Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5691368 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı mert_

günaydın abi paletli reyiz kapalıyı mı özledi nereye gidiyor acaba :)
edit: eski açığa geldi @kcptl
aynen :) diğer taraftan turlayıp genel bir teftiş yaptı reyiz :) @SDemirsoy

Çevrimdışı cagdas44

çatıcılarda bugün de bir aksiyon yok sanırım. diğer sarı vinç yeni açığın önünde kalmış yine

Çatıcıların ufak sayı numaralı altta iskele kuruyor

Çevrimdışı warofpoet

ınsallh yanlıs szmıtır

şimdi baktım da beyaz forma çok sade hiç bi tasarım yok atlet gibi olmuş :)) siyah formayı beğendim ama çubuklu da klasik. son hali bu değildir diye düşünüyorum kesin karar verilene kadar değişir. belki beğeniye sunulanlardır da karar verilmemiştir diye umalım :)
Sahte aşklara siyah beyaz darbe , Beşiktaş aşkı yeter bu kalbe...

Çevrimdışı iyimserure

günaydın ahali,

prekastlar artık bitti sayılır
bundan sonra inşaat çok yavaş ilerliyormuş gibi gelecek

Allah hepimize şimdiden sabır versin  :D

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Paletlinin ne yaptığını çozdum galiba @SDemirsoy sanırım daha once eski açık üste istiflenmiş prekastları alıp , Sarı Vinçin önüne indiriyor :ok: :ok:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimiçi Necmi

şimdi baktım da beyaz forma çok sade hiç bi tasarım yok atlet gibi olmuş :)) siyah formayı beğendim ama çubuklu da klasik. son hali bu değildir diye düşünüyorum kesin karar verilene kadar değişir. belki beğeniye sunulanlardır da karar verilmemiştir diye umalım :)
tek beyaz forma düştü siyah ve çubukluyu nerde gördün :alala:
forma tasarımlarındaki formaları diyorsan onlar @Abdullah  ın kendi tasarımları  bir tek denizin yüklediği resimdeki beyaz forma büyük ihtimal bizim gelecek sezon deplasman formamız @warofpoet

forma tasarımlarındaki formaları diyorsan onlar @Abdullah  ın kendi tasarımları  bir tek denizin yüklediği resimdeki beyaz forma büyük ihtimal bizim gelecek sezon deplasman formamız @warofpoet
Çok Basit olmamış mı :alala: @Necmi abi
Antrenman Forması gibi duruyor , Hatta bu sezonki Beyaz antrenman formamızın bire bir Aynısı olmuş , Ne yapmaya çalışıyor Bu Adidas :akuma:

Çevrimdışı SDemirsoy

Paletlinin ne yaptığını çozdum galiba @SDemirsoy sanırım daha once eski açık üste istiflenmiş prekastları alıp , Sarı Vinçin önüne indiriyor :ok: :ok:
evet sarı vince yardım ediyor adam dır paletli :)

Çevrimdışı Abdullah

Deplasman forması  :alala: Abi o görsel formanın son hali değil. Forma bu kadar basit olmayacaktır bir kaç ufak detayla daha şık bir hale gelir belki bir kabartma belki kırmızı renkte ufak şeritlerle olur bu ama böyle bomboş çıkmaz.  :bandit:

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 27 Nisan 2015, 11:30:52
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
balkon prekast oturmadı mı yerine tekrar kalkmış koymaya çalışıyorlar :bandit:
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı Efe

Prekastcilar eski acigi bitirmeye calisiyorlar caticilarda iskele kuracaklar heralde son numarali kaldi zaten bi kac gunde kurarlar onlarida sonrasi kirisleri bitirmek olacaktir
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Ay ortasina dogru halatlarla ilgili gelismelere bakariz artik kirisler bitme asamasina gelir halatlarin serilmesini bekleriz
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı yavvuzz

artık yapılan işler hiç gözükmez bu arada takım şampiyonluk yoluna gitmesi lazım ki bize zaman geçsin .

Çevrimdışı ErsinA.

selam ahali.  son kule vincide hafta sonu söktüler. yine canlı izleyemedim söküm anını.

Çevrimdışı ErsinA.

