Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5699656 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimiçi Kartal Ç

fotoğraflar için teşekkürler mabet özellikle eski açık duvar fotosu çok iyi oldu.
Naçizane sorum olacaktı, o duvarın dışını kaplayan taşlar söküldükten sonra geriye kalan kısım beton bir duvar mı? yoksa o da kalın taş yada tuğla şeklinde örülmüş bir duvar mı?

Çevrimiçi Necmi

Vodafone Arena 21 Nisan 2015 (18:00) arası çalışma fotoğrafları.

Aşağıda bulunan görsel üzerinden Beşiktaş Arena Haber Portalına ulaşabilirsiniz.

Çevrimdışı Efe

prekastçılar çalışmaya devam ediyorlar dinlenip tekrar 1 - 2 saat çalışıyorlar :ok:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

numaralıda 1 prekast daha konuyor yeni açıktada aynı şekilde :claps:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Vodafone Arena 21 Nisan 2015 (18:00) arası çalışma fotoğrafları.

Aşağıda bulunan görsel üzerinden Beşiktaş Arena Haber Portalına ulaşabilirsiniz.

fotolara bi bakalım  :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

Buyuk harfle yazmanın ne gibi farklı bir anlamı var @Necmi abi , Cidden bilmiyorum onun için soruyorum :alala: :alala:
Büyük harf yazı dilinde karşındakine bağırmak anlamı taşır. Karşındaki direk agresif bir yazı olarak algılar. Çoğunlukla insanlarda okumadan geçer. mesela dikkat etmek için koyu puntoyla yazıların bazı kısımlarını daha görünür yaparsın ama komple koyu puntoyla yazmanda yanlış algılanır. Birde bu şekilde yazdığın yazılar konuya muhalif bir yazıysa direk saldırgan tutum olarak görülür. Herkese itici gelir. Dikkat etmek lazım @Yunus Emre Dökmeci

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

@bjk_mabet abi Fotolar için teşekkurler :claps: :claps:
Bi sorum olacaktı :)
Şimdi bu duvardaki Küfekiler söküldükten sonra duvar komple yıkılıp yeniden mi yapılacak yoksa Guçlendirme mi yapılacak :alala: :alala:
Sokulen kefekilerin yeniden takılacagını biliyorum ama yeni yapılan duvaramı monte edilecek yoksa güçlendirilen duvara mı monte edilecek :alala:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı serti67

ılk resım de yerde yatırılmıs krışmı varr banamı ole geldı uzerı naylon kaplı
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

ılk resım de yerde yatırılmıs krışmı varr banamı ole geldı uzerı naylon kaplı
tam ben soracaktım bana da Kiriş gibi geldi , Zaten @bjk_mabet kirişler hazır ama Vinç yanaşamıyor demişti :by2:

Çevrimdışı serti67

bu işaretlı olan krişmi ben hayalmı gordum
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Büyük harf yazı dilinde karşındakine bağırmak anlamı taşır. Karşındaki direk agresif bir yazı olarak algılar. Çoğunlukla insanlarda okumadan geçer. mesela dikkat etmek için koyu puntoyla yazıların bazı kısımlarını daha görünür yaparsın ama komple koyu puntoyla yazmanda yanlış algılanır. Birde bu şekilde yazdığın yazılar konuya muhalif bir yazıysa direk saldırgan tutum olarak görülür. Herkese itici gelir. Dikkat etmek lazım @Yunus Emre Dökmeci
Anladım :ok: :ok: @Necmi abi
Ben zaten kullanmıyorumda ogrendigim iyi oldu :ok:
Peki Mesela kurdugun cümle içinde bir iki kelimeyi özellikle belirtmek için Buyuk yazmanında bu şekilde bir anlamı varmı :alala:

