Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5690103 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı mhmtkartal

Küçük dediğiniz eski açık Bursa kale arkaları kadar yüksek merak etme onların tribünler yatay localarıda uzaya dikmişler
nasıl yüksek açıklar mısınız göz var nizam var orda kaç sıra var bizde kaç sıra var

Çevrimdışı mert_

Arkadaslar herkese merhaba 6-7 aydir forumu takip ediuorum bi turlu uye olamistim kismet bugune imis araniza hosgeldim :ishock: :ishock:. Benim bi kac sorum olcak  kombine satislari tekrardan ne zaman baslayacak ve 1903 tribunu dedigimiz yer numarali alt kattaki localarmi oluyo acaba??
hoşgeldin @kralkartal :) kombinelerin tekrar satışa çıkma tarihi konusunda bir bilgim yok ama 1903 tribünü kapalı altın son iki basamağı olacak.

Çevrimdışı kralkartal

hoşgeldin @kralkartal :) kombinelerin tekrar satışa çıkma tarihi konusunda bir bilgim yok ama 1903 tribünü kapalı altın son iki basamağı olacak.

Hosbulduk😀. Cok tesekkurler. Ben kombinemi yeni aciktan aldim. Simdi kardesimede alicam yeni aciktan. Forum genelide yeni aciktadir inssaalllahh :iscrewy:

Çevrimdışı mhmtkartal

@mhmtkartal iyi günler herkezin fikri kendinedir fikre görede  beşiktaşlılığı sorgulanmaz kötü niyetli değil ise bizim stad yapılışı yerin altında sizin dediğiniz gibi 50.000 yapsak yine arena veya timsah arena gibi görünmeyecek stad açıldığında onlar 50 .000 den aldığı geliri biz 42.000 ile kat be katını kazanacağız ve buda takıma bütceye katkısı ve doğal olarak ligi bayağı etkileyecek :tabe:
inşallah dediğiniz gibi olur ve gelir olarak renklilerin önüne geçeriz. Bu konularda bende az çok fikir sahibi oldum forum sayesinde ama üzülüyor insan 5-10 koltuğu bile fazla konsun daha çok kazansın istiyor takımımız ( mesela şu futbolcu giriş çıkışı yüzünden kafayı bozdum. Stadın en güzel yerlerinden birinde bi sürü koltuk kaybı yaşandı. Neyse tek tesellim taraftarımızın büyüklüğü tribün ile saha arasında 100 metre olsa da baskıyı sağlarlar

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Hosbulduk😀. Cok tesekkurler. Ben kombinemi yeni aciktan aldim. Simdi kardesimede alicam yeni aciktan. Forum genelide yeni aciktadir inssaalllahh :iscrewy:
Tam tersi :icool:
Forum Ahalisi Eski açık alt , 121 blokda Kumeleniyor :icool:
Ama dogurusunu yapmışsınız ve Stadın en güzel tribününden Almışsınız Kombineyi , Ben daha almadım ama satışa Çıkınca Bende Yeni açıktan alıcam ...
[ Son Düzenleme: 27 Nisan 2015, 19:33:44 Yunus Emre Dökmeci ]
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı mert_

hemen hemen her tribünden var, mesela benim de eski açık üst ama forumun reyizleri eski açık alt 121. blokta :)

Çevrimdışı Efe

Bugun yeni uyeler gunu oldu herkes hoş geldi
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı kralkartal

Tam tersi :icool:
Forum Ahalisi Eski açık alt , 121 blokda Kumeleniyor :icool:
Ama dogurusunu yapmışsınız ve Stadın en güzel tribününden Almışsınız Kombineyi , Ben daha almadım ama satışa Çıkınca Bende Yeni açıktan alıcam ...
Neyse arytik forum ahalisyle bol bol karsilikli kartal gol gol siyah beyaz cekeriz napalim :super: :super:

Çevrimdışı Tolga

merhabalar... Forumu son 1 aydır takip etsem de stadı yıkım aşamasından itibaren her gün takip ediyordum artık bugüne kısmet oldu aranıza katılmak  :) benim iki sorum olucak sizlere daha önce de sorulmuştu ama cevabına denk gelemedim sanırım çatı malzemeleri beyaza boyanacak mı? bu haliyle küfekinin o muhteşem duruşunu lekeliyor bence. 2. si ise bir tek ben mi böyle düşünüyorum bilmiyorum ama yeni açığa üstteki yoldan bakınca verdiği o etki anlatılamaz ancak eski açığa sahil tarafından bakınca yada vapurla geçerken baktığınızda az kolon olmasından dolayı sanırım hiç aynı tadı vermiyo  :lol: oraya gece kaçak kolon dikesim geliyor   :evillol:
:hosgeldin
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Tolga

Arkadaslar herkese merhaba 6-7 aydir forumu takip ediuorum bi turlu uye olamistim kismet bugune imis araniza hosgeldim :ishock: :ishock:. Benim bi kac sorum olcak  kombine satislari tekrardan ne zaman baslayacak ve 1903 tribunu dedigimiz yer numarali alt kattaki localarmi oluyo acaba??
:hosgeldin
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı kralkartal

Arkadaslar her stadin eksisi artisi illaki vardir mac baslayacak sonra yine konusuruz detayli bir sekilde ama stadi guzel yapacak olan taraftardir bence o yuzden sahsi gorusumdur dolmabahcede yapilacak hali sahayi baska biyerde yapilacak 100bin kisilik stada degismem. İyi seyirler herkese vurdugumuz gol olsun..

