hangi taraftardan bahsediyorsun takım şampiyonluğa giderken onu stadda yanlız bırakan taraftardanmı bahsediyorsun olimpiyata gitmek zor geldiği için sıcak evinde tv başında izleyen taraftarmı
kongre üye sayımız kadar stadda adam yok kime ne soracaksın ben Beşiktaşlıyım demekle insanlar söz hakkımı alıyor gelirsin stada ne istiyorsan orda tribünde söylersin bak o zaman dikkate alınıyormu alınmıyormu görürsün ama burda pc başında kahveni yudumluyarak istediğin kadar iste kimse bunu ciddiye almaz almamalıda zaten çok basit hesap 70000 lik stad her maç dolsa sezonda 100 M stad geliri demektir bu stadın 1/3 ünü yapar ve o taraftar ne istese yapmak için çaba gösterilir bunu yapamıyorsan konuşmayacaksın birde istekler farklı farklı dır şurda çatal merdivende bile çoğunluğu sağlayamamışsın sanki bütün taraftarın talebiymiş gibi şu anda o merdivenlerin ne olduğunu umursayanların oranı yüzde bir bile değil
Öncelikle bir zamanlar çocuk olan herkesin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı çocuk bayramını kutlarım.
Taraftar daha ne yapsın ben anlamıyorum. Bu sabah haber gördüm. Doğruysa 300k forma satılmış. Şampiyon olursak belki daha da artar. Kartal yuvalarının 2012'ye kadar cirosu neydi? Son 3 yıldır ne oldu? Adam Iğdır'dan gelip kombine alıyor. İnsanlar elinden geldiğince cebinin yettiğince alıyor aldırıyor. Daha ne yapacak. Sen planını programını doğru yapmazsan fizandaki stada maçları alırsan taratar gitmez değil gidemez. Hadi diyelim geçen sene yaptın bir acemilik aldın maçları olimpiyata ya bu sene başında neden yine olimpiyat diye tutturdun. Yönetimin yaptığı hataları taraftara yüklemek işin kolay tarafı.
Kimse kusura bakmasın,
benim sabit gelirimle her sene aldığım forma parasının yada ığdır'dan kobmine alıp maça giden adamın cebinden çıkan kuruşların, ortalamanın altı bir topçular olarak mustafa pektemek'in, ersan'nın alacağı milyon eurolara, sezer öztürk için fener'e, geçen sene şampiyonluğu veren gs topçusu dany'e ve hastane yatağında imza atan eneramoya ve onun bir takımın menajerlerine gitmesi
benim kanıma dokunuyor.
Sen taraftar için ne yaptın derler adama. Sorsan stad yapıyoruz derler. Sven goran eriksona kaptırdığın 1m€ ile stad inşaatı kaç gün önceye çekilirdi? Bir düşünün.
Lütfen biri çıkıp ama demirören falan demesin. Kötü emsal olmaz.