Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5697771 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı serti67

Abi ben paylaşırımda burda olmaz :D Şuan ellerim gitmiyo harflere valla necmi abi basacak şimdi burayı :D
len bugun 23 nısan sen yonetıcı olcen yarın forumda necmı abının yazdıklarını sılersın begenmedım dıee :)))ama 24 unde ne olur bılemmee
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimiçi Necmi

Abiler foruma bi şarkı bölümü açsakta gece dinlenicek güzel şarkılar paylaşsak? :)
:bandit: :bandit: :bandit:

http://besiktasarena.com/oneri-istek-ve-forum-kullanimi-hakkinda/forum-ile-ilgili-oneri-ve-sikayetler/625/

önerilerin yeri burası kaldıki her üye konu açabilir genel sohbetin altına açabilirsin bunu sormana gerek yok renklilere ait bir konu açmadığınız sürece sıkıntı yok

Çevrimiçi Necmi

len bugun 23 nısan sen yonetıcı olcen yarın forumda necmı abının yazdıklarını sılersın begenmedım dıee :)))ama 24 unde ne olur bılemmee
he he he
24 ünde ne olacağını işte bende bilemem :bandit:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

he he he
24 ünde ne olacağını işte bende bilemem :bandit:
Aman abi amann durduk yere forumdan şutlanmayalım :kop:

http://besiktasarena.com/genel-sohbet/sarki-onerileri/
[ Son Düzenleme: 23 Nisan 2015, 02:54:23 Yusuf Tekeli ]
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı serti67

aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı Altuğ

Günaydın Beşiktaş Arena.

Gülen yüzünüz hiç solmasın, içinizdeki çocuk hiç büyümesin nice 23 Nisanlara..
[ Son Düzenleme: 23 Nisan 2015, 08:37:19 Altuğ ]

Çevrimdışı AdemG

gunaydin,

bugun tatil calisma var midir diye merak ederken calismalarin hiz kesmeden devam ettigini gordum. paletli prekast takarken, sari vinc son kat duz prekastlari yerlestiriyor. caticilar dahi bir gayretli gorundu bugun.

keyifli bir gun olacak belli.

Çevrimdışı Serbestilker

Günaydın. Bugün numaralı üst prekastlar biter mi acaba? :alala: Toplam kaç Prekast kaldı takılmayan bilen var mı?
çǿκ کεdíκ طę ∂طí

Çevrimdışı Eyüp Emir

Günaydın arkadaşlar tatil yok çalışmaya devam

Çevrimdışı ahmet türken

Günaydın arkadaşlar. Tüm dostların mübarek Regaip kandilini ve 23 Nisan Ulusal Egemenlık Çocuk Bayramını kutlarım

Çevrimdışı halvetifarazi

hangi taraftardan bahsediyorsun takım şampiyonluğa giderken onu stadda yanlız bırakan taraftardanmı bahsediyorsun olimpiyata gitmek zor geldiği için sıcak evinde tv başında izleyen taraftarmı :alala: kongre üye sayımız kadar stadda adam yok kime ne soracaksın ben Beşiktaşlıyım demekle insanlar söz hakkımı alıyor gelirsin stada ne istiyorsan orda tribünde söylersin bak o zaman dikkate alınıyormu alınmıyormu görürsün ama burda pc başında kahveni yudumluyarak istediğin kadar iste kimse bunu ciddiye almaz almamalıda zaten çok basit hesap 70000 lik stad her maç dolsa sezonda 100 M stad geliri demektir bu stadın 1/3 ünü yapar ve o taraftar ne istese yapmak için çaba gösterilir bunu yapamıyorsan konuşmayacaksın birde istekler farklı farklı dır şurda çatal merdivende bile çoğunluğu sağlayamamışsın sanki bütün taraftarın talebiymiş gibi şu anda o merdivenlerin ne olduğunu umursayanların oranı yüzde bir bile değil

Öncelikle bir zamanlar çocuk olan herkesin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı çocuk bayramını kutlarım.

Taraftar daha ne yapsın ben anlamıyorum. Bu sabah haber gördüm. Doğruysa 300k forma satılmış. Şampiyon olursak belki daha da artar. Kartal yuvalarının 2012'ye kadar cirosu neydi? Son 3 yıldır ne oldu? Adam Iğdır'dan gelip kombine alıyor. İnsanlar elinden geldiğince cebinin yettiğince alıyor aldırıyor. Daha ne yapacak. Sen planını programını doğru yapmazsan fizandaki stada maçları alırsan taratar gitmez değil gidemez. Hadi diyelim geçen sene yaptın bir acemilik aldın maçları olimpiyata ya bu sene başında neden yine olimpiyat diye tutturdun. Yönetimin yaptığı hataları taraftara yüklemek işin kolay tarafı.

Kimse kusura bakmasın,
benim sabit gelirimle her sene aldığım forma parasının yada ığdır'dan kobmine alıp maça giden adamın cebinden çıkan kuruşların, ortalamanın altı bir topçular olarak mustafa pektemek'in, ersan'nın alacağı milyon eurolara, sezer öztürk için fener'e, geçen sene şampiyonluğu veren gs topçusu dany'e ve hastane yatağında imza atan eneramoya ve onun bir takımın menajerlerine gitmesi
benim kanıma dokunuyor.

Sen taraftar için ne yaptın derler adama. Sorsan stad yapıyoruz derler. Sven goran eriksona kaptırdığın 1m€ ile stad inşaatı kaç gün önceye çekilirdi? Bir düşünün.

Lütfen biri çıkıp ama demirören falan demesin. Kötü emsal olmaz.

Çevrimdışı bnymnd

Acısıyla tatlısıyla geçsin seneler, kalbim BEŞİKTAŞ için zikreder.

Çevrimdışı serti67

gunaydınlar tüm cocukların ve çocuk kalabılenlerın bayramı kutlu olsun ayrıca kandılınız de mübarek olsun
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı Türkay

Vodafone Arena
‏@VodafoneArena

Çocuklar inanın, inanın çocuklar

Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı mert_

günaydın herkese. 23 nisan ulusal egemenlik ve çocuk bayramı kutlu , regaip kandili mübarek olsun...

Çevrimdışı serti67

Forumun en küçük üyesi benmiyim?
bugun forumda kral sensın ıstedıgını yap:)  necmı abının koltugunda sen oturcan ama yınede fazla estrıme br gun dedıgın cabuk bıter  :evillol: :evillol:
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı ebabil

yeni açıkta sökülen vincin boşluğu neden doldurulmadı bu kadar zamandır acaba?

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

Günaydın.Bugün kral sensin gece yarısına kadar.

Çevrimdışı mert_

paletli reyiz tatil dinlemiyor, kaldırıp kaldırıp yerleştiriyor prekastları.

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

Rampa devreye giremediğinden o açıklıktan gerektiğinde  malzeme alınıyor  içeri.

Çevrimdışı serti67

oradan ıcerı prekas ve malzeme alınıyor ıcerı vınclerle oyuzden rampa kapalı  oldugundan
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı İrfan

Hoşgeldinmi diyeyim Allah kurtarsınmı diyeyim Bilemedim şimdi :alala: tek iyi olan Beşiktaşın maçlarını stadda izlemek herhalde :evillol:
forum çoğunluk eski açık ortada 121 blok üst kısımlardan aldı bizler ordayız ama aramızda numaralıda takılan burjuvalarda var isimleri lazım değil :D
yeni isin hayirli ugurlu olsun. Allah utandirmasin. stadda ol da hangi tribunde olursan ol. butun tribunlerde forumdan arkadaslarimiz var. ama cogunluk 121 blok
izmirden İstanbula gelmek mi?  :iscrewy: ne diyelim hayırlı olsun. bugün 12 km lik yolu iki saatte gittiğim aklıma gelince  :s20:

Abi hepinize teşekkür ederim :) Ben Kurtköy Gebze arası gidip gelicem heralde trafiğe çok takılmam diye düşünüyorum  :) Necmi abinin dediği gibi en güzeli stadda maç izlemek olcak  :)
We are Electric..!

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

bugun forumda kral sensın ıstedıgını yap:)  necmı abının koltugunda sen oturcan ama yınede fazla estrıme br gun dedıgın cabuk bıter  :evillol: :evillol:
:upto: :evillol:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı İrfan

Güzel kardeşim bayramın kutlu olsun buralar senin bugün :)

Konu dışı serbest mi  :evillol:
We are Electric..!

Çevrimdışı serti67

gorunuse gore 7 adet gıbı bır catı kolonu kalmıs takılmayan bugun bıtırrlermı bayramın hatrına:)
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS