Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5699949 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Tolga

Son günlerdeki tempo devam ederse merdiven prekastları hariç önümüzdeki hafta sonu prekast işleri bitebilir gibi duruyor olur mu ne dersiniz :bandit:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Son günlerdeki tempo devam ederse merdiven prekastları hariç önümüzdeki hafta sonu prekast işleri bitebilir gibi duruyor olur mu ne dersiniz :bandit:
Şuanki tempo devam ederse Onumuzdeki pazara bile kalmaz :tabe:
Sarı vinçE aparat bağlandı Heralde yeni açık altta son sıra prekastlarını yerleştirecek ama Bi saat oldu hala öylece bekliyor :alala:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Anıl

hoşuma gitti çektim güzel değil mi :D @anilt
Çok güzel fotoğraf abi sadece bir şarkı sözüyle desteklemek istedim :D @SDemirsoy

Çevrimdışı SDemirsoy

yeni açık son sıra prekastlara başladı sarı vinç

Çevrimdışı SDemirsoy

Çok güzel fotoğraf abi sadece bir şarkı sözüyle desteklemek istedim :D @SDemirsoy
eyvallah :D

Çevrimdışı Altuğ

Yağış başladı avrupa yakasında çok etkili olmaz umarım

iPhone'umdan Tapatalk kullanılarak gönderildi.

Çevrimdışı Efe

Yağış başladı avrupa yakasında çok etkili olmaz umarım

iPhone'umdan Tapatalk kullanılarak gönderildi.
olsada 1 saate isleri biter zaten bugunde bos gecmedi yeni haftada daha hizli bi sekilde artik numaraliyi bitirirler insallah
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Sari vinc yeni acik alttaki acik bolumlere prekast koyuyor heralde onlari bitirip artik merdiven montajina baslayacak paletli isini bitirdi bugunluk
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı mert_

arkaya rampanın oraya fışkırtıyorlar sanırım.
[ Son Düzenleme: 19 Nisan 2015, 16:47:47 kcptl ]

Çevrimdışı mert_

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Şaka maka numaralı kısmı ne güzel bitti bakın hemen :)

Keşke diğer yerler de böyle olsaydı da "ah ulan prekast" demiyeydik :ebebe: :D
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı cursedofdragon

stad çok güzel ilerlemeye başladı.Çatı kolonları olsun.Prekastlar olsun az kişi çalışmasına rağmen küfeki kaplayan abilerimizde gayet iyi gidiyor :) Ancak ben halen içerisini merak ediyorum.Localar filan ne alemde mesala  :tabe: Çatıyı bitirip koltukları koyup çimi serip locadaki adamları yerde oturtmayalım sonra  :biggrinking: :D

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Harika :claps: :claps: :claps:
Kartal Yuvalarında Sadece 34.99 Tl
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimiçi Necmi

Vodafone Arena 19 Nisan 2015 (17:00) arası çalışma fotoğrafları.

Fotoğraflar için @Ekrem   'e teşekkür ederiz.

Aşağıda bulunan görsel üzerinden Beşiktaş Arena Haber Portalına ulaşabilirsiniz.

Çevrimdışı mert_

Vodafone Arena 19 Nisan 2015 (17:00) arası çalışma fotoğrafları.

Fotoğraflar için @Ekrem   'e teşekkür ederiz.

Aşağıda bulunan görsel üzerinden Beşiktaş Arena Haber Portalına ulaşabilirsiniz.

beklenen an :) emeğine sağlık @Ekrem

Çevrimiçi Necmi

ysariusta

• Ziyaretçi

Çevrimdışı ilhan mansız

Çevrimdışı ZEKI

Çevrimdışı Efe

Bu stad kesinlikle 45 bin yukarisi bir kapasitede
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı samet67

Harika :claps: :claps: :claps:
Kartal Yuvalarında Sadece 34.99 Tl
Bugün ki organizasyondan haberi olmayanlar için hatırlatayım. Bütün taraftarlar Kartal Yuvalarına akın etti alış-veriş yapıp kulübe destek olmak için bazı mağazalarımızın stoklarında sıkıntı başlamış haberleri geliyor :) geç kalanlar için söyleyeyim Kartal Yuvaları bugün 1 saat geç  kapatacaklar.

Çevrimdışı cagdas44

şu güzelliğe bakın

@Necmi abi bu fotoğrafı çok sevmişsin sanırım iki defa paylaşmışsın albümde  :icool:

Çevrimdışı Tolga

@Necmi abi bu fotoğrafı çok sevmişsin sanırım iki defa paylaşmışsın albümde  :icool:
Resim çok güzel gerçekten :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...