Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5694409 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Batu K.çetin

gerçi konu dışı olacak ama fotodaki aydınlatmalar numune gibi 3 farklı aydınlatma  acaba diyorum  bu modellerden seçim mi yapılacak :alala:

Çevrimdışı Batu K.çetin

bu arada mavi vincin ayaklarındaki ağırlıklar sökülüyor az kaldı tamamın oradan kaldırılmasına...

Çevrimdışı SDemirsoy

Tribun Dergi @tribundergi  ·  şimdi 6 dakika önce
Vodafone Arena Açılış Maçı:
Beşiktaş - Chelsea

Çevrimdışı Altuğ

Tünaydın arkadaşlar. Dördüncü sayfanında sonuna doğru geliyoruz sanırım.

Çevrimdışı yavvuzz

Zaman ne hızlı geçiyor , kule vinçlerin kurulmasını konuşuyorduk , bir tane bile kalmadı . Galiba stat bitiyor :D

ysariusta

• Ziyaretçi

Tünaydın arkadaşlar. Dördüncü sayfanında sonuna doğru geliyoruz sanırım.
3'ün sonunda dedik ki 4. başlıkta çatıyı germiş oluruz. Nasip değilmiş. Obitaş ve Çiçekler 5. sayfayı görmezler umarım. Açılış 6. sayfaya.

Çevrimdışı Tolga

Tribun Dergi @tribundergi  ·  şimdi 6 dakika önce
Vodafone Arena Açılış Maçı:
Beşiktaş - Chelsea
Fatih Doğan'ı dinledim bugün 3 lü turnuva olabilir dedi bunlardan biri zaten Chelsea olacak :D
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı SDemirsoy

Fatih Doğan'ı dinledim bugün 3 lü turnuva olabilir dedi bunlardan biri zaten Chelsea olacak :D
kaleci bizden oyasın :D :D

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimiçi murat

Gunaydin ve boylece son kule vincimizde bugun gidiyor. İlk kurulurken ne kadar sevindiysek gidislerinde de o kadar seviniyoruz
Peugeot gibi diyorsun yani bir alırken seviniyorsun birde satarken :D

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

kaleci bizden oyasın :D :D
Aynen, geçen sene forvetleri oynadı bu sene de kaleci olsun ne var yani :evillol:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Efe

Zaman ne hızlı geçiyor , kule vinçlerin kurulmasını konuşuyorduk , bir tane bile kalmadı . Galiba stat bitiyor :D
stad bitti sadece zamana ihtiyac var tamamlanmasi icin icine girip oturacagimiz yapi tamamlandi :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ozan062

:claps: :claps: :claps: :claps: :claps:
Çok güzel Hareketler bunlar , Bravo Çocuklar İnş Vodafone Arenaya Son Şampiyon olarak Doneceksiniz....

nasıl diğer haberlere inanmıyorsak bunada inanmayalım
onun içinmi hilbertle egemenle aynı sıkıntıları yasadık adamlar maas konusunda sıkıntı yasadık yol verildi
bu sebeble inanmayınız stad calısanlarıda futbolcularda yoneticilerde birer paralı calısan herkes parasını takır takır alıcaktır olay bu
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı SDemirsoy

stad bitti sadece zamana ihtiyac var tamamlanmasi icin icine girip oturacagimiz yapi tamamlandi :)
@Efe abi rampada o zaman kalıp işi falan kalmadı hafriyat işi var sanırım vinç artık gittiğine göre şimdi kapalıdan halat serilmeye başlaması işine daha çok var mı yani bi taraftan başlayabilirler mi halat işine ?

Çevrimdışı ozan062

fiyasko adamları herseye ortak ettik yani koca ingilterede ve londonda bi bu klupmu var bazende
baskanı cozemiyorum tek yerde takılıp kalıyor... herneyse fazla konusmayım bundan 2 ay oncede aynı muhabbet dondu
adamın ceo su bizi klup binasından içeri almadı
onun için biz daha bekleyelim ortada stad yok :evillol: çimler gelsin o zaman onlara gelir vakit
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

Kameranın hemen altında  birileri  fotoğraf çekiyordu.Pankart gibi  bişey  açıldı.Baret resmi olabilir pankartta.

Çevrimdışı Efe

@Efe abi rampada o zaman kalıp işi falan kalmadı hafriyat işi var sanırım vinç artık gittiğine göre şimdi kapalıdan halat serilmeye başlaması işine daha çok var mı yani bi taraftan başlayabilirler mi halat işine ?
prekast isi ay sonu tamamlansin merdiven haric halat serilmemesi icin bir neden kalmiyor ama ne zaman baslar belki mayis ortasi gibi
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

prekast isi ay sonu tamamlansin merdiven haric halat serilmemesi icin bir neden kalmiyor ama ne zaman baslar belki mayis ortasi gibi
Valla  Efe prekast bitimi ay sonu  olmayacak  sanki.Üst  sıralar  çok fazla vakit  çalıyor  baksana.

Çevrimdışı Efe

Valla  Efe prekast bitimi ay sonu  olmayacak  sanki.Üst  sıralar  çok fazla vakit  çalıyor  baksana.
abi prekast hic bi zaman tam bitmez onlara takipmayin halatlar kalktimida konabilir bi kactane merdivenleri zaten koyamacaklar iskeleler var suan merdivenlerin yerinde o yuzden cati havaya kalktiktan sonrada prekastla ugrasacaklar
Şampiyon Beşiktaş JK

ysariusta

• Ziyaretçi

Ben prekast işini daha önce bitecek diye düşündüm ama Mayıs ayına bir hafta daha var perşembe günü bitmiş olur fazlaca zaman var üst parçaları ve merdivenleri bence daha küçük vinçler de yapabilir. Zeminin yapılmasına engel olan paletli gibi ağır vinçler. Sonuçta o parçalar ağır değil. İkişer üçer taşınabiliyır.

Çevrimdışı TØLGA

foruma pek bakamadım bugünde bu eski açıktaki çatı muhabbeti ne belediye flen diyolar?
şüphelenmedimde degil ordaki kirişler bekliyo takılmadı daha
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı SDemirsoy

foruma pek bakamadım bugünde bu eski açıktaki çatı muhabbeti ne belediye flen diyolar?
şüphelenmedimde degil ordaki kirişler bekliyo takılmadı daha
nasıl bekliyor sadece 5 tane kaldı takıldı ya :)

Çevrimdışı TØLGA

nasıl bekliyor sadece 5 tane kaldı takıldı ya :)
yatayları diyorum yaa kolonları değil :)
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı SDemirsoy

yatayları diyorum yaa kolonları değil :)
boş kalsa kolonda takılmazdı boş kolonu napıcaklar :D