Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5692191 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı AdemG

calisma olmaz olur mu?
calisiyorlar iste..
paletli numaraliya, sari vinc eski aciga calisiyor..

Çevrimdışı ZEKI

Herkese günaydın uzun zamandır takip ediyorum burayı, ortam nezih ve seviyeli
:hosgeldin

oo @AdemG bey erkencisiniz

Çevrimdışı AdemG

birisi benim alinti yapma hakkimi elimden almis..
kesin @Necmi dir..
forumdaki yukeselisim engellenemez, buna kimse muktedir olamayacak..
@Yunus ondan sonra bana laf ediyorsun..bak gor nice zorlukla mucadele ediyorum..

Çevrimdışı ZEKI

gunaydin besiktas ailesi. gercekten eski acik tribunu ilerlemiyor gibi. iki gundur oraya ne prekast ne kolon konulmuyor. bir sikinti var galiba.
Eski acikta neresi ilerleyecekki, sadece dun sokulen vincin yeri kaldi ve su anda da oraya prekast takiyorlar alt kısma, bugun veya yarin buyuk olaislikla orasida biter.

Çevrimdışı mrred

Stadımız çok estetik oluyor özellikle küfeki taşı hemen yakınımızdaki cami ve dolmabahçe ile çok uyumlu oluyor. Bunun bu şekilde yapılmasına kim karar verdi bilmiyorum ama kim akıl ettiyse iyi olmuş.Saçma sapan ucuz malzemeler için bakınız renkli stadlarına...
The great gig in the sky

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

Eski acikta neresi ilerleyecekki, sadece dun sokulen vincin yeri kaldi ve su anda da oraya prekast takiyorlar alt kısma, bugun veya yarin buyuk olaislikla orasida biter.
Zeki çatı iskeleleri  yüzünden görüş engelleniyor.Sabah erken saatlerdede ışık az.Bende epey sarı vinç neden çalışmıyor diye baktım.Görünmüyordu birşey çünkü.Şuan farkediliyor dikkatli  bakınca.O yüzden yanılmıştır arkadaş.

ysariusta

• Ziyaretçi

birisi benim alinti yapma hakkimi elimden almis..
kesin @Necmi dir..
forumdaki yukeselisim engellenemez, buna kimse muktedir olamayacak..
@Yunus ondan sonra bana laf ediyorsun..bak gor nice zorlukla mucadele ediyorum..
asla ve kat'a laf etmedim Adem, bi az yazıyor derim senin hakkında birde araba km ile değil mil le gidiyor onu derim. @Necmi abi öyle bi şey yapmışsa hemen müdahil olayım davada senden yanayım  :ok:

Çevrimdışı AdemG

asla ve kat'a laf etmedim Adem, bi az yazıyor derim senin hakkında birde araba km ile değil mil le gidiyor onu derim. @Necmi abi öyle bi şey yapmışsa hemen müdahil olayım davada senden yanayım  :ok:
sadece o degil ama ben gerekli sikayetimi ilgili mercilere yaptim. takipcisi olacagim.. :D :D

Çevrimdışı harund1k3

ilerlemiyor derken prekast kolon iki gundur konulmuyor gibi geldi ondan soyledim.

eski acigin ustu acik olacak deniyor bizim bugune kadar gordugumuz projelerde hep kapali gorduk stadin tamaminin ustunu nasil olacak biliyor musunuz ?

Çevrimdışı mrred

Hoşgeldin, bak herkese nasip olmaz @AdemG den ileti almak. kısmetli adamsın hemen git piyango bileti al bence. :kop:
Ben paraya karşıyım  :halay:
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

ilerlemiyor derken prekast kolon iki gundur konulmuyor gibi geldi ondan soyledim.

eski acigin ustu acik olacak deniyor bizim bugune kadar gordugumuz projelerde hep kapali gorduk stadin tamaminin ustunu nasil olacak biliyor musunuz ?
Uydurma ve asılsız haber itibar edip canını sıkma
The great gig in the sky

Çevrimdışı mert_

ysariusta

• Ziyaretçi

Olsun sen al Beşiktaş'a veririz parayı. Eski açık üstü nerde açık olacaktı. fi tarihindeki proje o. Lansmanlar maketler hep kapalı. Bugüne kadar görmeyen kalmamıştır. İşler yoluna girdi beyler. Kabanın sarkmasına neden olan hava şartları vb artık etkilemez bizi. Gecikmeler olmayacaktır. İç mekanlar ve çatı zamanında biter. Bunun için gereken preksatın bitmesiydi oda bitti.

Çevrimdışı harund1k3

Olsun sen al Beşiktaş'a veririz parayı. Eski açık üstü nerde açık olacaktı. fi tarihindeki proje o. Lansmanlar maketler hep kapalı. Bugüne kadar görmeyen kalmamıştır. İşler yoluna girdi beyler. Kabanın sarkmasına neden olan hava şartları vb artık etkilemez bizi. Gecikmeler olmayacaktır. İç mekanlar ve çatı zamanında biter. Bunun için gereken preksatın bitmesiydi oda bitti.

aynen ben de gorum bugune kadar butun projelerde dedigin gibi ilk proje haric hep kapali gorduk ondan sorum. bu kartalbakisinda gordum haberi orada diyor stat eski acik kapali olmayacak kosuluyla tasarlanmis falan diye killandim bende.

ayni gorusteyim artik son kolonlara son prekastlere gelmis durumdayiz. ekim kasim gibi yetistiririz insallah. bir an once catiyi cikartabilsek sonra koltuklara, merdivenlere ve en son cime geceriz insallah.

Çevrimdışı ilhan

ysariusta

• Ziyaretçi

aynen ben de gorum bugune kadar butun projelerde dedigin gibi ilk proje haric hep kapali gorduk ondan sorum. bu kartalbakisinda gordum haberi orada diyor stat eski acik kapali olmayacak kosuluyla tasarlanmis falan diye killandim bende.

ayni gorusteyim artik son kolonlara son prekastlere gelmis durumdayiz. ekim kasim gibi yetistiririz insallah. bir an once catiyi cikartabilsek sonra koltuklara, merdivenlere ve en son cime geceriz insallah.
Valla bu stada laf edene süzer plaza maketi hediye. Artık nasıl kullanmak isterse. Hediyemi ufak bulan olursa 169 projesi aha orada. Saçmalamanın lüzumu yok. Şahane bir yapı var orada. Mimarı defalarca dinledik okuduk. İnönü stadı esaslarına bağlı kalınıp içi modern dışı tarihi dokuya uygun yapılan bir yapı. Sultanahmet tarafında yapılan son dönem restorasyon geçirmiş oteller falan var. Onlara başka anıtlar kurulu mu bakıyor. Yoksa kurallar sadece bizim için mi var. Haber doğru bile olsa artık bu noktaya gelinmiş bir yapıya el sürmesinler. İnsanın canını sıkmasınlar. Statsız şampiyon olucaz. Haftaya Trabzon oradan ver elini şampiyonlar ligi. Bitsin stat insan gibi oynayalım temsil edelim ülkeyi

Çevrimdışı Efe

Paletlu numarali ustteki son prekastlari takarken sari vincte eski acik alti takiyor ay sonuna kadar buyuk prekastlarin hepsi takilmis olacak numarali cok guzel gorunuyor
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Deniz

Rüyamda stada gidiyordum prekastcilarla konusuyorduk 2 gune bitirme sozu veriyorlardi.bu stad bizi cildirtti sanirim :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Altuğ

Günaydın Beşiktaş Arena

iPhone'umdan Tapatalk kullanılarak gönderildi.

Çevrimdışı sahinnd

Günaydın abiler, hayırlı günler olsun.
Efsane yazdın tarihe BEŞİKTAŞ , Aşık Oldum Renklerine BEŞİKTAŞ....

Çevrimdışı ALI RIZA

Rüyamda stada gidiyordum prekastcilarla konusuyorduk 2 gune bitirme sozu veriyorlardi.bu stad bizi cildirtti sanirim :)
Rüya da görürsün Ben gerçekte konuştum @Deniz efendi
Anlattı Anlattı sonra Yak bir cigara dedi  :bandit: :bandit: :bandit:  :kop: :kop: :kop:
Anlayacağın 1 ay dedi 45 oldu  :money: :money: :money:

Çevrimdışı Efe

Bugun sari vinc eski acik alt tarafi bitirir gibi gorunuyor yarindan itibaren ust tarafa baslar paletlide ust taraflardaki son prekastlari yerlestiriyor merdiven bolumlerinide beyaz vinc yerlerine koyuyor alt taraf icin 1 mayista nasil olacak bakalim
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı mduru

Bugun sari vinc eski acik alt tarafi bitirir gibi gorunuyor yarindan itibaren ust tarafa baslar paletlide ust taraflardaki son prekastlari yerlestiriyor merdiven bolumlerinide beyaz vinc yerlerine koyuyor alt taraf icin 1 mayista nasil olacak bakalim
beyaz vinç nerede :alala:

Çevrimdışı Eyüp Emir

günaydın  arkadaşlar   facebook da  Divan Kurulu Üyemiz klübümüzde söz sahibi Şeref Nasır'ın dünkü açıklamasıdır.

''''STATIMIZ ; Bu gün bir takım gazetelerde statımızla ilgili yanlış haberler vardı.Kesinlikle statımızın üstü kapanır olacaktır ve kabloları Fransadan gelmekte ve oradanda yüklenmiştir.Aksamalar olmaz ise Ağustos sonu insaat biter.Yakinen takip ettiğim için sizleri bilgilendirmek istedim sevgili Beşiktaş"lılar.  ( Şeref Nasır )

sorun yok yola devam  kıskananlar  çatlasın