Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5699648 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

maşallah! bitirmiş neredeyse.
ofiste cam pencere yok. hava bu kadar karanlık mı dışarıda yav??
2-3 Güne Numaralı bitecek gibi gözüküyor , Hava daha kararmadı , Bilgisayardan öyle çıkmış olabilir dikkat edersen attığım resimlerde Guneş vuruyor Stada :bandit:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı ErsinA.

@Necmi abi attığım mesajın neden silindiğini öğrenebilir miyim ? tarih vermek yasak mı yoksa benzetmemi mi beğenmediniz ben olumlu bir şey söylemiştim yapılan işin ne kadar önemli olduğunu belirtmek istemiştim ama sanırım beni yanlış anladınız

büyük harf yazdığın için olabilir.

Çevrimiçi Necmi

bence bu stad 3 yıl sonra acılır bence 2016 da acılcak yetti be sıktınız artık bir susun ya Allah rızası için bir susun.Toki arenalar 4 yılda yapılıyor biz 2 yıl içinde aynı yerde hem stadı yıktık hem yapıyoruz halen daha 2 sene sonra 2016 da 2018 de bir susun artık Allah'ın adını verdim.Bitince açılcak işte.
Ağır ol biraz kime atarlanıyorsun yakışık alıyormu konuştuğun bu laf

Çevrimiçi Necmi

@Necmi abi attığım mesajın neden silindiğini öğrenebilir miyim ? tarih vermek yasak mı yoksa benzetmemi mi beğenmediniz ben olumlu bir şey söylemiştim yapılan işin ne kadar önemli olduğunu belirtmek istemiştim ama sanırım beni yanlış anladınız
Büyük harfle yazdığın için silinmiştir yoksa silinecek bir şey yazmamışsın

Çevrimdışı ErsinA.

Çevrimdışı Efe

Suan calisma yok gibi ama ara verip tekrar baslayabiliyorlar 18.00 dan sonra tekrar bakmak
Lazim
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı serdart

5 Dakika önce Canlı yayından Çektim :bandit:
Paletli çıldırdı Şampiyonluk istiyor :ishock: :ishock:

ibretlik ekran görüntüsü @Yunus Emre Dökmeci gerçekten ekranın görüntüsü almışın :D bi print screen yapsaydın ya

Çevrimdışı Türkay

Yeni açık üstteki prekastları takmayı unuttular galiba  :D
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

ibretlik ekran görüntüsü @Yunus Emre Dökmeci gerçekten ekranın görüntüsü almışın :D bi print screen yapsaydın ya
Bilgisayardan telefona at , Telefondan buraya uzun iş :bandit:
Direk Resmini çekip attım işte , Siteye Mobilden giriyorum

Yanlış Saymadıysam 7 veya 8 prekast takmış paletli :bandit:
Neyse iyidir iyi , Bitti sayılır , Yeni açık ust kapakları da Sarı Vinç takıyor zaten , Eski açık boşluk hariç 3-4 Güne biter gibi duruyor prekast işleri :bandit:
Eline sağlık :claps: :claps: :claps: @martin40
[ Son Düzenleme: 21 Nisan 2015, 18:09:40 Yunus Emre Dökmeci ]

Çevrimdışı KUMANOVALI

BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

http://www.alisverisreyonum.com
http://www.hpkartus.com
http://www.bilsabilgisayar.com.tr
https://www.avazilla.com

Çevrimdışı Efe

iyi takmis yine sari vincle beraber 15 i gecmistir bugunde 3 gun icinde numarali butun olarak gorunecek
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı kadir

Çevrimdışı kadir

prekastlarda baya azaldı yenilerinin gelmesi gerek daha erken bitmesi için

Çevrimiçi Kartal Ç

İşten geldim bir de ne göreyim? benim oturacağım koltuğun prekastını nihayet takmışlar! aman tanrım didim  :evillol: :sevinc :halay: :ishock: 21 nisanı tarihe not ettim  :D

Çevrimdışı sametbagan

Büyük harfle yazdığın için silinmiştir yoksa silinecek bir şey yazmamışsın
Eyvallah @Necmi abi valla inan hiç farkında değilim ekrana bakmadan yazıyom bundan sonra dikkat ederim :D

İşten geldim bir de ne göreyim? benim oturacağım koltuğun prekastını nihayet takmışlar! aman tanrım didim  :evillol: :sevinc :halay: :ishock: 21 nisanı tarihe not ettim  :D
Bizede Hayırlı olsun demek düşer abi :tabe:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Çok şanslısınız abi valla :)

Pilot kamera nerde olacaktı bizde tarih ataydık :alala: :alala: :biggrinking:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Türkay

Çok şanslısınız abi valla :)

Pilot kamera nerde olacaktı bizde tarih ataydık :alala: :alala: :biggrinking:

:kop: :kop:

Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı martin40

Rica ederim arkadaslar  :ok: çok az kaldi gerçekten, malesef çaticilar biraz geç kaldi, zemin temizlenince inshAllah hizlanirlar.

Rampa bittimi bugün bilen varmi ?

Çevrimiçi Necmi

Eyvallah @Necmi abi valla inan hiç farkında değilim ekrana bakmadan yazıyom bundan sonra dikkat ederim :D
hoş olmuyor büyük harfle yazmak hem farklı anlamı var hemde okumak yorucu bir kere göz yumuldumu peşi geliyor hemen @sametbagan
birt tek onur iş yerinden yazdığında klavyeleri büyük harfe ayarlı olduğu için küçük yazamıyor bir tek ona müsamaha gösteriyoruz mazareti olduğu için  :D

hoş olmuyor büyük harfle yazmak hem farklı anlamı var hemde okumak yorucu bir kere göz yumuldumu peşi geliyor hemen @sametbagan
birt tek onur iş yerinden yazdığında klavyeleri büyük harfe ayarlı olduğu için küçük yazamıyor bir tek ona müsamaha gösteriyoruz mazareti olduğu için  :D
Buyuk harfle yazmanın ne gibi farklı bir anlamı var @Necmi abi , Cidden bilmiyorum onun için soruyorum :alala: :alala:

Çevrimiçi Kartal Ç

Çevrimdışı bjk_mabet

Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.