Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5694444 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Sergen Nalcakar

foruma pek bakamadım bugünde bu eski açıktaki çatı muhabbeti ne belediye flen diyolar?
şüphelenmedimde degil ordaki kirişler bekliyo takılmadı daha

Yok ya baya takılmış takılmayanlarda kule vinçten ötürü takılmamıştır . Ama haber doğru , yayınlanması düşmanca . Eski açığın zaten üstü kapanmayacaktı . Biz yaptığımız stadın üstünü kapatıyoruz . Orasıda eski İnönüye göre orta yuvarlağın biraz daha arkasına denk geliyor . Onlar ortalığı nasıl karıştırırız diye düşünmüşler . Biz güney tribününü eski açık diye hitap etmemizden ötürü ortalık karışmış . Ben başkan olsam stadın açılış konuşmasında bu Stadı yazılı ve görsel medyada yapılmasını istemeyen kurumlar fotoğraf çekmesin derdim  :evillol:

Çevrimdışı TØLGA

boş kalsa kolonda takılmazdı boş kolonu napıcaklar :D
olsun insan içinde bir şüphe oluyor yinede :D
yatay kirişler takılmadan rahatlamam  :evillol: :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı megiddo

paletli prekasta devam ediyor, bugün hem kapalı hem yeni açık köşedeki kalan bir kaç tane prekastı bitirebilirse çok iyi olur böylece prekast için sadece eski açık tarafı kalmış olacak ona yarın öbür gün beyaz sarı ve paletli beraber dalarlar fazla ömrü kalmaz oranın da.

Çevrimdışı Deniz

Vincin söküldüğü yere prekastları kaç günde takacaz bakalım  :icool:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimiçi Necmi

Vincin söküldüğü yere prekastları kaç günde takacaz bakalım  :icool:
iki günlük iş var orda sorunda yok patır patır konur delikler falan delinmiştir yanlarda prekast konduğuna göre kırım işi falanda yoktur aslında sıksalar bir günde bile biter prekast işi bitti artık merdivenlere odaklanalım en azından üstlerin konması şart altlar kalsa bile halat gerildikten sonra konabilir ama üstlerin konma şansı olacağını sanmıyorum en azından üstleri bitirmeden vinçler paydos etmez diye tahmin ediyorum 27 Nisan alacalının prekastları bitirme süresiydi ve bu sürede prekast montajı kalmayacak gibi görünüyor ama merdivenler bitermi bilemedim tahminim 4-5 günlük bir gecikme olacağı yönünde zaten ben daha öncede mayısın ilk haftası teslim ederler diye fikir yürütmüştüm bu kadarlık bir gecikme aslında gecikme sayılmaz aslında alacalı daha erkende bitirebilirdi ama en azından zamanında bitirdi kendi işinde bir gecikme yaşatmadı teşekkürlerimizi iletelim uzun bir maratondu onlar için işin en kolay kısmıda montajdi stad başladığından beri çalışıyorlar ve zor bir imalatı bitirdiler montajdada başka firmaların sıkıntısını yaşadılar ama genede bu kadar uzun soluklu bir işi zamanında teslim edebildiler ellerine sağlık bundan sonraki işlerinde yolları açık olsun

Çevrimdışı nihat

Katılmayabilirsiniz ama bu stad 2019'dan önce bitmez bence. Daha yapılcak çok işi var.

Çevrimdışı Efe

Katılmayabilirsiniz ama bu stad 2019'dan önce bitmez bence. Daha yapılcak çok işi var.
hedef 2023 sana gore  ozaman
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı TØLGA

biraz daha abartsaydın belki o zaman inanırdım  :evillol: :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Tolga

Az söylemişsin :biggrinking:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Rebel_Eagle1903

canım küçüğüm benim sen boşver yılını. Bittiğinde İnşAllah bu harika stadımızda bol bol maç seyreder nice şerefli şampiyonluklar görürsün.
“Çok üzüntülerimiz oldu hepsini yuttuk, oturduk. Beşiktaş’ı üzmesinler” Süleyman SEBA

Çevrimdışı Türkay

Yaş 64 mü?  :kop: Geçen gün 19 du  :kop:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı egehan_67

Eski açık prekastta tamamlanmaya başladı

ysariusta

• Ziyaretçi

Neye göre bu tahmin. Tamamen sana göre ise katılmıyorum, varsa bildiğin söyle. Gereksiz tartışma çıkarma peşindeysen bir kaç konu var onları dene

Çevrimiçi Necmi

Neye göre bu tahmin. Tamamen sana göre ise katılmıyorum, varsa bildiğin söyle. Gereksiz tartışma çıkarma peşindeysen bir kaç konu var onları dene
çocuk ağır troll takılmayın her mesajı böyleydi forumdan süresiz uzaklaştırıldı.

Çevrimdışı Kutay

çocuk ağır troll takılmayın her mesajı böyleydi forumdan süresiz uzaklaştırıldı.
:claps: :claps: :claps:
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı Tolga

Zaten olacağı buydu :)

Yaşını da 64 yapmış ne insanlar var ya :kop:

Çevrimdışı megiddo

sarı vinç eski açıktaki boşluğa prekast yerleştirmeye mi başladı ben mi yanlış görüyorum?

Çevrimdışı martin40

sarı vinç eski açıktaki boşluğa prekast yerleştirmeye mi başladı ben mi yanlış görüyorum?

Dogru görüyorsun  :ok:

Çevrimdışı megiddo

paletlinin önünde 3 tane falan prekast kaldı bitirmesi gereken bugün bitirmeden çıkmaz artık o köşeden yeni açıkta da prekast işi bitti artık diyebiliriz yarın bütün vinçler tüm güçlerini eski açığa verecek artık.

Çevrimdışı mert_

gün içinde foursquare'de paylaşılan vodafone arena fotoları;

Çevrimdışı dorukkaymak

Merhaba, Klupten, madeb den veya her hangi bir yetkiliden bu cati dedikodusuna bir cevap geldi mi?

Çevrimdışı Tolga

Merhaba, Klupten, madeb den veya her hangi bir yetkiliden bu cati dedikodusuna bir cevap geldi mi?
Haberin gerçeklikle hiçbir alakası yok.

Yine başladılar üzerimize oynamaya.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık