Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5694991 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı serti67

kaldırılan son vinç i milliyet gazetesine götürmek lazım...  :ok:

haber doğru olsa bile son derece art niyetli yazılmış... utanmasalar demirören zamanındaki pasta modeli gibi bir stad vardı ya onun resmini koyarlardı heralde...

habercilik ne hallere gelmiş...
bunlara yalanlamaktan başka bıse yaptıgı yok kulubun yaptırım uygulanması lazım camur at ızın kalsın oluyo ondan sonra
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

:claps: :claps: :claps: :claps: :claps:
Çok güzel Hareketler bunlar , Bravo Çocuklar İnş Vodafone Arenaya Son Şampiyon olarak Doneceksiniz....
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı MamiReyiz_39

sevdigimiz herkes gidiyor..kule vinçte gitti :D
Mermiler Atılacak Gökyüzüne..Şampiyon Olduğun Gece..Piuvvv Piuvvvv Piuvvvvv
İletişim Adresi: http://instagram.com/muhammetrslan

Çevrimdışı halvetifarazi

Selamlar,
Milliyetteki haberi yapan Serdar Sarıdağ denen gazeteci.

Bu adam sözde beşiktaşlı olup tek amacı beşiktaş üzerinden prim yapmak deyim yerindeyse kendini satmaktır. Bugüne kadar yaptığı çoğu haber yalanlandı. İşi gücü yalan haber yapmak olan kulüpten içerden haber alamayınca böyle yollara başvuruyor.
İtibar etmeyin.

Çevrimdışı SDemirsoy

günaydınlar kule vinç gidiyor.. milliyet yalan dolana devam ediyor..
canlı yayın kamerası eski açıkta takılı kaldı :D

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

zaten kuruldu o iskeleler bir kaldı numaralı niye gece yapsınlar anlamadım gündüzde rahat rahat yapabilirler ne yani gece acele edip yapıp gündüzde üstüne halatlarımı serecekler kirişlerin bitmesine daha bir ay var halatlara başlanmasına 10-15 gün var neden iki günlük bir işi gece mesaisiyle yapsınlar bunun için harcanacak elektrik bile gereksiz masraftır @Deniz  gece yapıp bitirsinler sonrada 15 gün yatsınlar halat serilmesini beklemek için senin iş yapma anlayışın bumu hem gece çalıştır fazla mesai ver hemde gündüz yatır maaş öde sen çalıştığın iş yerini iki günde batırırsın yada ilk günde kovulursun :kop: :kop:
Necmi   sanırım  Deniz prekastlar halatların sürtünmesinden zarar  görmesin diye
prekastların üzerine konulacak ahşaplardan bahsediyor,iç bilezik iskelesinden değil.

Çevrimdışı SDemirsoy

Necmi   sanırım  Deniz prekastlar halatların sürtünmesinden zarar  görmesin diye
prekastların üzerine konulacak ahşaplardan bahsediyor,iç bilezik iskelesinden değil.

evet onlardan bahsediyor @Coşkun Mevsim abi ama hiç hareket yok o konuda yada daha erken mi

Çevrimdışı kadir

ÇOK ONEMLİ !!!!! Yok Artık Güne Kötü bi haberle başladık Maalesef :by2: :by2:
Başkanımız Fikret Orman Satd inşaatın Usulüne uygun gitmedigi gerekçesi ile İstanbul Bbne çagırılmış
Gerekçe : Projede Stadın eski açık tribünün üzerinin açık oldugu fakat şuan buna uyulmayarak kapatıldıgı gösterilmiş :money:
Kadir Topbaş: inşaatı durdırmak niyetinde değiliz fakat sıkıntıları satd bittikten sonra değil de inşaat aşamasındayken degerlendirmeliyiz demiş :akuma: :akuma: :akuma:
Fikret Orman : Biz eski açıgın üzerini kapatmadık zaten Projeye uyuyoruz eski açıgın ustu Açık , Biz Stadın üzerini kapatıyoruz sadece , zaten orada organizasyon lar olacak , Projeye aynen uyuyoruz :bandit:
BEYLER BİZANS OYUNLARINA BAŞLADILAR YİNE !!!!
Stadının bitmesine yakın bu tarz oyunların olacağını biliyordum zaten :akuma: :akuma:
ee artık saldırıların dozu yavaş yavaş artmaya başlıcak bide sen gör eğer takımımız son haftaya kdar lider olarak giderse o zaman nası saldırcaklar kudurcaklar öle

Çevrimdışı fore_kazık

prekastlar, çatı kolonları ve tribünlere serilen çatı iskelelerinin tamamlanması için son 8 gün...

çatı iskelelerinin tamamlanması için son22 gün...
[ Son Düzenleme: 25 Nisan 2015, 12:13:55 fore_kazık ]

Çevrimdışı Serjo

Daha ilk golu sen atacaktın kule vinç  :bawling:  :by2:
nereye gidiyorusn  :bandit:
Şu an Beşiktaş ile şampiyonluğa odaklanmış durumdayım.

Çevrimdışı kadir

Çok güzel Hareketler bunlar , Bravo Çocuklar İnş Vodafone Arenaya Son Şampiyon olarak Doneceksiniz....
İyi insan olmadan Beşiktaş'lı olunmaz.. helall olsun yüreği güzel adamlar

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

evet onlardan bahsediyor @Coşkun Mevsim abi ama hiç hareket yok o konuda yada daha erken mi
Erken  kardeşim.Tamamen bitmesi lazım sanırım prekast işinin tahminime  göre.

Çevrimdışı BlackEagle1989

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Yunusemre bu tip yazılara pek itibar  etmemekte fayda var Ornek olarak bilic in babasının söyledikleri vs. futbolcuların agzından  duymadıkca benm için yalandır bunlar...

olumsuz haberlere nasıl itibar etmiyorsak bunlarada itibar etmemek gerekir.

Çevrimdışı Anıl

Quaresma ve Şenol Guneş haberleri Ayyuka çıktı , Q7 yi almazlar ama Şenol hocanın Geleceğini düşünüyorum , West Ham Biliç için 3,5 milyona yukseltmiş teklifi bu haberler İngiltere basınındada Ayyuka çıkmış durumda , Bence Biliç Sızleşmedeki 500.000 € yu odeyip İngiltereye gidecek , Zaten her fırsatta İngilterede çalışma hayalının olduğunu söylüyor , Hemde West ham Futbolculuk dönemindeki takımı bu teklifi reddedecegini hiç zannetmiyorum :halay: :halay: :halay: :ishock: :ishock: :ishock:
http://besiktasarena.com/besiktas-futbol-takimi-201415-sezonu/besiktas-jk-futbol-takimi-201415-sezonu/18650/ :)

Çevrimdışı Anıl

Biliyorum @anilt , @ONUR KOLCU ya cevaben yazdım daha yazmam :ok: :ok:
Yanlış anlama abi bence şuan için çıkan haberlerin hepsi yalan onun için stad başlığında konuşmaya değmez :) @Yunus Emre Dökmeci

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı gethaylen

Anladım Yunus teşekkürler. Ben de kule vincin taşıdığı son malzemeleri hediye ediyorum kendilerine

Var var milliyet bi haber yaptı kırk akıllı çıkaramıyor. Kule vinci hediye ediyoruz söktük onlara takılacak bugün
:kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

ysariusta

• Ziyaretçi

Sarıdağ bana "işimi öğretmeye kalkma" dedi :ebebe: :kop:
Senden umudu kestik stajer muhabir alıcaz deseydin

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Senden umudu kestik stajer muhabir alıcaz deseydin
Yok abi, "biliyoduk böyle haberlerin olucanı" dedim geçtim :)

Benim anlamadığım böyle haberler çıkaran Beşiktaş muhabirleri kulübün basına verdiği yemeklerde vs. hangi yüzle fotoğraf çektiriyo yöneticilerle :bandit:
İnsanın biraz olsun yüzü kızarmaz mı..
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."