Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5701037 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı SDemirsoy

iyi prekast işi yapıldı biraz zorlasalar ay sonuna kalmadan kaba prekast biter

Çevrimdışı ACAB1903

başarı gelince herkes gider takımı desteklemeye..

biz olimpiyatta 2 saat boyunca  yagmur yedik  soguk yedik gs macında  20 25 bin kişi yoktu statta ama iş liverpool ve üst tur brugge maçı  olunca  yer bulamadık kendimize ..

o yüzden bu stat tam ideal dir.. bizim her ihtiyacımızı karsılayacak modernliğe ve  kapasiteye sahiptir..

gs maçında özellikle alt katın üst sıralarında durduğumuz halde prekast aralarından devamlı su ve rüzgar yiyorduk.. o maç sonrası zaten stadın yarısı hasta olmuştu  :D Umarım Vodafone Arenada prekast aralarını be bağlantı noktalarını iyi kapatmışlardır.. 

Çevrimdışı SDemirsoy

rampa açıldı mı şimdi yoksa yeni açık rampadan girip burdan mı çıkıyor ya nerden geçiyor bu kamyon :D

Çevrimdışı Efe

Prekastcilar bugun cok iyi calisiyor numarali artik iyice kapandi pazar gunune kadar baya kapanacak bosluklar caticilarda kolonlari bitirmeye dogru gidiyor kirislerde hizlandimi biraz sıkıntı yok 13 gun var daha bu aydan hava bu sekilde olacak uzun sure prekastcilarda bi kacgun boyle calissin bitirirler zaten
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı serti67

catı kolonuda takılıyo sanırım az hızlansalar nasıl bellı oluyor bır gunde bıle
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı Efe

rampa açıldı mı şimdi yoksa yeni açık rampadan girip burdan mı çıkıyor ya nerden geçiyor bu kamyon :D
bence acmislar samet o kamyon ordan girmistir
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı serti67

Prekastcilar bugun cok iyi calisiyor numarali artik iyice kapandi pazar gunune kadar baya kapanacak bosluklar caticilarda kolonlari bitirmeye dogru gidiyor kirislerde hizlandimi biraz sıkıntı yok 13 gun var daha bu aydan hava bu sekilde olacak uzun sure prekastcilarda bi kacgun boyle calissin bitirirler zaten
krişlerın takılma aralıgı cok fazlaa  maleseff onda  sıkıntı var
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı Efe

iyi prekast işi yapıldı biraz zorlasalar ay sonuna kalmadan kaba prekast biter
bu sekilde 2 gun calissalar biter ki pazara bile baya yapacaklar bence iceri cok sayida prekast alindi onlar konur
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ErsinA.

Çatı kirişlerinin montajı çok zaman almıyor ama önemli olan imalatları. Ne kadarı hazır çatı kirişlerinin acaba?

Çevrimdışı Efe

krişlerın takılma aralıgı cok fazlaa  maleseff onda  sıkıntı var
yada alttaki iskele kurulumundan dolayi bekletiyorlar islekele kurulumu normalde simdi baslamayacakti kirislerden sonra yapilmasi gereken isti ilk onu yaptilar kirislerde bikac gune gelir bence beklwmeden halatlarrada baslayacaklar
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Çatı kirişlerinin montajı çok zaman almıyor ama önemli olan imalatları. Ne kadarı hazır çatı kirişlerinin acaba?

hepsi hazirdir tarihleri vardir onu bekliyordur islerin hepsini yapmaya calisiyorlar bi isi bitirip digerine gecmiyorlar o yuzden bekliyor olabilir kirisler
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı serti67

yada alttaki iskele kurulumundan dolayi bekletiyorlar islekele kurulumu normalde simdi baslamayacakti kirislerden sonra yapilmasi gereken isti ilk onu yaptilar kirislerde bikac gune gelir bence beklwmeden halatlarrada baslayacaklar
bence montajı bukadar kolayken daha cok takılabılırdı baya ıskele cıkardılar catıya
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı Fatih

Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı SDemirsoy

bence acmislar samet o kamyon ordan girmistir
o zaman açıldı abi rampa  :halay:

Çevrimiçi Necmi

o küçük kamyon büyük ihtimal yeni açık rampadan girmiştir içeri yada iskeleleri sökmüşte olabilirler rampadan @SDemirsoy
yok çok merak ettim diyorsan bir git bak hazır gitmişkende bir kaç resim çek :evillol:

Çevrimdışı Pençe1903

Çok fazla yazamıyorum ama sürekli takip ediyorum...öncelikle bilgilendirmeler için teşekkürler.
Mabet twitterdan şöyle bir tweet atmış. Şifresi çok kuvvetli, anlayan veya yorum yapabilecek biri varmı?  :alala: :alala:

@bjk_mabet: Bugün 17 nisan Kaleye geçmek istiyor insan :)

Çevrimdışı Anıl

Çok fazla yazamıyorum ama sürekli takip ediyorum...öncelikle bilgilendirmeler için teşekkürler.
Mabet twitterdan şöyle bir tweet atmış. Şifresi çok kuvvetli, anlayan veya yorum yapabilecek biri varmı?  :alala: :alala:

@bjk_mabet: Bugün 17 nisan Kaleye geçmek istiyor insan :)
17 Nisan 2005
Fenerbahçe 3-4 Beşiktaş.
Pancu kaleye geçmişti ve maçı kazanmıştık ona ithafen yazmış @bjk_mabet :ok: @Pençe1903

Çevrimdışı serti67

o küçük kamyon büyük ihtimal yeni açık rampadan girmiştir içeri yada iskeleleri sökmüşte olabilirler rampadan @SDemirsoy
yok çok merak ettim diyorsan bir git bak hazır gitmişkende bir kaç resim çek :evillol:
abı nere gıdecek oo yaa totosunu kaldırıpp merak eden ınsan kalkar gıderr :):) bızde burdan oranları belırlerız acıldı 2.40 bırazı acık 3.20 acılmadı 1.60 :))
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı faith

bu eski açık tarafında olan vinç ne zaman sökülecek? Var mı bilen?

Çevrimdışı ozan062

rakip takım forumlarında bizim stadın bir senelik gecirdiği evrim konusuluyormu denk gelen varmı?
yani denli hızlı atılım bence hayli  ilgi çekmeli ve konusulmalı
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Madalex

bugün ki prekast performansı sanırım herkesi mutlu etmiştir

Çevrimdışı SDemirsoy

ver gazı abi bu gazla olimpiyatın fotosunu çekmeye giderim :D @Necmi

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı Pençe1903

17 Nisan 2005
Fenerbahçe 3-4 Beşiktaş.
Pancu kaleye geçmişti ve maçı kazanmıştık ona ithafen yazmış @bjk_mabet :ok: @Pençe1903

Sağol kardeşim. Statla kafayı o kadar bozdukki, diğer önemli olayları unuttum :ebebe:
Ben de tweetten birşeyler çıkartmaya çalışıyorum, acaba kale direklerinde veya filelerde farklılık mı var diye  :lol:

Çevrimiçi Necmi

ver gazı abi bu gazla olimpiyatın fotosunu çekmeye giderim :D @Necmi
olimpiyatı ne yapayım  :D bize mabetimiz yeter @SDemirsoy