Mayıs ve Haziran aylarındaki çatıyla ilgili ilerleme açılış tarihi toto konusunda belirleyici olacak.

ysariusta

• Ziyaretçi

selam ahali.  son kule vincide hafta sonu söktüler. yine canlı izleyemedim söküm anını.
Sarı vinçlerin yerinden oynaması durumunda tekrar kurulumu yarım saat sürüyor. Doğal olarak ona prekast taşınması gerekiyor. Paletli bu iş için ideal. @Birisi sen artık basketbol inşaatındaki vinçleri izlersin.

Logo gercek anlamda cok amatör olmus. Perspektif olayi düzgün olsa dahi cok kötü ki bu bile gözü yoran bir detay.
Hatta Vodafone Arena icin yapilabilecek en zit logo yapilmis. Vodafone arenanin önemli iki karakteristik özelligi var. Birincisi tarihi kuleler, ikincisi dikey sütunlar. Bunlarin hicbirisi logoda yeralmiyor. Isin en ironik kismi ise stadin yatay cizgilerle resmedilmis olmasi. Bir diger problemli yer ise logonun stadin 3 katli oldugunu animsatmasi. Havadaki kartal zaten kel alaka olmus. Burada bir arkadas amatör bir calisma yapmisti. Bu logonun renkleri degistirilse (arka plan acik renkli) ve profesyönel bir calismaya tabi tutulsa cok daha güzel bir logo olur.
[ Son Düzenleme: 27 Nisan 2015, 12:47:44 basel1903 ]

Çevrimdışı Serkan7738

ogünki timelapse görüntülerine ulaşırsan izleyebilirsin hızlı bi şekilde  :D @Birisi

Çevrimdışı megiddo

stad logosunda perspektif hatası yapacak kadar acemi değildirler bence o logo bilerek öyle yapılmış, sadece stad silueti yok logoda bana göre yatay 3 çizgi bence bir kartal yuvasını arka plandaki dikey çizgili halkalar da vodafone arenayı simgeliyor bana göre yani stad ile kartal yuvasını içiçe geçirmişler bunun için de illa perspektif açıdan aynı hizada olması gerekmiyor çünkü iki farklı nesne var orda ha belki perspektif olarak daha doğrusal olabilirdi iki taraf ta ama bence bilerek yapılmamış yoksa hatalı olduklarından değil stadın genelinde bir asimetriklik var bu logoya da yansımış, arkadaki halkalar normal ondeki halkalar da arkadakilere göre daha buyuk bir bütünün parçası gibi olması logo nun daha ihtişamlı olması(görünmesi) için yapılmıştır belki eğer perspektif olarak her iki halka grubu da eşit seviyelerde olsa çok sıradan düz bir tasarım olur ve bu kadar ihtişamlı olmazdı belki. yani demek istediğim hata yok bilinçli şekilde öyle yapılmış logo. @Cengo

ysariusta

• Ziyaretçi

Logo gercek anlamda cok amatör olmus. Perspektif olayi düzgün olsa dahi cok kötü ki bu bile gözü yoran bir detay.
Hatta Vodafone Arena icin yapilabilecek en zit logo yapilmis. Vodafone arenanin önemli iki karakteristik özelligi var. Birincisi tarihi kuleler, ikincisi dikey sütunlar. Bunlarin hicbirisi logoda yeralmiyor. Isin en ironik kismi ise stadin yatay cizgilerle resmedilmis olmasi. Bir diger problemli yer ise logonun stadin 3 katli oldugunu animsatmasi. Havadaki kartal zaten kel alaka olmus. Burada bir arkadas amatör bir calisma yapmisti. Bu logonun renkleri degistirilse (arka plan acik renkli) ve profesyönel bir calismaya tabi tutulsa cok daha güzel bir logo olur.
Abdullah yapmıştı bunu

Çevrimdışı Abdullah

Profesyonel kısmı yok belki ama son hali bu o çalışmanın.  :ok:

Canlı yayında Sıkıntımı var :alala: :alala:
An itibarıyla bende açılmıyor :by2: :by2:
Edit : Düzeldi :halay: :halay: :halay:

Çevrimdışı Efe

Eski aciga 2 vinc girisiyor suan paletlide yardimda sari vince
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı serkanjk

bu çatı olayında bır gelişme varmı eskı açık gerçekten açıkmı olucak inşallah böyle saçma sapan bir şey olmaz

Çevrimdışı ErsinA.

ogünki timelapse görüntülerine ulaşırsan izleyebilirsin hızlı bi şekilde  :D @Birisi

iyi fikir  :evillol: