Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5700978 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı faith

evet tahmin etmiştim, eyv.
sanırım bunlar kalan son çatı kolonları, hadi bitsin şunlar kirişler hızlansın bakalım...

Çevrimdışı ErsinA.

şu numaralı sol alt köşede duranlar nedir?

Beyaz iskelelerin altına koydukları takozlar. üst kısımda da 8 tane çatı kolonu var.

Çevrimdışı Anıl

Niye ya çatıcıları oysaki iyi diyordum
Şimdi aslında yavaş gibi duruyolar ama kiriş montajı plandan epey önde aslında :tabe: Kolonlar artık dert değil zaten istendiğinde bitirilir o yüzden pek problem değil. Kirişlerin de 1 aylık süresi var bitirilmesi için bence o da çok rahat bitecektir :)

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı Serkan7738

numaralıda şu çıkış kapılarının etrafı bi bitse yukarı kısımları takır takır takıcaklar

Çevrimdışı Anıl

Prekastlara kurulan çatı iskelelerinin de yarısı kurulmuş durumda. Mayıs sonunda çatıyla ilgili olarak birçok şey bitmiş olacak artık çatının kaldırılması için gün sayıcaz. Membran kaplamasının Eylül 20'de başlayacağı söylenmiş dün. Şu anki duruma göre en geç Temmuz ortasında çatı havaya kalkmış olacak 2 ay boş boş beklenicek mi yani ? Bana pek mantıklı gelmedi. Membran kaplaması en geç Ağustos ortası başlar.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Şimdi aslında yavaş gibi duruyolar ama kiriş montajı plandan epey önde aslında :tabe: Kolonlar artık dert değil zaten istendiğinde bitirilir o yüzden pek problem değil. Kirişlerin de 1 aylık süresi var bitirilmesi için bence o da çok rahat bitecektir :)
Sen biraz daha konuş @anilt cim , Konuştukça açılıyorsun sen :icool: :icool: :D
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı samet67

Prekastlara kurulan çatı iskelelerinin de yarısı kurulmuş durumda. Mayıs sonunda çatıyla ilgili olarak birçok şey bitmiş olacak artık çatının kaldırılması için gün sayıcaz. Membran kaplamasının Eylül 20'de başlayacağı söylenmiş dün. Şu anki duruma göre en geç Temmuz ortasında çatı havaya kalkmış olacak 2 ay boş boş beklenicek mi yani ? Bana pek mantıklı gelmedi. Membran kaplaması en geç Ağustos ortası başlar.
Herhalde çatı firmasında çalışan arkadaş projedeki tarihi söylemiş bana da 20 Eylül çok geç gibi geldi.

Çevrimdışı SDemirsoy

öyle bir bilgi almış bi arkadaşımız bencede mantıklı değil adamların kurduğu iskeleler çatı kirişi ve kolonlarından sonra kurmaları gerekirken şimdiden hallettiler az kaldı

Çevrimdışı SDemirsoy

Herhalde çatı firmasında çalışan arkadaş projedeki tarihi söylemiş bana da 20 Eylül çok geç gibi geldi.
bence açılış tarihini söylemiş o  :kop:

Çevrimdışı samet67

bence açılış tarihini söylemiş o  :kop:
O arkadaşın ağzı bal yesin o zaman  :kop: 29 Ekimden önce açıcaz demek stadı  :D

Çevrimdışı Anıl

Ben en geç Ağustos ortası başlar dedim membran için. Şimdi çokta söylemek istemiyorum ama programa göre bitişi Ağustos ortası :D

Çevrimdışı Anıl

Sen biraz daha konuş @anilt cim , Konuştukça açılıyorsun sen :icool: :icool: :D
Fazla açılmıyım ben sonra istesem de açılamam :D

Çevrimdışı samet67

Ben en geç Ağustos ortası başlar dedim membran için. Şimdi çokta söylemek istemiyorum ama programa göre bitişi Ağustos ortası :D
Söyle @anilt çekinme  :D

Çevrimdışı martin40

Günaydin arkadaslar,

Dün tahmin ettiyim gibi, bugün prekast sovu var.

Bugünki GIF'ler muhtesem olacak hazir olun  :photo:

Çevrimdışı kadir

Günaydin arkadaslar,

bekliyoz :)

Çevrimdışı bjkem

stad tam bir kase gibi... nou camp i andırıyor tepeden.. mini nou camp :D
2 sezon sonra kapasıte yetmeyınce etrafına yenı trıbunler eklenınce  o zaman nou camp 2 olucak :D
Fikret orman bjk si

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

Günaydin arkadaslar,

Canlıya  bakmıyacağım  seni  bekleyeceğim.Sakın  şarjım bitti,pil yok filan deme  ama.  :lol:

Çevrimdışı ONUR KOLCU

2 sezon sonra kapasıte yetmeyınce etrafına yenı trıbunler eklenınce  o zaman nou camp 2 olucak :D

yıllarca 20   25 bin  kişiye oynadık bu stat bize 100 yıl yeter de artar bile

Çevrimdışı Yusuf Tunaoğlu

Ayaz'da Olimpiyat'a 70 bin kişi gitti bu camiayı küçümsemeyin başarı gelirse kapalı gişe olur

Çevrimdışı ekesicil

caticilarin iskeleleri tam yuvarlak mi olcak yoksa köseler su anki gibi bos mu kalcak?

Çevrimdışı KUMANOVALI

Yeni İnönü Stadı

Vodafone Arena 17 Nisan 2015
[ Son Düzenleme: 17 Nisan 2015, 16:15:39 KUMANOVALI ]
BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

http://www.alisverisreyonum.com
http://www.hpkartus.com
http://www.bilsabilgisayar.com.tr
https://www.avazilla.com

Çevrimdışı Serkan

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Ayaz'da Olimpiyat'a 70 bin kişi gitti bu camiayı küçümsemeyin başarı gelirse kapalı gişe olur

başarı gelince herkes gider takımı desteklemeye..

biz olimpiyatta 2 saat boyunca  yagmur yedik  soguk yedik gs macında  20 25 bin kişi yoktu statta ama iş liverpool ve üst tur brugge maçı  olunca  yer bulamadık kendimize ..

o yüzden bu stat tam ideal dir.. bizim her ihtiyacımızı karsılayacak modernliğe ve  kapasiteye sahiptir..

Çevrimdışı Uğurcan

Herkese merhaba çim ile ilgili bir sorum olacak dün muhabbeti geçmiş tam olarak net bir cevap göremedim serme mi yoksa ekme mi olacak ??? Açıkcası mabedimizde hiçbir konuyu bu kadar kafama takmıyorum inşallah en iyi zemin biz de olur değil 2 ay 5 ay bile beklerim ben zemin olarak.Bence bir stadyumu kaliteli gösteren en büyük özelliklerin başında çim geliyor.
Deplasman Yasağının Kalktığı Gün Kadıköy İskelesine Yanaşacak Bir Vapur Delikanlı Size En Büyüğün Kim Olduğunu Tekrar Hatırlatacak.
-ASİ RUH-