Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5693072 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ALI RIZA

aysonu biter 5 günde merdivenlerin bir bölümü kalacak çatı havalandıktan sonra yaparlar çare yok üst katları gelişi güzel koyup çatınını yapımını bekleyecekler bence :)
Gelişi güzel lafı hiç sevmiyorum biliyor musun @Efe Aklıma gelişi güzel serdarın ortaları geliyor  :kop: :kop: Velinin gelişi güzel pasları  :steamed: :steamed:
ve pirekast gelişi güzel yerleştirlerini de hafızamda yer tuttu

Çevrimdışı Hakan Gülcan

Yaz dönemi stajım için İstanbul'da bir firma ayarladım  :D  Temmuz - Ağustos oradayım inşallah.  Çok mutluyum konu dışı oldu ama paylaşayım dedim  :)  Umarım tanışmak nasip olur sizlerle..
"Beşiktaş için bir şeyler yapmak istiyorsanız, kimsenin adamı olmayın."

Çevrimiçi Necmi

Yaz dönemi stajım için İstanbul'da bir firma ayarladım  :D  Temmuz - Ağustos oradayım inşallah.  Çok mutluyum konu dışı oldu ama paylaşayım dedim  :)  Umarım tanışmak nasip olur sizlerle..
o fırsatı yaratırız neden olmasın :D

Çevrimdışı Hakan Gülcan

"Beşiktaş için bir şeyler yapmak istiyorsanız, kimsenin adamı olmayın."

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Efe

Sinan engin ocak 2016 dedi az önce :busted_cop:

nerden biliyormuş  inşaattamı çalışıyormuş :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

"Salla, salla yer yerinden oynasın" :ishock: :biggrinking:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Efe

"Salla, salla yer yerinden oynasın" :ishock: :biggrinking:
:D

azı olan konuşuyor neyse şu ağustos gelsinde mebran kaplama başlayınca sesleri kesilir çimciler ne yapacak bakalım onların işi zor asıl :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

:D

azı olan konuşuyor neyse şu ağustos gelsinde mebran kaplama başlayınca sesleri kesilir çimciler ne yapacak bakalım onların işi zor asıl :)
"Şok! Şok! Şok! Martılar çatıcılara engel oluyor, membran iptal."

"Beşiktaşlılar bu habere çok üzülecek."

"Çim kurtlu çıktı"
 :kop: :kop:

Çevrimdışı keremfrat1

En kisa zamanda yapicam @ALI RIZA :) bitiyor prekastlarda bitiyor az kaldi sabret :)

Çevrimdışı Cengo

147 ziyaretçimiz, buyrun üye olun. Zaman tükenmekte, benden söylemesi  :ebebe:

Stad inşaatı başladığından beri günde bir kaç kez ziyaret ettiğim 2 sayfa var, biri "Canlı yayın" diğeri de burası... Buradan çok bilgi edindim, informatif anlamda ve çoğunuzu da yazdıklarından, nicklerine kadar tanıyorum diyebilirim. Şimdi Alıntıladığım bu post'u görünce, bu forum en azından üyeliği hak ediyor diye düşündüm.

Herkese selamlar...

Çevrimdışı Efe

Stad inşaatı başladığından beri günde bir kaç kez ziyaret ettiğim 2 sayfa var, biri "Canlı yayın" diğeri de burası... Buradan çok bilgi edindim, informatif anlamda ve çoğunuzu da yazdıklarından, nicklerine kadar tanıyorum diyebilirim. Şimdi Alıntıladığım bu post'u görünce, bu forum en azından üyeliği hak ediyor diye düşündüm.

Herkese selamlar...
:hosgeldin katilimlarini bekleriz  :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

Herkese selamlar...
:hosgeldin

Çevrimdışı aşığımsana

Kirişler tamamlanınca stadın çukur görüntüsü yeniinönü fotoğraflarında daha da belli olacak stad üstü kapanınca boğuculuğu ortaya çıkacak. Off oof süper olacak :claps:
Ömrümsün Beşiktaş!

Çevrimdışı Deniz

Evet sıvacı olarak  :kop: :kop: :kop:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

Günaydın Beşiktaş arena günaydın kartallar.

Çevrimdışı ZEKI

Çevrimdışı mrred

Herkese günaydın uzun zamandır takip ediyorum burayı, ortam nezih ve seviyeli
The great gig in the sky

Çevrimdışı AdemG

ortam bu denli sakinken sorumluluk alayim...

Hosgeldin... :)

Çevrimdışı harund1k3

gunaydin besiktas ailesi. gercekten eski acik tribunu ilerlemiyor gibi. iki gundur oraya ne prekast ne kolon konulmuyor. bir sikinti var galiba.

ysariusta

• Ziyaretçi

Herkese günaydın uzun zamandır takip ediyorum burayı, ortam nezih ve seviyeli
Hoşgeldin, bak herkese nasip olmaz @AdemG den ileti almak. kısmetli adamsın hemen git piyango bileti al bence. :kop:

Çevrimdışı mrred

@AdemG teşekkürler hoşbulduk.Pazar günleri çalışma oluyor diye biliyordum bugün yok sanırım
The great gig in the sky

ysariusta

• Ziyaretçi

gunaydin besiktas ailesi. gercekten eski acik tribunu ilerlemiyor gibi. iki gundur oraya ne prekast ne kolon konulmuyor. bir sikinti var galiba.
Dün oradaki vinç söküldü galiba 2 tane prekast konulmuş. kule vincin olmasından dolayı konamamış olan çatı kolonları 5 6 tane daha var orada. onları da koymak bir gün sürmez. Sıkıntı yok bana kalırsa.