Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5694140 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimiçi Necmi

31 Ocak ta başlık açılmış yaklaşık 3 ay sürüyor 1000 sayfa açacagımız son 1000 sayfa olsun 1000. yorum Hadi Beyler Bugün BJK Maçı var olsun  :halay: :halay:
yok bir tane daha bin yaparız

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı sallapati

ntvsporda espanol-barcelona maçının özetini izledim... espanyolun stadı bizimkiyle aynı büyüklükte ve benzer bir stad.. ama kamera çok zoomlu ve aşağıdan çekiyor.. umarım bizde böyle olmaz... biraz tepeden çekerler..

ysariusta

• Ziyaretçi

147 ziyaretçimiz, buyrun üye olun. Zaman tükenmekte, benden söylemesi  :ebebe:

Çevrimdışı Efe

31 Ocak ta başlık açılmış yaklaşık 3 ay sürüyor 1000 sayfa açacagımız son 1000 sayfa olsun 1000. yorum Hadi Beyler Bugün BJK Maçı var olsun  :halay: :halay:

1200 sayfa sonra stad biter :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ALI RIZA

@Necmi abi 1000+ olarak devam eder 1600 lere kadar yolu var  :bandit: :bandit:

Prekast işi hızlanması lazım stat localarda süper değişim görüyorum  :super: :super: bitmiş gibi üst kat locaların yakında resimleri olsa süper olur
@keremfrat1 hala yollamadın istekleri

Çevrimdışı Tolga

Numaralı tribün alt kat localarının camları takıldı mı yoksa bana mı öyle geliyor :icool:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Anıl

bu konuyu da 1000. sayfada kilitleyeceğiz sona kadar ne aşamaya gelir acaba stat :)
Onu bilmem de stad 6. başlıkta biticek :tabe:

Çevrimdışı snake3315

Iyi geceler arkadaslar. Daha once de sordum net cevaplar alamadim. Cevabini alamazsam meraktan catlayacagim. 1. Tribun ve kolonlarin arasi cok yakin oldugu icin turnikelerin yeri neresi? 2. Misafir takim yeni acik kosede ise bizim atesli taraftarla giris cikista sorun olmaz mi guvenlik acisindan!!! 3. kufeki kolon aralari nasil kapatilacak?
KİMSE UMUDUMUZU BİZDEN SÖKÜP ALAMAZ...

Çevrimdışı Anıl

Iyi geceler arkadaslar. Daha once de sordum net cevaplar alamadim. Cevabini alamazsam meraktan catlayacagim. 1. Tribun ve kolonlarin arasi cok yakin oldugu icin turnikelerin yeri neresi? 2. Misafir takim yeni acik kosede ise bizim atesli taraftarla giris cikista sorun olmaz mi guvenlik acisindan!!! 3. kufeki kolon aralari nasil kapatilacak?
3. sorunun cevabı bazı kısımlar kırılmaz cam bazı kısımlar ferforjeyle kapatılacak :) Diğer 2 soruyu ise herkes merak etmekte büyük ihtimal ilk maçta öğrenicez :D @snake3315

ysariusta

• Ziyaretçi

Tribünle kolon arası çok yakın değil. Bunu daha önce yazmıştım cevaben ama sanırım atladın. Orada çok büyük bir alan var. Bu soruyu bende sormuştum. İçine girdiğinde anlarsın. Youtube kanalımızda da videoları mevcut. Rakip takım nasıl girecek sorusunun cevabını tam bilmiyoruz. Ancak hem numaralı arkasından gelip girebilirler hemde sanırım o arkadaki tünel süzerin oraya çıkıyor dedi @SDemirsoy oradan girilebilir.

Çevrimdışı Bekrakn

merhabayın abiler. her gün başlığa baka baka artık çoğu üyeyle tanış gibi oldum. umarım gerçekten tanışma imkanım da olur sizlerle. duydum ki beşinci başlık gelecekmiş buralar kapanmadan bir geleyim dedim. iyi akşamlar muhabbetiniz bol olsun :D
[ Son Düzenleme: 26 Nisan 2015, 00:27:42 Bekrakn ]

Çevrimdışı Tolga

merhabayın abiler. her gün başlığa baka baka artık çoğu üyeyle tanış gibi oldum. umarım gerçekten tanışma imkanım da olur sizlere. duydum ki beşinci başlık gelecekmiş buralar kapanmadan bir geleyim dedim. iyi akşamlar muhabbetiniz bol olsun :D
İyi akşamlar  :hosgeldin
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

ysariusta

• Ziyaretçi

merhabayın abiler. her gün başlığa baka baka artık çoğu üyeyle tanış gibi oldum. umarım gerçekten tanışma imkanım da olur sizlere. duydum ki beşinci başlık gelecekmiş buralar kapanmadan bir geleyim dedim. iyi akşamlar muhabbetiniz bol olsun :D
:hosgeldin geçe kalmışsın ama tam zamanı sayılır

Çevrimdışı Efe

:hosgeldin
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ZEKI

merhabayın abiler. her gün başlığa baka baka artık çoğu üyeyle tanış gibi oldum. umarım gerçekten tanışma imkanım da olur sizlerle. duydum ki beşinci başlık gelecekmiş buralar kapanmadan bir geleyim dedim. iyi akşamlar muhabbetiniz bol olsun :D
:hosgeldin

Çevrimiçi Necmi

@Necmi abi 1000+ olarak devam eder 1600 lere kadar yolu var  :bandit: :bandit:

Prekast işi hızlanması lazım stat localarda süper değişim görüyorum  :super: :super: bitmiş gibi üst kat locaların yakında resimleri olsa süper olur
@keremfrat1 hala yollamadın istekleri
prekast işi hızlanmalımı  :alala: hangi stada bakıyorsun sen @ALI RIZA

Çevrimiçi Necmi

:hosgeldin hayırdır bir hemşerim dahamı geldi :D

Çevrimdışı ALI RIZA

prekast işi hızlanmalımı  :alala: hangi stada bakıyorsun sen @ALI RIZA
Ya şu eski açık alandaki alan 1 günde bitirsinler diye ayrıca merdivenler ayrıca tekrardan son basamak yanı yürüyüş alanı yerleştirsinler...! 4 gün uzamasın yani...!

ysariusta

• Ziyaretçi

Çevrimiçi Necmi

Ya şu eski açık alandaki alan 1 günde bitirsinler diye ayrıca merdivenler ayrıca tekrardan son basamak yanı yürüyüş alanı yerleştirsinler...! 4 gün uzamasın yani...!
ulan ne adamsın daha bu gün vinci söktüler adamlar hemen prekast koymaya başladı daha ne kadar hızlı olabilirler pazartesi biter prekast işi merdivenler için bir şey diyemem bütün vinçler aynı anda girerse hızlıca yaparlar sanırım orda delme işi yok çentikleyip koyuyorlar uyma sorunuda yok

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı Bekrakn

:hosgeldin hayırdır bir hemşerim dahamı geldi :D

aynen abi  :D forumda baya arkadaş var sanırım memleketten

Çevrimdışı ALI RIZA

ulan ne adamsın daha bu gün vinci söktüler adamlar hemen prekast koymaya başladı daha ne kadar hızlı olabilirler pazartesi biter prekast işi merdivenler için bir şey diyemem bütün vinçler aynı anda girerse hızlıca yaparlar sanırım orda delme işi yok çentikleyip koyuyorlar uyma sorunuda yok
Ben sonuca bakarım  :evillol: :evillol: üstten söktüler allah razı olsun :)
Umarım bitirirler salıya yarkarsa ayıp ederler bence yarın çalışıp bitirsinler...!

Çevrimdışı Efe

aysonu biter 5 günde merdivenlerin bir bölümü kalacak çatı havalandıktan sonra yaparlar çare yok üst katları gelişi güzel koyup çatınını yapımını bekleyecekler bence :)
Şampiyon Beşiktaş JK