Çevrimdışı sametbagan

hoş olmuyor büyük harfle yazmak hem farklı anlamı var hemde okumak yorucu bir kere göz yumuldumu peşi geliyor hemen @sametbagan
birt tek onur iş yerinden yazdığında klavyeleri büyük harfe ayarlı olduğu için küçük yazamıyor bir tek ona müsamaha gösteriyoruz mazareti olduğu için  :D
Abi bende iş yerinden yazıyom bana da bi torpil geçemez misin ara sıra :D şaka bi yana tabi abi dikkat ederim artık bide farklı anlam derken neyi kastediyon @Necmi abi biraz yeşilim de bu konularda aydınlatırsan sevinirim

Çevrimdışı serti67

tam ben soracaktım bana da Kiriş gibi geldi , Zaten @bjk_mabet kirişler hazır ama Vinç yanaşamıyor demişti :by2:
bu fırsatı bana tanıdıgın ıcın tesekkurler kadiişiim:())))) malum senden fırsat bulup yaxzamıyoruz :lol:
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

An itibarıyla Paletli Bir Prekast daha yerleştiriyor :halay: :halay:
Numaralı iyice Şekillendi artık harika görünüyor stad , Sarı Vinç te en ust kapak Prekastlarını takıyor hala :claps: :claps:

Çevrimdışı Anil

Arkadaşlar hazır prekastlar bitmişken saha nın yakınlığı ve yüksekliği ile ilgili bir çalışma var mı ? Photoshop olarak fikir vermesi açısından ? Bu arada birsürü stad inşaatı fotolarına baktım bugün çoğunda çatı takıldıktan sonra derinlik artmış bizim arena şu haliyle bu kadar heybetliyse çatı takıldıktan sonra inanılmaz olacak :)

bu fırsatı bana tanıdıgın ıcın tesekkurler kadiişiim:())))) malum senden fırsat bulup yaxzamıyoruz :lol:
:bandit: :bandit: :bandit:

ysariusta

• Ziyaretçi

Numaralıda kapatılacak çok az bir alan kalmış. En son sıra hariç yarın tamamlanır.  :halay:

Çevrimdışı sametbagan

Abi bende iş yerinden yazıyom bana da bi torpil geçemez misin ara sıra :D şaka bi yana tabi abi dikkat ederim artık bide farklı anlam derken neyi kastediyon @Necmi abi biraz yeşilim de bu konularda aydınlatırsan sevinirim
@Necmi Abi önceki sayfada açıklamasını yapmışsın okumadan mesajı attım cevap için teşekkürler ilk defa senden öğreniyorum büyük yazının hakaret içerikli olduğunu daha da büyük yazmam dikkat ederim bundan sonra eyvallah @Necmi abi

@Necmi Abi önceki sayfada açıklamasını yapmışsın okumadan mesajı attım cevap için teşekkürler ilk defa senden öğreniyorum büyük yazının hakaret içerikli olduğunu daha da büyük yazmam dikkat ederim bundan sonra eyvallah @Necmi abi
Bende İlk defa @Necmi abiden ogrendim
Eeee Tecrübe konuşuyor abi , Karşımızda Yarım yüz yılllık abimiz Var :bandit:
Şaka bir yana bu güne kadar tanıdığım En bilgili , Tecrübeli , Sakin , Nadir insanlardan birisi @Necmi abidir
Bana bile sabredebiliyor :evillol: :evillol:

Çevrimdışı serti67

:bandit: :bandit: :bandit:
latıfe Yaptım kardesımm senın maceralarını necmı abının senle ımtıhanını ailecek severek takıp edıyroz
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı Efe

yağmur yağmazsa cuma akşamına kadar numaralıda boşluk kalmayacak merdiven ve üst tarafalardaki eksik kalan prekast montajıda hızlanır ay sonuna kadar baya bi bitmiş olacak  :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Haziran güneşi altında stadı görmek için sabırsızlanıyorum, şöyle süzerin üst katlarından.

Çevrimiçi Necmi

Haziran güneşi altında stadı görmek için sabırsızlanıyorum, şöyle süzerin üst katlarından.
:upto: :upto: :photo: