Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5691094 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Serkan7738

bu çatı olayında bır gelişme varmı eskı açık gerçekten açıkmı olucak inşallah böyle saçma sapan bir şey olmaz

yok öyle bişey kapalı olucak gelişme olmasına gerek yok uydurma haber sadece

Çevrimdışı ErsinA.

Sarı vinçlerin yerinden oynaması durumunda tekrar kurulumu yarım saat sürüyor. Doğal olarak ona prekast taşınması gerekiyor. Paletli bu iş için ideal. @Birisi sen artık basketbol inşaatındaki vinçleri izlersin.

bu bünye ikinci bir inşaatı daha takip etmeyi kaldırmaz abi  :evillol:

Çevrimdışı Engin

Yanlış görmüyorsam yeni açık da 3 numaralı da 1veya 2 eski açık numaralı tarafına doğru 2 veya 3 tane daha prekast eksik paletli sarının orada bekleyinceye kadar en azında yeni açığı bitirse daha iyi olmaz mı  :ebebe:
Kargalar Sürüyle Uçar, Kartallar Yalnız...

Çevrimdışı Efe

308 ziyaretci var arkadaslar kayit olsaniza burasi tum beşiktaşlılarin yeri herkese yer var çekinmeyin gelin görüşlerinizi belirtin  :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Yanlış görmüyorsam yeni açık da 3 numaralı da 1veya 2 eski açık numaralı tarafına doğru 2 veya 3 tane daha prekast eksik paletli sarının orada bekleyinceye kadar en azında yeni açığı bitirse daha iyi olmaz mı  :ebebe:

yarin onlari yapar 1 gunluk is onlar cok muhim degil ilk su eski acigi bitirsinler bosluk kalmasin artik bitsin
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Yusuf Tunaoğlu

Numaralı tribün toplam kaç sıra ve kapasitesi ne kadar olacak?

Çevrimdışı Efe

Suan paletlide sari vincte prekast yerlestiriyor
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Engin

yarin onlari yapar 1 gunluk is onlar cok muhim degil ilk su eski acigi bitirsinler bosluk kalmasin artik bitsin

haklısın @Efe aslında kolayladık önemli değil ama sınırım sona gelindikçe hepimiz gerilmeye başladık işyerinde kendime engel olamıyorum canlı yayına bakıyorum bak şura eksik kaldı oraya gitsene falan diye, sağda solda çıkan haberler, her gün izleyişimiz falan gerdi sanırım bizi geçen gün bazı arkadaşlar yazmıştı rüyamda gördün şöyleydi böyleydi diye  :) dün ben de gördüm  :iblush: rüyamda iç taraflar için betona sürülen bir solüsyon buluyorum betona sürüyorsun tepkimeye giriyor üzerinde parlak mermerimsi bir tabaka oluyor çok güzel görünüyor ve çok hızlı alın işte bundan yapın içerde fazla görünmeyecek kısımlarını diyorum mühendislere çabuk biter falan  :ebebe: yavaş yavaş akıl sağlığımızı yitiriyoruz galiba  :pes

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Forumu uzun zamandır takip ediyorum ve hep ilk fırsatta üye olacağım diyordum. Efe arkadaşımın önerisi üzerine tam zamanı geldi dedim ve üye oldum. Aranızdaki sıcak, samimi, içten sohbetleri hayranlıkla izliyordum. Eh bende iştirak edebilirsem ne mutlu bana. Herkese sevgiler.
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Forumu uzun zamandır takip ediyorum ve hep ilk fırsatta üye olacağım diyordum. Efe arkadaşımın önerisi üzerine tam zamanı geldi dedim ve üye oldum. Aranızdaki sıcak, samimi, içten sohbetleri hayranlıkla izliyordum. Eh bende iştirak edebilirsem ne mutlu bana. Herkese sevgiler.
:hosgeldin :hosgeldin
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Engin

:hosgeldin  diğer ziyaretçi kardeşlerimizi de bekleriz  :ok:
[ Son Düzenleme: 27 Nisan 2015, 14:53:52 Engin ]

Çevrimdışı BlackEagle1989

Çevrimdışı Hasan Tahsin

:hosgeldin  diğer kardeşlerimizi de bekleriz  :ok:

Yaşımı yazmıştım profilime ama çıkmamış. 51 yaşındayım. Ama resmin üst tarafında Yavru Kartal yazıyor :D Aslında Dede Kartal olmalıydı ama neyse umarım değiştirebilirim.
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı SDemirsoy

Yaşımı yazmıştım profilime ama çıkmamış. 51 yaşındayım. Ama resmin üst tarafında Yavru Kartal yazıyor :D Aslında Dede Kartal olmalıydı ama neyse umarım değiştirebilirim.
Her yeni üyenin başına gelen bir şey abi :D  :hosgeldin

Çevrimdışı ErsinA.

308 ziyaretci var arkadaslar kayit olsaniza burasi tum beşiktaşlılarin yeri herkese yer var çekinmeyin gelin görüşlerinizi belirtin  :icool:

@Efe 170 ziyaretçi kalmış.  korkuttun misafirleri  :evillol:

Çevrimdışı erzurum1903

ben hep buradayım arada yazıyom, canlı sürekli açık 8-5 tahmini açılış tarihi konusunda kasım başı diye düşünüyorum, lakin acelesi yok geç olsun güç olmasın. ancak gördüğüm kadarıyla daha çok işimiz var efe ilk yarının milli maç araları da düşünüldüğünde 5-6 maçı kaçıracaz bence.

Çevrimdışı Efe

:hosgeldin
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

@Efe 170 ziyaretçi kalmış.  korkuttun misafirleri  :evillol:
yoo 1 kisiyi daha uye yaptik ne guzel iste :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Öncelikle hoşbuldum  :ok:
Biz mümkün olduğunca stadın kapasitesinin artırılmasını isterken, eski açık tarafının yükselmesini beklerken bunlar sanki inat eder gibi eski açık tarafının üstünün kapatılmasına takmışlar kafayı. İki gündür sadece bir kaç tane kalan çatı kolonlarının takılmasını dört gözle bekliyorum. İnanın bunlar bir Beşiktaş'lı nın neler yapabileceğini bilmiyorlar. Foruma biraz sert girdim galiba ama  :akuma: gidip şu tarihi olmayan ama tarihi sayılan kuleleri yıkmadık ya başlarına şımardı sanırım bunlar.
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Altuğ

Çevrimdışı ErsinA.

Çevrimdışı ErsinA.

Çevrimdışı ErmanS

dun toki arenadaki maçı izlerken merdiven genişliği çok gözüme battı. bizim merdivenler onlarınki kadar geniş değil sanırım. yoksa uzaktan goruyoruz diye mi oyle geliyor?

Çevrimdışı İbrahim

Daha önce defalarca konuşulmuştur büyük ihtimal ama tribün tribün basamak ve kapasite bilgileri ilk sayfaya eklense hiç de fena olmaz, açıkçası bilgilendirme açısından iyi olur diye düşünüyorum.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."