Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5699865 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı TØLGA

lazımdıda vazgectik sağolasın ama yakın bi zamanda başka bi projede lazım olucaksın  :ok:
basketbol arenada'mı yere gömülecek  :o_o: :o_o:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Fatih

Fotografi aksam uzeri mabet paylasmisti...
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı bjk_mabet

Tarihi Duvarla ilgili Foto Buldum :halay: :halay: :halay: :ishock: :ishock: :ishock:
Bayağı bir taş sökülmüş bu fotoya hore :sevinc :sevinc
Foto için çArşı Çocukları Facebook sayfasına teşekkurler :claps: :claps:
twite koydum yine araklamışlar :)
Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

twite koydum yine araklamışlar :)
@bjk_mabet abi direk buraya atsan once :photo:
Abi seninle ne zaman karşılaşsak Stadla ilgili soracağım bütün soruları unutuyorum :alala: :alala:
Maçın gerginliği falan derken bıtun sorular Güme gidiyo :bawling: :bawling:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimiçi murat

@bjk_mabet abi direk buraya atsan once :photo:
Abi seninle ne zaman karşılaşsak Stadla ilgili soracağım bütün soruları unutuyorum :alala: :alala:
Maçın gerginliği falan derken bıtun sorular Güme gidiyo :bawling: :bawling:
her işte bir hayır vardır :D

her işte bir hayır vardır :D
Yok @MURAT abi yaa , Bütün soruları hazırlıyorum , Hafızaya kaydediyorum , @bjk_mabet i görünce Hepsini unutuyorum, Bellek Sıfırlanıyor resmen :bawling: :bawling: :bawling: :s20: :s20:

Çevrimdışı bjk_mabet

Yok @MURAT abi yaa , Bütün soruları hazırlıyorum , Hafızaya kaydediyorum , @bjk_mabet i görünce Hepsini unutuyorum, Bellek Sıfırlanıyor resmen :bawling: :bawling: :bawling: :s20: :s20:
:sombrero:
Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı harunmustak

Mabet rampa açılınca kiriş isleri hızlanacak mi? Rampanın ne zaman açılacağı belli mi? @bjk_mabet
Mustafa Pektemek gibiydin sevgilim, ne yaptığın belli değildi...

Çevrimiçi murat

özel sorularmı soracaksın :lol: şimdi sor  :) biz yüzyüze sorunca çiçekten giriyor böcekten çıkıyor :evillol:

:sombrero:
Artık Kağıda yazacam soruları :bandit: Yok yok heyecandan yine unuturum en iyisi Telefona Mesaj olarak kaydedeyim ben soruları :icool:

Çevrimdışı serti67

hazırlasan ne olur adam ole hızlı harwkwt edıyokı soru soracak vakıtmı oluyo ben zonguldakta gelırken lıste yaptım yaaa ama adını soramadım oo lıstede yoktu dusun hıc bıse soramadım:))
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

@bjk_mabet abi Eski açıktaki Mavi Vinç ne zaman kalkacak ömrümüzü yedi Ömrümüzü :iscrewy: :iscrewy:

hazırlasan ne olur adam ole hızlı harwkwt edıyokı soru soracak vakıtmı oluyo ben zonguldakta gelırken lıste yaptım yaaa ama adını soramadım oo lıstede yoktu dusun hıc bıse soramadım:))
Bilmemmi :) Bana 15 dakikada Bütün stadı gezdirdi, Hiç bişey anlamadım yürümüyor uçuyor resmen :D

Çevrimdışı serti67

Bilmemmi :) Bana 15 dakikada Bütün stadı gezdirdi, Hiç bişey anlamadım yürümüyor uçuyor resmen :D
lan ben rıberıyle karsılıklı top oynadım saka degıl gercek bu dusun onu bıle bı kac pozısyonda yakalayıp durdurdumm mabetı formasında yakalayamadım:)
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı bnymnd

Alın işte çok soru sordumuzmu @bjk_mabet abi gidiyor ve yine gitti. :photo:
Acısıyla tatlısıyla geçsin seneler, kalbim BEŞİKTAŞ için zikreder.

Çevrimiçi Necmi

Resimlere nerenizle bakıyorsunuz  :bandit: yada bakıyormusunuz :alala:

Çevrimdışı Anıl

İsmini sormayı ben de unutmuştum :iblush:

Çevrimdışı Efe

çatı kolonları yarında devam ederse 6-7 aralığında yine takılır ve sadece eski açık vinç bölümü kalır prekast işleeride yarın aynı hızda sürebilir hafta içide seri şekilde işler sürecek gibi görünyor :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

lan ben rıberıyle karsılıklı top oynadım saka degıl gercek bu dusun onu bıle bı kac pozısyonda yakalayıp durdurdumm mabetı formasında yakalayamadım:)
neyse sıkmayın canınızı ben iki yıldır konuşturamadım siz yakalasanız ne olacak  :D @serti67

Çevrimdışı Efe

İsmini sormayı ben de unutmuştum :iblush:

ben ilk telefon konuşmasında öğrendim kendi söyledi :lol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı serti67

neyse sıkmayın canınızı ben iki yıldır konuşturamadım siz yakalasanız ne olacak  :D @serti67
konusturmak mesele degıl adını ogrenıeydıkk ııdı:)
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı ALBATROS

1 haftaya kolon ve prekast biter küfeki numaralı köşeye yaklaşır.

Çevrimdışı serti67

havalar bole gıderse ay sonuna kadar catı kolonu ve prekastı bıtıtırler hatta ay sonuna epeyce krıs takılabılırr gıbı
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Resimlere nerenizle bakıyorsunuz  :bandit: yada bakıyormusunuz :alala:

Ben Nasıl farketmedim bunu fotolara bakarken :alala: :alala: