Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5694778 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Her adımımızda projeleri didik didik eden makamların bunca zaman sonra böyle bir talepte bulunduğu iddiası sadece komik. hadi projeye bakmıyorsun 1 yıldır maketi de mi görmedin derler adama. faydamız olsun biz tekrar hatırlatalım o zaman kendilerine. şekilde görüldüğü üzere çatı sadece yeni stadın üstünü kapatıyor. "tarihi" eski açığın olduğu yer zaten kafe alanı ve üzeri açık. zaten altında bir destek yok birşey yok çatıyı taa tarihi duvara kadar nasıl uzatsınlar. gülüyorum sadece. haberde kullandıkları resim de eski katalog resmi.
Başkanda aynen öyle demiş zaten biz eski açıgın üzerini kapatmıyoruz , Stadın üzerini kapatıyoruz , Projeye bire bir uyuyoruz demiş :tabe:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı sallapati

Milliyetteki haber okuyan varmı? Yok eski acıca catı yapılıyormuş anıtlar kuruluna sunulan projede catı görülmüymuyormuş da felanda filanda..

Yaw arkadaş şaka gibi ya konu beşiktaş nerden vursak diye yer alıyorlar gun geçmesinki saçma sapan bir haber cıkmasın klup hakkında..

Gitmişler bide cok önceki cıkan bir kaç resimi koymuşlar planlana stad diye..

UUlan bu serdar sarıdagı nevzat demire sokmayacaksın hep bu kraktersiz cıkartıyor bu tür haberleri.

Allah belalarını versin.. Demirören tekrar TFF Başkanı olmak için GS ve FByi 1-2 yapmak istiyor heralde..

bu arada Sabah Grubu ; (Erman Toroğlu-Hıncal-Ahmet Çakar) derin fb ve şansala fena vurmaya başladı... sanırım lig maçları yakın zamanda Aspor a geçer şifreli olarak.. altyapısını yapıyor olabilirler bunun

Hayır hata gözle görülür gibi olmaz sonradan farkeder uyarırlar çağırırlar falan ama koskoca eski açığa kolonlar dikileli aylar oldu daha yeni mi çağırıyorlar ? Doğruluk payı yok zaten ama doğruysa da şimdiye kadar görmedikleri için allah razı olsun :D
:evillol: :evillol: :evillol:

Çevrimdışı KUMANOVALI

abi varmı şundan daha iyi manzara ...

süleyman başkanın
şeref beyin
vedat kaptanın

ve daha nicelerinin locasından çekmişler sanki fotoları
ruhları şad olsun....

duygulandım

herkese günaydınlar...
BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

http://www.alisverisreyonum.com
http://www.hpkartus.com
http://www.bilsabilgisayar.com.tr
https://www.avazilla.com

Evet zaten Resimlerde ilk projenin Renderlerini kullanmışlar, Ondan sonra Lansaman yaptık , Maket çıkardık orada görmemişlermi bütün tribünlerin uzerinin kapalı olduğunu :money: Aylar sonra stad bitme aşamasındayken mi aklıklarına gelmiş , Bence bu çok büyük bir oyun ve Biz bu oyunu bozarız , Tek taşına Dokunmaya kalksınlar İstanbulu başlarına yıkarız :bandit: :bandit:.
Haber yalan olsa bile , Başkanın Büyükşehir Belediyesine Bilgi vermeye davet edildiği kısmı gerçektir :iscrewy:

Çevrimdışı SuperBJK

akustik danışmanı olarak görünen karakutu akustik firmasının sitesinde yer alan arena görseli. her yönüyle mükemmel bir stad geliyor!

Gürültü Kontrolü açıklamasında gürültünün indirgenmesi yazıyor. Ama oldu mu şimdi gürültüsüz tadı çıkar mı hiç  :steamed:

Çevrimdışı yavvuzz

Herkese Günaydınlar ,
Epeydir iş dolayısıyla yoktum . Stadın prekastları bitmiş neredeyse . O veya bu şekilde bu stat bitecek . Ayrıca seçim öncesi hiçbir belediye ve hükumet bu stada bu tarz da bir yaptırım yapmaya kalkamaz. Sonları kötü olur. Seneye ekimde hep beraber yüreğimiz orada şampiyon takımımızı desteklerken olacak.

Çevrimdışı ozan062

Galiba mavi vince guoe gule diyoruz.

bulutlar sıkıntı
youtube dan haarp diye aratın gorun enson 99da istanbulda  oldu devamını getirmeyim
acaba dedirtti :ebebe:
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Gürültü Kontrolü açıklamasında gürültünün indirgenmesi yazıyor. Ama oldu mu şimdi gürültüsüz tadı çıkar mı hiç  :steamed:
Tamam iste @Necmi abi onun açıklamasını yaptı , Uğultuyu önlemek içindir o Sesin azaltılması için değildir :iscrewy:
Toki arenada Ses hem yüksek hem uguktulu , Ugultudan Tezahüratlar anlaşılmıyor, Bizde Konser arenasıda olacağı için , İlk hedef uğultuyu ve yankıyı engellemek olacaktır, Yani sesi berraklaştırmak olcaktır , Yoksa Sesin azlatılmasıi için bi çalışma yapılacagını hiç zannetmiyorum :ok: @SuperBJK
[ Son Düzenleme: 25 Nisan 2015, 10:37:38 Yunus Emre Dökmeci ]

Çevrimdışı ozan062

cezayirde bir stad

bunu gordugum hesabın altınada bir arkadas yazmıs
bi ınonu değil hakikatende oyle
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Anıl

Çevrimdışı Factatum

Haberin asılsız ve maksatlı olduğunu düşünüyorum. Vodafone Arena için kaç lansman yapıldı. Kendi gazeteleri de dahil olmak üzere kaç kez son görseli kullandılar. Haberin altına Vodafone ile yapılan anlaşma öncesi yayımlanan görseli planlanan stad diye koymak, tam anlamıyla belaltı gazeteciliği.   

Türkiye'de basının durumu zaten içler acısı. Kalemşörlük ve tarafgirlik gırla. Hele spor basını, tamamen felaket. Aynı zihniyetteki basın, daha evvel İnönü'nün altından tonozlu yapı ve deniz çıkarmıştı. Yatacak yerleri yok.
[ Son Düzenleme: 25 Nisan 2015, 10:58:13 Factatum ]

ysariusta

• Ziyaretçi

takılmayın haberlere falan. hayatında bir kez stadın oradan etrafını dolaşıp ne oluyor demeyen adamlar masa başından sallıyor. son vinç gitti siz ona bakın.  :ishock:

Çevrimdışı Oktay

.ben herhafta sirkeciden hareme arabalı vapurla gidip geliyorum eski açık  sütunlar seyrek olduğu için kesinlikle belli bile olmuyor..
[ Son Düzenleme: 25 Nisan 2015, 11:15:21 Oktay ]

.ben herhafta sirkeciden hareme arabalı vapurla gidip geliyorum yeni açık  sütunlar seyrek olduğu için kesinlikle belli bile olmuyor..
Eski açık olmasın o :evillol: :evillol: :evillol: @Oktay abi

takılmayın haberlere falan. hayatında bir kez stadın oradan etrafını dolaşıp ne oluyor demeyen adamlar masa başından sallıyor. son vinç gitti siz ona bakın.  :ishock:
Bugünleri de Gördük çok şukur @Yunus abi İnşaatta Hiç Vinç Kalmadı , Artık Finişe dogru hızla ilerliyoruz , Stadda Vinç kalmaması da bunun habercisi :halay: :halay: :ishock:

Çevrimdışı Oktay

.ben herhafta sirkeciden hareme arabalı vapurla gidip geliyorum eski açık  sütunlar seyrek olduğu için kesinlikle belli bile olmuyor..
Kesinlikle Bende Uskudardan ve ya kadıkoyden Vapurla gelirken , Çok yaklaşmadığın surece , Denizin orta bolumlerinden hemen hemen hiç belli olmuyor Eski açık :ok: @Oktay abi

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 25 Nisan 2015, 11:20:46
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Tamamiyle Milliyetin 2-5 gazete fazla sattırma çabası.

Bu stad ile ilgili değil şampiyonluk yolunda takımın ve bizim konsantrasyonunu bozma çabaları.

Hacizler haberler quaresma v bunlar tesadüf mü sanıyorsunuz?

Hem stadınız yok hem şampiyonluğa oynuyorsunuz böyle olmaz durun bakalım biraz demeye çalışıyorlar.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

cezayirde bir stad

bunu gordugum hesabın altınada bir arkadas yazmıs
bi ınonu değil hakikatende oyle
Zenitin hem Şuanki hemde Yeni yapılan stadı da aynı böyle Denizin dibinde ama tabiki hiç biri bir İnonu değil olamazda :bandit:

Çevrimdışı Türkay

ahahaha mavi vinç hele şükür gitmiş nası sevindim  :halay:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Efe

Kule vinc sokuldu yarin eski acigada prekastlari koymaya baslarlar ay sonuna kadar onlarida bitirirler sadece merdivenler kalir
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı fore_kazık

kaldırılan son vinç i milliyet gazetesine götürmek lazım...  :ok:

haber doğru olsa bile son derece art niyetli yazılmış... utanmasalar demirören zamanındaki pasta modeli gibi bir stad vardı ya onun resmini koyarlardı heralde...

habercilik ne hallere gelmiş...
[ Son Düzenleme: 25 Nisan 2015, 11:46:15 fore_kazık ]

Çevrimdışı Erçin

Şimdi prekastlar bitti diyoruz ya..peki bu merdivenlere takılacak prekastlar ne olacak? Onlara kaç gün verilecek?

Çevrimdışı fore_kazık

Şimdi prekastlar bitti diyoruz ya..peki bu merdivenlere takılacak prekastlar ne olacak? Onlara kaç gün verilecek?

tahminimce basamakların prekastları sadece olması gereken yerlere koyarlar çatı kalktıktan sonra koltuklar takılırken monte edilir.

gerçeklik payı nedir bilmiyorum sadece tahminim böyle...