Çevrimdışı Melekcik

inşallah dediğiniz gibi olur ve gelir olarak renklilerin önüne geçeriz. Bu konularda bende az çok fikir sahibi oldum forum sayesinde ama üzülüyor insan 5-10 koltuğu bile fazla konsun daha çok kazansın istiyor takımımız ( mesela şu futbolcu giriş çıkışı yüzünden kafayı bozdum. Stadın en güzel yerlerinden birinde bi sürü koltuk kaybı yaşandı. Neyse tek tesellim taraftarımızın büyüklüğü tribün ile saha arasında 100 metre olsa da baskıyı sağlarlar
Zaten buradan çıkmama daki amaç zaten bu gelirleri 2 3 katlamak gs iki haftada bir gittiği stadı biz 7 gün kullanacağız bursa stadı ise tek kat tribün ise dortmund gibi hermeç ful yaparsan güzel görünür birde dezavantaj olarak tek tribün kapasite az olur
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

Son birkaçgünde  aramıza  katılan yeni üyeler.Hepiniz hoş geldiniz.

Çevrimdışı Efe

Prekastcilar bugun resmen sov yaptilar Guzel gelismeler oldu eski acikta yarin bitireceklerini tahmin ediyorum eski acigi sonrasinda kalan bolumleri yapacaklar
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

Mehmet stadın izinlerinin alınması aşamasında öyle şeyler yaşandı,öyle engeller  aşıldı,bize öyle zorluklar çıkartıldıki bırak kapasite  arttırımını stadı olduğu yere yapabildiğimize  şükür eder hale geldik.HAtırlasana hükümetin bakanlarını spor bakanı ozamanın ençok engel, çıkartan o,E:Günay  stad kayıyor dolmabahçeye zarar  verecek gibi saçmalıkları.Şimdi şuandaki 41903 rakamı idealdir bize göre.Burada önemli olan sürekliliğin taraftarca sağlanması  olacaktır.Diğer rakiplere göre avantajlarımızı stadı kendimiz yaptığımızdan ötürü yazdılar zaten.Extra gelirlerimiz olacak.Hemde  çok ciddi  rakamlar.Gs 15 günde bir  kullanabiliyor ama biz 365 gün kullanabileceğiz.Sezon harici konserler büyük gelirkapımız olacak.Zaten aradaki  fark  ancak böyle kapanır rakiplerle.

Çevrimdışı martin40

GIFler hazir, atayimmi, resimsizligin hasretini giderim  :)

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

Prekastcilar bugun resmen sov yaptilar Guzel gelismeler oldu eski acikta yarin bitireceklerini tahmin ediyorum eski acigi sonrasinda kalan bolumleri yapacaklar
Efe yarın bitirir  paletli eski açığı da geri kalan diplere konulacaklar  filan kaç gün sürecek  acaba?KAçprekast kalmıştırki takılacak.Gerçi kalanlar sıkıntı olmadan takılacak gibi.

ysariusta

• Ziyaretçi

Efe yarın bitirir  paletli eski açığı da geri kalan diplere konulacaklar  filan kaç gün sürecek  acaba?KAçprekast kalmıştırki takılacak.Gerçi kalanlar sıkıntı olmadan takılacak gibi.
bak ya soruyor bi de.. at at. maça bakıp geliyoruz.

Çevrimdışı fore_kazık

selam gençleeerrr....

prekastlar,çatı kolonları ve tribünlere serilen çatı iskeleleri için son 6 gün...

ysariusta

• Ziyaretçi

anaaaa yanlış alıntı....  :kop: @martin40 yollasana

Çevrimdışı Factatum

Timsah Arena 50 bin değil, 45 bin seyirci kapasiteli. Bizimki 41903 sembolik kapasite. 42 bin de olabilir 44 bin de. @Efe koltuklar takılmaya başlayınca hepsini tek tek sayacak.  :D Ondan öğreniriz kesin kapasiteyi.  :claps:

Çevrimdışı keremfrat1

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Hayatımda ilk defa bu kadar Goooooooolll diye bağırdım lan o neydi öyle :D :D

Neyse haydeeeeee :halay: :halay: :halay:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."