğer faaliyetler sayesinde gelirimiz diğer takımları geçecektir.
Baskı konusunda ise her tarafı açık inönü de rekorlar kırıldıysa burada duyma problemleri yaşayacağımıza eminim.
Onun dışında kapasite konusu diğerleri ile sidik yarışını....

Eski açık kolonların seyrek olmasının nedeni komposit kolon olmaları. Daha sık yapılsaydı maaliyet çok fazla artardı. Çünkü komposit kolonların yapılması daha zor ve maliyetlidir
Saygılarımla
İhsan
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı keremfrat1

ben hep burdayim :) @Yusuf Tekeli